İnşallah minnoşumEveeet, spor çok iyi oluyor gerçekten. Biraz şekillenmek adına spora devam. Ama inşallah hiç bırakmıycam , yaşam tarzı olsun istiyorum. Şuan da adım tamamlamaya çalışıyorum. Haftasonları hep sıkıntı oluyo adımlar
Bi hamburgeri keşfettik akıllara zararYaaainstagramda önüme sürekli hamburgerci reklamları çıkıyo ki hamburger sevmem, çok canım çekiyo
Aynen ha gayret yapabiliriz
Diziyi izlerken Walk WalkBenimde 1500 adimim kaldi tamamlarim galiba
Aynen bugün erken kalktım rahattım ama dün 23de hala adım derdindeydimHerkes evdeyken olmuyo bi de geç kalkıyoruz, hafta içi vaktimi çok iyi kullanıyorum
Ha gayretBen 5.453
senin ufaklık nasıl oldu canım?Ben 5.453
Bakıyım ne yemişsinTeşekkür ederim kaptanım. Dediğim gibi eski hatalarımı yapmicam artık sağlıklı beslenecegim o yüzden menüler dolu dolu
Bizim burada da Ruslar Ukraynalılar komşular. Devletleri savaşıyor ama onlar çok güzel geciniyorlar öyle düşman gözüyle bakmıyorlar birbirbirlerine.Canım ben o konulara girmedim ama adam Türkiye'ye yerleşmek istiyor kadın ise 1-2 sene içinde olaylar durulursa geri dönmek istiyor. Zor bir durum
Afiyet olsun canım. 16 baya erken acıkman normal, dikkat etMenü
Sabah 10.00
Çeyrek tabak sucuklu yumurta
Peynir iki zeytin
Birkaç acı yeşil biber
Bir dilim mercimek ekmeği
Birkaç ceviz iki çay kaşığı tahin pekmez
Domates salatalık
Akşam 16.00
İki orta boy lahmacun
Bol salata
İki kornişon turşu
Ayran
Akşam 21.00
3 kaşık nohutlu pilav
(Açlıktan tansiyonum düştü birden ter boşandı)
Zipzip- North River
Hic kalkasim yok kiDiziyi izlerken Walk Walk
Antalyada rus ukrayna çokBizim burada da Ruslar Ukraynalılar komşular. Devletleri savaşıyor ama onlar çok güzel geciniyorlar öyle düşman gözüyle bakmıyorlar birbirbirlerine.
Aynen canım vücudumuz tek kullanımlık değil . Şuan kiloluyum ama inan kimse 80sin demez geçmişteki sporun ekmeğini yiyorum. Ve geçmişte zayıflamak adına çok hatalar yaptım hepsini de geri aldım şuan hedefim 68_69 a gelip 1 sene korumak sonra yeniden inşallahTeşekkür ederim kaptanım. Dediğim gibi eski hatalarımı yapmicam artık sağlıklı beslenecegim o yüzden menüler dolu dolu
Evet canım zaten hemen hepsi karşı savaşaBizim burada da Ruslar Ukraynalılar komşular. Devletleri savaşıyor ama onlar çok güzel geciniyorlar öyle düşman gözüyle bakmıyorlar birbirbirlerine.
Çok şükür hiçbişeyi yok teşekkür ederimsenin ufaklık nasıl oldu canım?
İnşallah kaptanım. Ben bu son hafta kendime ne kadar zarar verdiğimi anladım. Sağlıklı beslenip sporla koruyacağım bundan sonra.Aynen canım vücudumuz tek kullanımlık değil . Şuan kiloluyum ama inan kimse 80sin demez geçmişteki sporun ekmeğini yiyorum. Ve geçmişte zayıflamak adına çok hatalar yaptım hepsini de geri aldım şuan hedefim 68_69 a gelip 1 sene korumak sonra yeniden inşallah
Mavi kaptan olursan beni al
Afiyet olsun ablacım8 Mayıs
10.00 Peynir, zeytin domates salatalık, maydanoz, bir yumurta, iki ceviz , bir kaşık bal , simit
11.00 Türk kahvesi
15.00 Bir küçük elma
16.00 Dört köfte, yarım tabak türlü
Yarım litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- North River Cordelia
Eki Görüntüle 3062093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?