Ne iş yapıyorsun? Böyle işte bende isterimİşteyim ama eskisi kadar masabaşında durmuyom işimi bitince yürüyom
Sanki bilmiyorsun ödem yapar mı yapmaz mı sen benden de eskisinYarın 78,0 görebilsem diyorum ama öğle 5 yk nohut yedim nohut ödem yapmaz inşallah
Tarlada çalışan çiftçiye bağkura bağlanıyor eşiniz bagkur mu ?Canim egerki sigortali işe girersem çıkma ihtimalim yok tarlaya gidemem ama şu işe gidip baksam iyi olcak
Hyr degilWilma11 Profildeki çocuk senin mi ?
Esim emekli zaten ama ben sigortalı iste calismak istiyorum canimTarlada çalışan çiftçiye bağkura bağlanıyor eşiniz bagkur mu ?
Hakkınızda hayırlısı olsun :)Esim emekli zaten ama ben sigortalı iste calismak istiyorum canim
çok şükür fiziksel rahatsızlığın yokmuş , olmamış hastalıkların yüzde 90 ınından fazlası zaten ruhsal sebeplerden bunu tıp bilimi bile kabul etmiş çoktan , hem ruhun iyi değilse sağlam bedenle bile yaşam sevincin olmuyor , sen niyetini et allahın izniyle gerçekten sana çok iyi gelecekEline aklına sağlık ablam müthişsinben de dün gece karar verdim ve bu 40 günün başlangıcı akşam yemekten sonra niyet etmekmis ben de bugün akşam karnımı şişirmeden iyice doyacağım yerken zevkle ve isteyerek yiyecegim öyle olması gerekiyormuş yemekten sonra güzelce abdest alıp sessiz bir odada kalben ve dil ile niyet edeceğim Allah ım yardımı ve izniyle bu yola gireceğim
Belki fiziksel bir rahatsızlığım vardır da ben bilemiyorumdur ya da yoktur benim ruhsal ve psikolojik sıkıntım çok belki de bunun sifasi da olacaktir dimi abla
Benim de bu yıl patladı saysam 30 dan fazla vardırBenim dökülmem yok ama bugün aynaya bakinca sacimda beyaz gördüm yaa. Yaslaniyormuyum acaba
Geçmiş olsun canım temiz çıksın insaAllah tahlillerinizSelam. Büyüğü okula bırakıp yine hastaneye gittik minikle idrar tahlili verdik. Eve dönüyoruz
Geçmiş olsun canım okula başladı çocuklar hastalıklarda patladı maalesefSelam. Kızların ikisi, eşim hastasiyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
Geçmiş olsun canımBenim ki soruyor iş nasıl geçti . İyi geçti aşkım boynum ağrıyor kendimi çok sıktım dedim . O zaman işi bırak çalışma diyor. Her zaman fırsat kolluyor. Zaten çalışmamı isteyen biri değil. Allahım zaten zor buldum girdim işi bırakmam sa , sürekli de sıkıyor çalışma boşver sana yazık diyor ben nasıl baş edecem bunla ya
Eline sağlık kaptanım1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim @madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 @Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Umutumut82 kırmızı 89.2 Cordelia sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım @Noisy Girl Mavi kaptan 60.1 @askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 @Elhan mavi 67.8 @Zipzip- sarı @Elisa83 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz @Fatma__4224 @masal3487 @Tostombalakanne @prensinin annesi @Tutaste53 @Zeynebim2020 @Lavinia_84 E Elif_Eylul Wilma11
Inşaallah ablacım ilaç gibi geldim gerçektençok şükür fiziksel rahatsızlığın yokmuş , olmamış hastalıkların yüzde 90 ınından fazlası zaten ruhsal sebeplerden bunu tıp bilimi bile kabul etmiş çoktan , hem ruhun iyi değilse sağlam bedenle bile yaşam sevincin olmuyor , sen niyetini et allahın izniyle gerçekten sana çok iyi gelecek
okuma kız sen deee
Baklagiller tartı öncesi ödem yaptıgı biliyordum da ama öncesi barbunya yiyp 3 kilo veren ne diyimNe iş yapıyorsun? Böyle işte bende isterim
Sanki bilmiyorsun ödem yapar mı yapmaz mı sen benden de eskisin
Hayir hayir olamaz lütfenokuma kız sen deee
gülüm kendime sözüm var allah bana öğrenmeyi nasip ederse kim isterse bildiğimi paylaşıp, insanlara yardım etmeye söz verdim :)
zaten olabildiğince kısa yazmış halim bu dur bu gece oturup 2 sayfalık yazayım da gör
bu sene hastalık bir geldi mi tüm aileyi inletiyor gülüm çabuk iyileşirler inşallahSelam. Kızların ikisi, eşim hastasiyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
hayırlı olsun gülüm 2 işin de bereketi de bol olsun miktarı da sözcükler önemli kısıtlama sınır koyma miktar önemli değil deme bol bol olsun inşallah :)Amin canım Amin cümlemizin inşaAllah. Kazancımız bereketlensin. Aldığımız miktar önemli değil bereket önemli. Allahım hayırlı kazançlar versin hepimize
Faydali bilgilerde bikac cümleyle anlatilmazki :))))
Olsun bitanem her adim bizim icin cok degerliAblacim 15 bin yapamadim ama bir kere 14000 yaptim
Cok hareket edince artilarda gitti biraz sizin sayenizde
Haftaya kirmizayami secilcem acbaAbla kırmızı takimda sen varsan o takim coktan kazanmıştır zaten
Kirmizi takim bugunden kaybettigini düşünüyor heraldeOda siz kazandınız diyor zaten rengi karıştırdı.
Sizde bi hastaliktan kurtulamadiniz cnm yaaaSelam. Kızların ikisi, eşim hastasiyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
Sagligini kötü etkiliyorsa kendini yipratma cnmBenim ki soruyor iş nasıl geçti . İyi geçti aşkım boynum ağrıyor kendimi çok sıktım dedim . O zaman işi bırak çalışma diyor. Her zaman fırsat kolluyor. Zaten çalışmamı isteyen biri değil. Allahım zaten zor buldum girdim işi bırakmam sa , sürekli de sıkıyor çalışma boşver sana yazık diyor ben nasıl baş edecem bunla ya
Ellerine saglik bitanem1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim @madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 @Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Umutumut82 kırmızı 89.2 Cordelia sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım @Noisy Girl Mavi kaptan 60.1 @askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 @Elhan mavi 67.8 @Zipzip- sarı @Elisa83 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz @Fatma__4224 @masal3487 @Tostombalakanne @prensinin annesi @Tutaste53 @Zeynebim2020 @Lavinia_84 E Elif_Eylul Wilma11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?