- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Çok kırıldım ben ama. Düştü mod falan kalmadı..
Affedecek bir şey yok tabiki kutlayacaksınız sadece ben biraz hassasım bu konularda o kadar anneannem rahmete gideli yıllar oldu canım duaların için teşekkür ederimsara_28 canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bugün kutladık ama kötü hissettiysen affet bizi
Anneannen yaşıyor mu? Babaannen ya da
@busra ytez kuzuum üzme kendini lütfen evet belki 100 kilonun üstüne çıktın ama artık o kadın değilsin daha güçülü ve iradelisinve kadınlar kulübü varhepimiz desteğe hazırız yeter ki gönülden iste ve 60lara çok az kaldı inşallah bebeğim
Eline saglik_ASTRAL_
North River
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
@Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
balpamuk
@ada81
Tempus
@Beklenen2
@_Citlembik_
@Mehfam
@zeyneppk
Yok canım en kilolu artık benim 95 civarıyım hemde 90.8 olmuşken hoop başa dönEn kilolu benim lütfen DOKSAN BİR KİLOGRAM
O da bişey mi ben 68 ile gittim 92 ile döndümYok canım en kilolu artık benim 95 civarıyım hemde 90.8 olmuşken hoop başa dön
Tatlım benim vereceğim kilo 5degil ki sen öyle tek tek yazınca bende açıkladım. Yani 2yk eriste dişimin kavuğuna bile gitmedi ama devamını yemedim oda çocuklardan kalmıştı zaten. Amacım kırmak filan değildi ama sorun bende galiba ciddenÇok kırıldım ben ama. Düştü mod falan kalmadı..
Toparlarım ama.
Uykuya geçeyim. İyi geceler Allah rahatlık versin
Cok yorulduysan 8 binde birakabilirsin canimPatron kızdı gitti ben nolcam şimdi, o gelene kadar yürüyim en iyisi
Seni cok iyi anliyorum . Bazen ben de iki cocukla tamamlayamiyordum._ASTRAL_ patron ben 8 bine yaklaştım da, arada 2 çocuk yıkadım belden aşağısı pert. 8 binde kalsam olur mu. Ayaklarımın her biri bir yana gidiyo penguen misali
Olsuun yine yakınsındır kızzBen muhtemelen yine 80leri görmüşümdür canım
Afiyet olsun kaptanım yarın normal diyete devam di miZipzip- Cordelia
Sabah 8.3
Sütlü Türk kahvesi
Öğle 13
Karışık kebap (Adana, ciğer, böbrek, yürek), soğan salatası, ezme salata, köz biber ve ayran
Akşam 20
Sütlü Türk kahvesi
Su 3 litreyi geçti
Eki Görüntüle 3062052
Cnm onunla kilom yakın diye söylemiştim ama alınma lütfenEn kilolu benim lütfen DOKSAN BİR KİLOGRAM
Cnm yarışma için 8 bin yeterli hem çok yorulmuşsun zorlama_ASTRAL_ patron ben 8 bine yaklaştım da, arada 2 çocuk yıkadım belden aşağısı pert. 8 binde kalsam olur mu. Ayaklarımın her biri bir yana gidiyo penguen misali
Affedecek bir şey yok tabiki kutlayacaksınız sadece ben biraz hassasım bu konularda o kadar anneannem rahmete gideli yıllar oldu canım duaların için teşekkür ederim
veririz Allahın izniyle. ben de şubatta 81.3 e inmiştimYok canım en kilolu artık benim 95 civarıyım hemde 90.8 olmuşken hoop başa dön
Iyi geceler kaptanimİyi geceler kızlar... Kirdığım, üzdüğüm varsa affola...
Selam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?