Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok şükür fiziksel rahatsızlığın yokmuş , olmamış hastalıkların yüzde 90 ınından fazlası zaten ruhsal sebeplerden bunu tıp bilimi bile kabul etmiş çoktan , hem ruhun iyi değilse sağlam bedenle bile yaşam sevincin olmuyor , sen niyetini et allahın izniyle gerçekten sana çok iyi gelecek

Benim dökülmem yok ama bugün aynaya bakinca sacimda beyaz gördüm yaa. Yaslaniyormuyum acaba
Benim de bu yıl patladı saysam 30 dan fazla vardır
Selam. Büyüğü okula bırakıp yine hastaneye gittik minikle idrar tahlili verdik. Eve dönüyoruz
Geçmiş olsun canım temiz çıksın insaAllah tahlilleriniz
Selam. Kızların ikisi, eşim hasta siyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
Geçmiş olsun canım okula başladı çocuklar hastalıklarda patladı maalesef
Geçmiş olsun canım
Eline sağlık kaptanım

Inşaallah ablacım ilaç gibi geldim gerçekten

ekim2009 bukadar uzun uzun mesaj yazmakta nebilim
okuma kız sen deee
gülüm kendime sözüm var allah bana öğrenmeyi nasip ederse kim isterse bildiğimi paylaşıp, insanlara yardım etmeye söz verdim :)
zaten olabildiğince kısa yazmış halim bu dur bu gece oturup 2 sayfalık yazayım da gör

Ne iş yapıyorsun? Böyle işte bende isterim

Sanki bilmiyorsun ödem yapar mı yapmaz mı sen benden de eskisin
Baklagiller tartı öncesi ödem yaptıgı biliyordum da ama öncesi barbunya yiyp 3 kilo veren ne diyim aklım uçtı gitti benim nohutu öğlen yedim ama yerken saydım 5 yk sonra yürüyüşe kaçtım
Akşama da annemleri yemegi alcam ama kendim az yerim tartı öncesi çok dikkat etmem lazım ben bi zamanlarda bi haftada 3 kg nasıl verdigimi unuttum foruma gidip bakmam lazım ama üşeniuom

Hayir hayir olamaz lütfen

Selam. Kızların ikisi, eşim hasta siyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
bu sene hastalık bir geldi mi tüm aileyi inletiyor gülüm çabuk iyileşirler inşallah
bir daha uyumaya niyet edersen telefonu rahatsız etmeyin moduna yada sessize al gülüm , hep yapıyorum :)

Amin canım Amin cümlemizin inşaAllah. Kazancımız bereketlensin. Aldığımız miktar önemli değil bereket önemli. Allahım hayırlı kazançlar versin hepimize
hayırlı olsun gülüm 2 işin de bereketi de bol olsun miktarı da sözcükler önemli kısıtlama sınır koyma miktar önemli değil deme bol bol olsun inşallah :)

ekim2009 bukadar uzun uzun mesaj yazmakta nebilim
Faydali bilgilerde bikac cümleyle anlatilmazki :))))
Ben severek okuyorum
Ablacim 15 bin yapamadim ama bir kere 14000 yaptim
Cok hareket edince artilarda gitti biraz sizin sayenizde
Olsun bitanem her adim bizim icin cok degerli
Zaten 15 bini bende yapadim
Abla kırmızı takimda sen varsan o takim coktan kazanmıştır zaten
Haftaya kirmizayami secilcem acba
Oda siz kazandınız diyor zaten rengi karıştırdı.
Kirmizi takim bugunden kaybettigini düşünüyor heralde
Sizde bi hastaliktan kurtulamadiniz cnm yaaa cok geçmiş olsun
Sagligini kötü etkiliyorsa kendini yipratma cnm
Ellerine saglik bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…