İyi geceler canımİyi geceler kızlar... Kirdığım, üzdüğüm varsa affola...
Hepimiz saldik pamugum
Iyi geceler kaptanimÇok kırıldım ben ama. Düştü mod falan kalmadı..
Toparlarım ama.
Uykuya geçeyim. İyi geceler Allah rahatlık versin
Cnm sen de haklısın bu kilo işleri bizi çok geriyor ve gıdaları kısıtlamak özellikleİyi geceler kızlar... Kirdığım, üzdüğüm varsa affola...
İyi geceler canım yarın hallolur merak etmeÇok kırıldım ben ama. Düştü mod falan kalmadı..
Toparlarım ama.
İyi geceler kaptanımÇok kırıldım ben ama. Düştü mod falan kalmadı..
Toparlarım ama.
Kuşum bizim haftalar cuma başlıyo ya
21 gün şekersiz güne mi başlasakben de tamamen hamur işi ve tatlıyı kessem, çok iyi kilo veririm biliyorum ama şu an o modda değilim. malum kilo da yüksek. orta yolu bulucaz artık
Canim cidden acim yani size göre menum fazla gelebilir belki ama sürekli cuk cuk emen bir bebekle ve 79kg yu düşününce aciklama yaptım emoji olabilirdi evet . Neyse ben o buraya yazmadan özelden de yazıp kırdım mı diye sormuştum amacım kimseyi kırmak değil. Yarın döner sanırımCnm sen de haklısın bu kilo işleri bizi çok geriyor ve gıdaları kısıtlamak özellikle
Senin de hassas anına denk geldi belki ama bi emoji kullansan inan çok fark eder canımkaptan da stres oldu ya bi de tek öğündü bugün karb da azalmış vücudunda bu daha hassas yapıyor insanı
Kaptanken ii kilo veriyorsun kaptansiz veremiyon salıyonveririz Allahın izniyle. ben de şubatta 81.3 e inmiştim80 i 79 ları göreceğime 85 lere çıktım veririz sağlık olsun
Sabah tartılıp başlayacağım işte canım yenidenOlsuun yine yakınsındır kızzyarın mı tartın? :)
Afiyet olsun kaptanım yarın normal diyete devam di mi
Cnm onunla kilom yakın diye söylemiştim ama alınma lütfen
O kilodan daha hızlı inersin kuzum insülin direncin vs yoksa
Cnm yarışma için 8 bin yeterli hem çok yorulmuşsun zorlama
onun da mekanı cennet olsun canım
Artık anne sensin o da sizi görüyor canım, onun resminin önüne gül koyarsın ondan bahsederseniz anılardan çok sevinir
Yazmadin canimkız ben menü yazmadım de mi
Evet canim ekleyebilirizKuşum bizim haftalar cuma başlıyo ya
Olsun yarın bildir sen yeşil takıma girebilirsin di mi kaptancmZipzip-
Bence az bile yemissin canimCanim cidden acim yani size göre menum fazla gelebilir belki ama sürekli cuk cuk emen bir bebekle ve 79kg yu düşününce aciklama yaptım emoji olabilirdi evet . Neyse ben o buraya yazmadan özelden de yazıp kırdım mı diye sormuştum amacım kimseyi kırmak değil. Yarın döner sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?