- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Sagol ya insaallahVücuduna sağlıklı yağ almışsın canım mutlaka faydası olmuştur.
Afiyet olsun canim08 Mayıs 2022
sabah 12.00
6 küçük sigara böreği
1 yumurta
domates salatalık kapya biber
ara 16.00
1 avuç çekirdek
1 parmak köfter
5-6 fıstık
akşam 19.30
hamsi tava
salata
1,5 dilim tbe
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- North River
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Kahvaltı Saat 10.30 gibi
1 kk peynir
Avuç içi kadar patatesli yumurta
Domates
Salatalık
Ara sade kahve 1 hurma 2 çilek
Akşam saat 18.15 gibi
Yoğurtlu kabak
Sade kahve
Su pek içemedim ama içicem daha 3 ltyi rahat bulur
Adım ekte
Eki Görüntüle 3062069
@CordeliaZipzip- @yildiz4kc
Sağol kuzucumAfiyet olsun canim
Balık sezonu kapanmadı mi? Yarın iş başı dimi08 Mayıs 2022
sabah 12.00
6 küçük sigara böreği
1 yumurta
ara 16.00
1 avuç çekirdek
1 parmak köfter
5-6 fıstık
akşam 19.30
hamsi tava
salata
1,5 dilim tbe
bilmem ki21 gün şekersiz güne mi başlasak
Afiyet olsun canım08 Mayıs 2022
sabah 12.00
6 küçük sigara böreği
1 yumurta
ara 16.00
1 avuç çekirdek
1 parmak köfter
5-6 fıstık
akşam 19.30
hamsi tava
salata
1,5 dilim tbe
bizim burada var. mayıs sonu kapanır. evet yarın işbaşı.Balık sezonu kapanmadı mi? Yarın iş başı dimi
Selam fesangimSelaaaammmm
Wuhuuuu kaptanlar kılıçları çektiTostum tam buğday ha 2 dlm ekmek yemişim ha tost , eriste 2yk , biterin neyi sorun oldu ? Ptesi eksi geleceğim diye aç gezip sonra fazlasıyla geri alamam ve ben emziriyorum. Verecek kilom 5kg değil ki hepsini bu haftadan halledeyim . Diyetteyim olum orucunda değil
döner canım. seninle boy farkımız var ama VKI ler aynı. bende emzirme yok ama ben de azla doymuyorum. keşke ekmek, makarna olmasa ama ben de şu an karbosuz modda değilim. illa yiyorum.Canim cidden acim yani size göre menum fazla gelebilir belki ama sürekli cuk cuk emen bir bebekle ve 79kg yu düşününce aciklama yaptım emoji olabilirdi evet . Neyse ben o buraya yazmadan özelden de yazıp kırdım mı diye sormuştum amacım kimseyi kırmak değil. Yarın döner sanırım
ukrayna-rusya savaşı hakkında yorum yaptılar mı?Bugün önce çocuğu kursa götürdüm
Eve geldim hızlıca evi toparladım
Misafirlerimiz geldi bir arkadaşım geldi öncesinde lahmacun içi hazırladık
Misafirler geldi yabancılar adam Ukraynalı eşi Rus tek kelime Türkçe bilmiyorlar saatlerce İngilizce konuşmak kastirdi baya.
Neyse akşam kalktılar onlarla biz de kalktık anneme gittik iki saat de orda oturduk
Geldim şimdi, mutfağa girişmeden selam vereyim dedim
Ekşın kilo verdirirKarşılıklı takılıyorduk. Neden tartışma bıyutuna geldik
Canım ben o konulara girmedim ama adam Türkiye'ye yerleşmek istiyor kadın ise 1-2 sene içinde olaylar durulursa geri dönmek istiyor. Zor bir durumukrayna-rusya savaşı hakkında yorum yaptılar mı?
Aman yazık ya olan halka oluyor. Ruslarda savasi desteklemiyor ama işte. Rusya Ukrayna'daki Gürcistan gibi kendine bağlamak istiyor. Gürcistan hicbirsey yapamıyor çayları var ama fabrikaları yok . Bizimde yakında sonumuz öyle gibiukrayna-rusya savaşı hakkında yorum yaptılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?