Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaaainstagramda önüme sürekli hamburgerci reklamları çıkıyoki hamburger sevmem, çok canım çekiyo

Aynen ha gayret yapabiliriz
Bi hamburgeri keşfettik akıllara zarar hep komplo bunlar evrenin sucu
Benimde 1500 adimim kaldi tamamlarim galiba
Diziyi izlerken Walk Walk
Herkes evdeyken olmuyo bi de geç kalkıyoruz, hafta içi vaktimi çok iyi kullanıyorum
Aynen bugün erken kalktım rahattım ama dün 23de hala adım derdindeydim
Ha gayret

Canım ben o konulara girmedim ama adam Türkiye'ye yerleşmek istiyor kadın ise 1-2 sene içinde olaylar durulursa geri dönmek istiyor. Zor bir durum
Bizim burada da Ruslar Ukraynalılar komşular. Devletleri savaşıyor ama onlar çok güzel geciniyorlar öyle düşman gözüyle bakmıyorlar birbirbirlerine.

Afiyet olsun canım. 16 baya erken acıkman normal, dikkat et

Teşekkür ederim kaptanım. Dediğim gibi eski hatalarımı yapmicam artık sağlıklı beslenecegim o yüzden menüler dolu dolu
Aynen canım vücudumuz tek kullanımlık değil . Şuan kiloluyum ama inan kimse 80sin demez geçmişteki sporun ekmeğini yiyorum. Ve geçmişte zayıflamak adına çok hatalar yaptım hepsini de geri aldım şuan hedefim 68_69 a gelip 1 sene korumak sonra yeniden inşallah

İnşallah kaptanım. Ben bu son hafta kendime ne kadar zarar verdiğimi anladım. Sağlıklı beslenip sporla koruyacağım bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…