- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Tatlım hepimiz malesef büyüklerimizin acısını yaşayacağız. Yeter ki onlar bizim ,biz çocuklarımızın acısını yaşamayalım. Alışmak zor ama dünyanın kuralı buBugün annemin olmadığı ilk anneler günü bundan sonra anneler günü benim için hep boynu bükük olacak içimdeki çocuk öksüz kalacak bundan dolayıdır ki bugün günlerden hüzün benim için üstüne kardeşim ve yeğenlerim gitti evde onların yokluğundan dolayı ev bomboş sanki tüm bunların üstüne hava yağmurlu ve kapalı anlayacağınız bugün hiç tadım yok hiç bir şey tat vermiyor
Ama yarın toparlarım gibi biliyorum hayat devam ediyor ama insanız işte bide benim gibi duygusalsanız böyle zamanlar geçmek bilmiyor oysa geçen bir hafta ne kadarda çabuk geçmişti........
Sağol kaptanım.Afiyet olsun kaptanim
_ASTRAL_
North River
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
yazarhanim35
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
@_Citlembik_
@Mehfam
@zeyneppk
Sen tamamlansın canim daha erkenMisafirlerim gitti şimdi anneme geldik anneler gününü kutlamak için. Adım hala 5000
Zabahhh parti vereceğiz17.00' den itibaren fermuari çektim.
Zabbaha kadar yimek yok.
Aa çok üzüldüm canım. İnstagramdan mi bulmuştunKızlar sanırım dolandırıldımmartta bir yer ile anlaştım lazer için 2 normal 1 kontrol seansına gittim geçen hafta cumartesi randevum vardı bir kaç gün önce instagram hesaplarında paylaşımdan gördüm cenazemiz nedeniyle kapalıyız diye aradım kapalıyız evet dediler. Sonra ne zaman açılacak diye sordum (dün için ) cumartesi açılacak dediler randevumu revize edeyim diye arıyorum açan yok sonra oradaki bir kıza ulaştım instagramdan kapattı onlar başka şehre gittiler dedi.müdürün numarasını verdi müdürle görüştüm sözde pazartesi tekrar açacaklarmış. Bahtsızlık mı şanssızlık mı bu bende ki bilmiyorum. O kadar da ödeme yaptım
Harikasın9 bin10 bin kapanir
Kalk kalk
Ben de istiyorum bundan ama
Cok güzel ortaaaam
Sabah tost, öğlen erişte akşam bitter. Süt içme evetBugün zencefilli sutümden de vazgeçiyorumsabaha kadar danssss
Afiyet olsun canimSelamlar
Bugün çok yoğun geçti
Basbayaaa
Boş durmadig vakit oldu
Menümü dişardan söyledim 4 te kapattımçünkü köydeydik biz 8 de eve geldim gelir gelmez kızı banyoya soktum
Saç tarama işini Babasina verdim ve bulaşık boşalttım çamaşir katladim
Yarin sabaha hazirlik kıyafetlerimi hazirladim
Ve gün bitti
Menümü yazayim
Sabah aç karnına elmalı taze naneli kürü
12:00
1 peynir
4 çatal menemen
2 çatal patates kızartmasi
1 dilim ekmek
Çay
16:00
1 tavuk dürüm
Ayran
Adım daha 10 bin degil sonra atıcam
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_
Tostum tam buğday ha 2 dlm ekmek yemişim ha tost , eriste 2yk , biterin neyi sorun oldu ? Ptesi eksi geleceğim diye aç gezip sonra fazlasıyla geri alamam ve ben emziriyorum. Verecek kilom 5kg değil ki hepsini bu haftadan halledeyim . Diyetteyim olum orucunda değilSabah tost, öğlen erişte akşam bitter. Süt içme evet
Dürüm derken, ekmekli?Selamlar
Bugün çok yoğun geçti
Basbayaaa
Boş durmadig vakit oldu
Menümü dişardan söyledim 4 te kapattımçünkü köydeydik biz 8 de eve geldim gelir gelmez kızı banyoya soktum
Saç tarama işini Babasina verdim ve bulaşık boşalttım çamaşir katladim
Yarin sabaha hazirlik kıyafetlerimi hazirladim
Ve gün bitti
Menümü yazayim
Sabah aç karnına elmalı taze naneli kürü
12:00
1 peynir
4 çatal menemen
2 çatal patates kızartmasi
1 dilim ekmek
Çay
16:00
1 tavuk dürüm
Ayran
Adım daha 10 bin degil sonra atıcam
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_
İnstagramdan bulmuştum canım ama hani 3 kere gittim ilgi alaka vs çok iyiydiTatlım hepimiz malesef büyüklerimizin acısını yaşayacağız. Yeter ki onlar bizim ,biz çocuklarımızın acısını yaşamayalım. Alışmak zor ama dünyanın kuralı bu
Sağol kaptanım.
çok stresliyim sanki sınava gireceğim
Sen tamamlansın canim daha erken
Zabahhh parti vereceğiz
Aa çok üzüldüm canım. İnstagramdan mi bulmuştun
İyi düşünelim belki dedikleri gibi açarlar inşallah yaniİnstagramdan bulmuştum canım ama hani 3 kere gittim ilgi alaka vs çok iyiydi
Laktoz şişkinlik yapmıyorsa sorun olmaz ki canımBugün zencefilli sutümden de vazgeçiyorumsabaha kadar danssss
İnşallah bakalım olmazsa şikayette bulunacağımİyi düşünelim belki dedikleri gibi açarlar inşallah yani
Marula sarmışDürüm derken, ekmekli?
Yok canım şaka yapıyorum yarı tartı varya ama yildiz hanım laf soktuLaktoz şişkinlik yapmıyorsa sorun olmaz ki canım
Karşılıklı takılıyorduk. Neden tartışma bıyutuna geldikTostum tam buğday ha 2 dlm ekmek yemişim ha tost , eriste 2yk , biterin neyi sorun oldu ? Ptesi eksi geleceğim diye aç gezip sonra fazlasıyla geri alamam ve ben emziriyorum. Verecek kilom 5kg değil ki hepsini bu haftadan halledeyim . Diyetteyim olum orucunda değil
delüüüüüüüNe güzel bağırsakların var insan imreniyor
Ağlarım bakKarşılıklı takılıyorduk. Neden tartışma bıyutuna geldik
Haklısın canım yapacak bir şey yok zatenTatlım hepimiz malesef büyüklerimizin acısını yaşayacağız. Yeter ki onlar bizim ,biz çocuklarımızın acısını yaşamayalım. Alışmak zor ama dünyanın kuralı bu
Kısıtlayınca vücut daha çok isyana yöneliyor işte maalesefYok canım şaka yapıyorum yarı tartı varya ama yildiz hanım laf soktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?