Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Affedecek bir şey yok tabiki kutlayacaksınız sadece ben biraz hassasım bu konularda o kadar anneannem rahmete gideli yıllar oldu canım duaların için teşekkür ederim

Çok kırıldım ben ama. Düştü mod falan kalmadı..

Toparlarım ama.

Uykuya geçeyim. İyi geceler Allah rahatlık versin
Tatlım benim vereceğim kilo 5degil ki sen öyle tek tek yazınca bende açıkladım. Yani 2yk eriste dişimin kavuğuna bile gitmedi ama devamını yemedim oda çocuklardan kalmıştı zaten. Amacım kırmak filan değildi ama sorun bende galiba cidden

_ASTRAL_ patron ben 8 bine yaklaştım da, arada 2 çocuk yıkadım belden aşağısı pert. 8 binde kalsam olur mu. Ayaklarımın her biri bir yana gidiyo penguen misali
Seni cok iyi anliyorum . Bazen ben de iki cocukla tamamlayamiyordum. Allah kolaylik versin.

Selam arkadaşlar.
Zipzip- Cordelia ben bu hafta ara verdik diye Cuma da bildirim yqpmayacağımızı zannediyordum şaşırdım şimdi etiketi görünce ben çok saldım valla şu 1 haftada ama yarın diyetisyenle başlıyorum. Sabah kilo bildirimimi yaparım.
Umarım hızlıca toparlarım

Ben muhtemelen yine 80leri görmüşümdür canım
Olsuun yine yakınsındır kızz yarın mı tartın? :)

Afiyet olsun kaptanım yarın normal diyete devam di mi

En kilolu benim lütfen DOKSAN BİR KİLOGRAM
Cnm onunla kilom yakın diye söylemiştim ama alınma lütfen
O kilodan daha hızlı inersin kuzum insülin direncin vs yoksa

_ASTRAL_ patron ben 8 bine yaklaştım da, arada 2 çocuk yıkadım belden aşağısı pert. 8 binde kalsam olur mu. Ayaklarımın her biri bir yana gidiyo penguen misali
Cnm yarışma için 8 bin yeterli hem çok yorulmuşsun zorlama

Affedecek bir şey yok tabiki kutlayacaksınız sadece ben biraz hassasım bu konularda o kadar anneannem rahmete gideli yıllar oldu canım duaların için teşekkür ederim
onun da mekanı cennet olsun canım
Artık anne sensin o da sizi görüyor canım, onun resminin önüne gül koyarsın ondan bahsederseniz anılardan çok sevinir

Selam canim
Cumadan cumaya ara vermistik
Yarindan itibaren başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…