Unutturmak için mi diyorlar acabaTeşekkür ederim canısı
Dün gece aklıma şey geldi. Nerde gördüm hatırlamıyorum. Canımız tatlı istedikçe dişlerinizi fırçalayın diyodu biriHiç bi cheesecake ile diş macunu bir olur mu diye kendimi sorguladım umarsızca
Kalk dedim Tempus dene bakalım, işe yaradı cidden inanamadım :dUnutturmak için mi diyorlar acaba
Güzel sözlerin için sağol canımAllah rahmet eylesin canım. Dünyanın düzeni böyle sevdiklerimiz veda edince kalakaliyoruz huznumuzle. Dua edince biraz hafifliyoruz. Çok üzülme saracim üzüntü üzüntüyü getiriyor.
Amin canım sağolasın hiç kolay değil ama alışmaktan başka yapacak bir şey yok sadece biraz zaman lazımaşk olsun başka türlü hatırlamıyor musun
afiyet olsun canım. sarımsaklı omleti nasıl yapıyorsun? rende sarımsak mı yoksa taze sarımsak mı?
Allah rahmet eylesin saracım. mekanı cennet olsun anneciğininşimdi ilk bayramı, anneler günü ya zorlar haklısın. kolay değil. bol bol dua et ruhuna.
Beni güldürdün kız Allah da seni güldürsünŞsst ağlayınca kilo yapıyormuş
Allah rahmet eylesin canımAmin canım sağolasın hiç kolay değil ama alışmaktan başka yapacak bir şey yok sadece biraz zaman lazım
Evet canım yorgunluk uykusuzluk ve tabi baklava börek tatlı çörek yemek derken troit hastalığıda varken 4 kilo az bile ama yarısı ödemdir bunuda biliyorum
Benimde ilerlemiyor 5970 adimdayim arti dizim başlıyorBugün adımlarım ilerlemiyor, çok miskinimdünkü antremandan da kollarım tutuldu
Amin canım sağolasınAllah rahmet eylesin canımkolay değil tabi
Bence de ödemEvet canım yorgunluk uykusuzluk ve tabi baklava börek tatlı çörek yemek derken troit hastalığıda varken 4 kilo az bile ama yarısı ödemdir bunuda biliyorum
Yaa ben 3000’de kaldım, çarşıya da gittik ama gezmeyince adım olmuyo. Markete girdim çıktım, fırına girdim çıktım, petshopa girdim çıktım o kadarBenimde ilerlemiyor 5970 adimdayim arti dizim başlıyor
Ahhh ahhhh aynen öyle ablam...... nasılsın görüşmeyeliHoş geldin canımkürkçü dükkanı eninde sonunda yolun düşer.
Bol su içerek hallederim ben birazda spor bir hafta 10 güne düzene girerim sonra yeniden takımlara girerimBence de ödem
Yaa ben 3000’de kaldım, çarşıya da gittik ama gezmeyince adım olmuyo. Markete girdim çıktım, fırına girdim çıktım, petshopa girdim çıktım o kadar
İkizler misin canım , boğa miBu ay doğum günü var evlilik yıldönümü var gideriz Yemeğe. Yazdım tabi ki
Eşim boğaİkizler misin canım , boğa mi
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederim. Bugün fazla kaçırdım sanırımAfiyet olsun canim
Ben az diyecektim de demeyim dedimTeşekkür ederim. Bugün fazla kaçırdım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?