Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm
Sabah 12:30
1 fincan kahve
1 dikim beyaz peynir
7 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
1 haşlanmış yumurta

Akşam 17:00
Tavuklu yeşil salata
1 bardak ayran

3 litre su
45 dk leslie
Adımlarım ekte
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_

Eklentiler

• 6CD0D454-3523-4DF2-BBDB-08214DEE7C53.webp
    18 KB · Görüntüleme: 51
  • 3F8D2C99-DB7D-408C-B0D7-4E7B5E81C8BB.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 35
Olmaz kiii

Bugün adımlarım ilerlemiyor, çok miskinimdünkü antremandan da kollarım tutuldu
Oyy spora devam mı canım

Hoşgeldiniiiz

Afiyet olsuuun

Vuvuvuuuuu

Yarın bildirimim ile tekrar dönüyorum inşallah
olley

Kızlar sanırım dolandırıldım martta bir yer ile anlaştım lazer için 2 normal 1 kontrol seansına gittim geçen hafta cumartesi randevum vardı bir kaç gün önce instagram hesaplarında paylaşımdan gördüm cenazemiz nedeniyle kapalıyız diye aradım kapalıyız evet dediler. Sonra ne zaman açılacak diye sordum (dün için ) cumartesi açılacak dediler randevumu revize edeyim diye arıyorum açan yok sonra oradaki bir kıza ulaştım instagramdan kapattı onlar başka şehre gittiler dedi.müdürün numarasını verdi müdürle görüştüm sözde pazartesi tekrar açacaklarmış. Bahtsızlık mı şanssızlık mı bu bende ki bilmiyorum. O kadar da ödeme yaptım

sara_28 canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bugün kutladık ama kötü hissettiysen affet bizi
Anneannen yaşıyor mu? Babaannen ya da

Amine Busra kuzuum üzme kendini lütfen evet belki 100 kilonun üstüne çıktın ama artık o kadın değilsin daha güçülü ve iradelisin ve kadınlar kulübü varhepimiz desteğe hazırız yeter ki gönülden iste ve 60lara çok az kaldı inşallah bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…