Umarım biricikim, yarın ola hayrolaBen tartışma olduğunu dahi anlayamadım. Ne güzel restlesiyorlar diyordum.. bizim kızlar uyumlu anlayışlı sorun görmüyorum hâlâ....alırlar birbirlerinin gönlünü.
Tatlım sen de kısa sürede toparlarsin kendini. Vücudun olumlu tepki verecektir endişe etme.
Ya son yediğim çok kötüydü. Uzun bir süre hayalini bile kurmayacagım herhalde
Doğru cnm kalori ihtiyacın kilondan dolayı daha yüksek emzirince daha artıyor :)Canim cidden acim yani size göre menum fazla gelebilir belki ama sürekli cuk cuk emen bir bebekle ve 79kg yu düşününce aciklama yaptım emoji olabilirdi evet . Neyse ben o buraya yazmadan özelden de yazıp kırdım mı diye sormuştum amacım kimseyi kırmak değil. Yarın döner sanırım
Evet canim ekleyebiliriz
Selam cnmmmSelaaaammmm
İyi geceler cnmmİyi geceler
Yarın hepimiz harika eksi gelecegi bir gün olsun inşallah
Umarim kaptanlarimiz da eksi geleceklerine inaniyorum
Kız şarjdan almışsın enerjiyiBebisi uyutuyordum 15di yıldıza yazarken 1 e düştü mutfakta şarj başındayım
Ayyy maşallahEveeet, spor çok iyi oluyor gerçekten. Biraz şekillenmek adına spora devam. Ama inşallah hiç bırakmıycam , yaşam tarzı olsun istiyorum. Şuan da adım tamamlamaya çalışıyorum. Haftasonları hep sıkıntı oluyo adımlar
Annemin kaynanasının kız kardeşi misal, ablası istedi diye annemi doğuma yakın bırakıp dizinin dibine gidiyor yıllarca anneme kötü davranıyor ama hala anneme dargınmışBizim burada da Ruslar Ukraynalılar komşular. Devletleri savaşıyor ama onlar çok güzel geciniyorlar öyle düşman gözüyle bakmıyorlar birbirbirlerine.
Oo cnm iyi olmasına çok sevindim :)Çok şükür hiçbişeyi yok teşekkür ederim
Bu arada pek de ufak değil benden uzun , kilomuzda çok yaklaştı
Hıım dün 8e yakın burdaymış bugün de dediğin gibi ev işi vs belki@Aomine Daiki çocuklardan mi gelemedi acaba benim üye yok ortada
İyi gecelerrrTeşekkür ederim bitanem
İyi geceler .
Rica ederim tatlımAmin canım sağolasın güzel sözlerin için teşekkür ederim
Ayy hatırladıım kabızlık da olmuştu sende kaptanken di mi bi de çok kısmıştın kaloriyi ah cnmUmarım biricikim, yarın ola hayrola
Owwwwwwwwww o kabus günler....Ayy hatırladıım kabızlık da olmuştu sende kaptanken di mi bi de çok kısmıştın kaloriyi ah cnm
Ayy hadi inşallahHepimiz saldik pamugum
Ve başladik
4.2 ve 3,8 kg alıp gelen oldu
Yııkıldı mı hayır üzüldü mü hayır
Hepsi dimdik ayakta diyete başladilar
Motivasyonlari maşallah yerinde
Haydi sende başla diyet bi zaman er ve geç degil ama bi hafta ara vermek hepimize ii geldi şimdi bakiyorum maşallah hepsi çoşkulu
Canim sen takımlarda var mısın? Görmedim sanki isminiAyy hadi inşallahWilma11 yaa… hızlıca atarız o aldıklarımızı ama insan suçluluk hissediyor tabii. Gram vermek için binbir emek veriyoruz sonra hoopp geri geliyorlar Neyse yarın yeni bir gün yeni enerji. Hadi başlıyoruz bakalım, hepimize çok iyi gelsin takır takır gitsin kilolar
Ah çok teşekkür ederiiimmm size zahmet veriyorumDoğru cnm kalori ihtiyacın kilondan dolayı daha yüksek emzirince daha artıyor :)
Yo bence fazla değil ama hep korkmuşuz kh dan o yüzden yoksa kalorisi düşük
balpamuk
Selam cnmmm
İyi geceler cnmm
Kız şarjdan almışsın enerjiyi
Ayyy maşallah
Annemin kaynanasının kız kardeşi misal, ablası istedi diye annemi doğuma yakın bırakıp dizinin dibine gidiyor yıllarca anneme kötü davranıyor ama hala anneme dargınmış
Ben affettim ama görüşüyorum :)
Oo cnm iyi olmasına çok sevindim :)
Hıım dün 8e yakın burdaymış bugün de dediğin gibi ev işi vs belki
İyi gecelerrr
Rica ederim tatlım
Tesekkurleruyuyodum valla gece 4 te yattım derdim neyse
evet evet işte buuuuuuu
tatlım afiyet olsun da hiç salata yememişsin
benden fazla yemiyorsundur emin ol
amin valla gelmeyince zor oluyor yaa
tabi ki
ben de kendime inanıyorum canım. ocaktan bu yana bir ileri iki geri sendeliyorum ama olacak
evet zaten sonra wc ye çıktım. yani artım yok en azından.
Selam ikizimSelaaaammmm
İyi gecelerİyi geceler
Yarın hepimiz harika eksi gelecegi bir gün olsun inşallah
Umarim kaptanlarimiz da eksi geleceklerine inaniyorum
Afiyet olsun8 Mayıs
10.00 Peynir, zeytin domates salatalık, maydanoz, bir yumurta, iki ceviz , bir kaşık bal , simit
11.00 Türk kahvesi
15.00 Bir küçük elma
16.00 Dört köfte, yarım tabak türlü
Yarım litre detoks suyu, iki litre su
Zipzip- North River Cordelia
Eki Görüntüle 3062093
İyi gecelerİyi geceler
Aslında leslie de yapcaktım 13 dk yaptım çocuk durmayınca kaldı yarıdaAfiyet olsun canım çok güzel bir menü
Cnm dün lif de almışsın suya bakmayı unuttum :) aslında kan şekeri dengeleyip bağırsak çalıştıran bi çay olabilir liptonun böğürtlenli çayı çok iyi geldi az önceYarınki tartidan da korkuyorum WC olmadı iki gündür, ama ilaç almicam
Oyy rica ederiizAh çok teşekkür ederiiimmm size zahmet veriyorum
Yarından itibaren çok aistemli olacak her şey.
Hollanda ya, lale bahçesine gidip geldik canım.Hayırlı yolculuklar ablacim nereye gidiyorsun
Hayırlı sabahlar
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?