Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne kadar gecikmiştiki
2 hafta
Taze sarımsak o yeşil yerleri, pırasa güzel olur taze soğan da ben içine sert peynir atmayı da seviyorum :) öneririm
evet bence de. pırasalı yapıyorum. peynirli de çok güzel oluyor. önceki gün 2 çeşit peynir, maydanoz ve baharatla omlet yaptım. şahane oldu
taze sarımsak aldığımda yapayım.

2 hafta

evet bence de. pırasalı yapıyorum. peynirli de çok güzel oluyor. önceki gün 2 çeşit peynir, maydanoz ve baharatla omlet yaptım. şahane oldu
taze sarımsak aldığımda yapayım.
İki hafta çok değilmiş canım hava değişikliği stres herşey etkiliyor biliyorsun

bu Bizim burada da Ruslar Ukraynalılar komşular. Devletleri savaşıyor ama onlar çok güzel geciniyorlar öyle düşman gözüyle bakmıyorlar birbirbirlerine.
ikisi de Slav ırkından. bizimle diğer Türk devletleri gibi. ama Rusya nın niyeti başka gibi. eski Sovyet Cumhuriyetlerini geri istiyor. o yüzden gözü görmüyor. Ukrayna dan başladı

Bi hamburgeri keşfettik akıllara zarar hep komplo bunlar evrenin sucu

Diziyi izlerken Walk Walk

Aynen bugün erken kalktım rahattım ama dün 23de hala adım derdindeydim

Ha gayret
Gidem de yürüyem
Eki Görüntüle 3062090
Adım tamam
Reglim şimdi başladi artı gelir miyim bilmiyom
Öncesi böle olmasi çok sinir bozucu
Zipzip- @Cordelia @yildiz4kc
Yarın artı gelsen de Cımaya çok güzel eksi gelir canım
Hic kalkasim yok ki
Reklam arasinda tamamlayacagim
Kalk kalk yetişmicek
Neden beni etiketlemedin aşkitom, ne kadar erken kapattığını görmiyim diye mi Dikkat et sonra hasta olursun afiyet olsun hayatım
Ben yine bişeyleri kaçırmışım, yürüyüşten sonra bakarım

Ben tartışma olduğunu dahi anlayamadım. Ne güzel restlesiyorlar diyordum.. bizim kızlar uyumlu anlayışlı sorun görmüyorum hâlâ....alırlar birbirlerinin gönlünü.
Tatlım sen de kısa sürede toparlarsin kendini. Vücudun olumlu tepki verecektir endişe etme.

Amin canım sağolasın güzel sözlerin için teşekkür ederim

Etiket gözden kaçmış... Sensiz olur mu hiç . Bayağı da iyi yedim bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…