- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Geç uyandım ortaaaammm ondan canım tşk ederimHarikasın
Kalk kalk
Ben de istiyorum bundan amaYok mu bir uygulama acaba
Cok güzel ortaaaamSabah niye geç oldu, pazar diye mi?
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsun ablacım
Afiyet olsun Elhoşumm8 Mayıs
10.00 Peynir, zeytin domates salatalık, maydanoz, bir yumurta, iki ceviz , bir kaşık bal , simit
11.00 Türk kahvesi
15.00 Bir küçük elma
16.00 Dört köfte, yarım tabak türlü
Yarım litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- @North River @Cordelia
Eki Görüntüle 3062093
Bayağı çok.Antalyada rus ukrayna çok
2 haftaNe kadar gecikmiştiki
evet bence de. pırasalı yapıyorum. peynirli de çok güzel oluyor. önceki gün 2 çeşit peynir, maydanoz ve baharatla omlet yaptım. şahane olduTaze sarımsak o yeşil yerleri, pırasa güzel olur taze soğan da ben içine sert peynir atmayı da seviyorum :) öneririm
Ben bir haftada çıktım bu kiloya canım sma yarıdı6mfem diye tahmin ediyorumO da bişey mi ben 68 ile gittim 92 ile döndümhemde tam 1 senede
En çok kiloyu ben vericim
İki hafta çok değilmiş canım hava değişikliği stres herşey etkiliyor biliyorsun2 hafta
evet bence de. pırasalı yapıyorum. peynirli de çok güzel oluyor. önceki gün 2 çeşit peynir, maydanoz ve baharatla omlet yaptım. şahane oldu
taze sarımsak aldığımda yapayım.
ikisi de Slav ırkından. bizimle diğer Türk devletleri gibi. ama Rusya nın niyeti başka gibi. eski Sovyet Cumhuriyetlerini geri istiyor. o yüzden gözü görmüyor. Ukrayna dan başladıbu Bizim burada da Ruslar Ukraynalılar komşular. Devletleri savaşıyor ama onlar çok güzel geciniyorlar öyle düşman gözüyle bakmıyorlar birbirbirlerine.
Gidem de yürüyemBi hamburgeri keşfettik akıllara zararhep komplo bunlar evrenin sucu
Diziyi izlerken Walk Walk
Aynen bugün erken kalktım rahattım ama dün 23de hala adım derdindeydim
Ha gayret
Yarın artı gelsen de Cımaya çok güzel eksi gelir canımEki Görüntüle 3062090
Adım tamam
Reglim şimdi başladiartı gelir miyim bilmiyom
Öncesi böle olmasi çok sinir bozucu
Zipzip- @Cordelia @yildiz4kc
Kalk kalk yetişmicekHic kalkasim yok ki
Reklam arasinda tamamlayacagim
Neden beni etiketlemedin aşkitom, ne kadar erken kapattığını görmiyim diye mi8 Mayıs
10.00 Peynir, zeytin domates salatalık, maydanoz, bir yumurta, iki ceviz , bir kaşık bal , simit
11.00 Türk kahvesi
15.00 Bir küçük elma
16.00 Dört köfte, yarım tabak türlü
Yarım litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- @North River @Cordelia
Eki Görüntüle 3062093
Ben yine bişeyleri kaçırmışım, yürüyüşten sonra bakarım
zabağnan simit yemişin amaEn çok kiloyu ben vericim
Çok amiiin
Ben tartışma olduğunu dahi anlayamadım. Ne güzel restlesiyorlar diyordum.. bizim kızlar uyumlu anlayışlı sorun görmüyorum hâlâ....alırlar birbirlerinin gönlünü.Hafif bir tartisma olmuş sanırım tam okuyamadım geçmişi. Ne yaparsanız yapın kendinizi aç bırakmayın kaptanlık için dahil olsa. Ben belki de geri dönülmez bir zarar verdim kendime. İki gündür sağlıklı besleniyorum (wc anında bitti tabi pofff)
Amin canım sağolasın güzel sözlerin için teşekkür ederimOlsuun yine yakınsındır kızzyarın mı tartın? :)
Afiyet olsun kaptanım yarın normal diyete devam di mi
Cnm onunla kilom yakın diye söylemiştim ama alınma lütfen
O kilodan daha hızlı inersin kuzum insülin direncin vs yoksa
Cnm yarışma için 8 bin yeterli hem çok yorulmuşsun zorlama
onun da mekanı cennet olsun canım
Artık anne sensin o da sizi görüyor canım, onun resminin önüne gül koyarsın ondan bahsederseniz anılardan çok sevinir
Etiket gözden kaçmış...Gidem de yürüyem
Yarın artı gelsen de Cımaya çok güzel eksi gelir canım
Kalk kalk yetişmicek
Neden beni etiketlemedin aşkitom, ne kadar erken kapattığını görmiyim diye miDikkat et sonra hasta olursun afiyet olsun hayatım
Ben yine bişeyleri kaçırmışım, yürüyüşten sonra bakarım
evet iklim değişikliği ve oruç falan da sanırım etkiledi. stres zaten var. çok şükür geldi ama rahatladım.İki hafta çok değilmiş canım hava değişikliği stres herşey etkiliyor biliyorsun
Yiyerek daha iyi zayıfladığımi fark ettim tatlım.zabağnan simit yemişin ama
Aleyküm selamSelaaaammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?