- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aman hemende koru kankaniFaydali bilgilerde bikac cümleyle anlatilmazki :))))
Ben severek okuyorum
Olsun bitanem her adim bizim icin cok degerli
Zaten 15 bini bende yapadim
Haftaya kirmizayami secilcem acba
Kirmizi takim bugunden kaybettigini düşünüyor heralde
Sizde bi hastaliktan kurtulamadiniz cnm yaaacok geçmiş olsun
Sagligini kötü etkiliyorsa kendini yipratma cnm
Ellerine saglik bitanem
ev de ne malzeme var aç bak dolaba hangisine gönlün kayıyorsa şimdiden çıkar pişir taşır gülüm geç saate kalınca insan erinebiliyorBugunde Perşembe akşama ne yapım diye düşünüyorumhafif bişey yapsam bari yarın yüzüm gülsün biraz
DokunmuyomkiDokunmayin ekimime
kız filizim geçenler de birine özel mesaj yazacakken gördüm görmezden gel yada buna benzer bir şey vardı ona basınca o kişinin yazıları görünmüyor galiba benim nick e tıkla çıkar elbet bas gitsinnnnnHayir hayir olamaz lütfen
heyyttt be mefkuşum var benim arkamda korkusuz olmayayım da ne olayım şimdi benDokunmayin ekimime
Bugune kadar 3kisi gözardi ettim onlarin icinde sen olmazsin merak etmekız filizim geçenler de birine özel mesaj yazacakken gördüm görmezden gel yada buna benzer bir şey vardı ona basınca o kişinin yazıları görünmüyor galiba benim nick e tıkla çıkar elbet bas gitsinnnnn
yazacaammmmmmm da yazacaammmmm
Amann Allah aşkina sen eksik kal migi nolursunKeşke bende ekim abla gibi uzun uzun yazabilsem valla telefonu klavyesi çok küçük
mefkuşumun olmadığı zamanı bekleyeceksin sen hahahaha hissettim bakışlarındanDokunmuyomki
ben telefondan asla yazamam leptap kullanıyorum zaten gülüm :))Keşke bende ekim abla gibi uzun uzun yazabilsem valla telefonu klavyesi çok küçük
Korler sağarlar birbirini ağarlarmişmefkuşumun olmadığı zamanı bekleyeceksin sen hahahaha hissettim bakışlarından
Eylulde 20-25 liraydi burda ne olmusta artmis öyleHamsi alayim.dedim 50tl dedi yuh dedim bune böyle balıkta yemicez sanirim artik
ben de zaten bilene yer tarif ediyorum heheheheheBugune kadar 3kisi gözardi ettim onlarin icinde sen olmazsin merak etme
Kiz ben sok oldum balikta yiyemicez 50tl dedim kiyma yada köfte alirsinEylulde 20-25 liraydi burda ne olmusta artmis öyle
biz bacımla gerekirse zaten özel mesajla yazıyoruz kiiiKorler sağarlar birbirini ağarlarmiş
Mefkusunla ikinize ozel grup acayim uzun uzun konusun orda migiyide alin
Aynen oyleKiz ben sok oldum balikta yiyemicez 50tl dedim kiyma yada köfte alirsin
2o yaşında saçı beyazliyan var genetik biraz benceGercekten mi , ben de kendim de gormeye basladim tek tük, esimde daha fazla ama o kumral tenli oldugu icin beyaz sac yakisiyor ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?