Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İkisi de uyumuyor cocuklarin ..
Menu yazayim

Sabah
Erik kurusu ile fotosunu attigim klasik kahvalti

Ara
1 cig badem
1 bebe bisk.

Ogle
Bir porsiyon kadar et
Bulgur pilavi (tablot gibi bir kabin gozundeydi) kesin bir porsiyon
Yogurt
İrmik helvasi

Saat 14:00 gibi pamuk seker bitmisti (kizim yemedi, yedim, zorla)

Aksam yemedim, ogle icime sinmedigi icin. Maalesef cok açım. Aksam cok guzel bir yoresel hamur ve icli kofte yollamis komsumuz ama yiyemedim maalesef.

Aralarda,
Erik, kahve, cagla

Spor
3 dk yavas tempo dans
3.000 kusur adim
Puan hesaplamama gerek yok

Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir

Cnm dün lif de almışsın suya bakmayı unuttum :) aslında kan şekeri dengeleyip bağırsak çalıştıran bi çay olabilir liptonun böğürtlenli çayı çok iyi geldi az önce

Oyy rica ederiiz
Canım ben hamur işi tatlıyı kesince hemen kabızlık başlıyor. Bitki çayı biraz kendi haline birakicam bebeğim düzelmezse o zaman bakacağım

Teşekkür ederim kaptanım. Dediğim gibi eski hatalarımı yapmicam artık sağlıklı beslenecegim o yüzden menüler dolu dolu
En güzeli canım ben daha önce hep kilo verdiklerimde sağlıklı beslenerek verdim, aç kalarak hem bedene hem de ruha eziyet

2 hafta

evet bence de. pırasalı yapıyorum. peynirli de çok güzel oluyor. önceki gün 2 çeşit peynir, maydanoz ve baharatla omlet yaptım. şahane oldu
taze sarımsak aldığımda yapayım.
Yap yap canım şifa olsun :)

Etiket gözden kaçmış... Sensiz olur mu hiç . Bayağı da iyi yedim bugün.
Aman hayatım ye, erken kapattın diye dedim. Zorlamayalım vücudu, sen zaten hızlı kilo veriyosun hareketlisin

@19Temmuzda69um alıntı bozulduAfiyet olsun canım, erken kapatmışsın dayanabilecek misin
Benim bağırsaklarda tık yok yine, ne yesem darketmiyo
Teşekkür ederim canım
Ben de bitirdim
Yarınki tartidan da korkuyorum WC olmadı iki gündür, ama ilaç almicam
Aynen , büyük ihtimal wc’siz tartılıcam
Afiyet olsun canım
Allah rahatlik versin iyi geceler kizlar
İyi geceler canım

Canım ben hamur işi tatlıyı kesince hemen kabızlık başlıyor. Bitki çayı biraz kendi haline birakicam bebeğim düzelmezse o zaman bakacağım
kahvaltıda 1 dilim esmer ekmekle 1 porsiyon meyve ye. öyle olunca yoluna giriyor. ben bu yıl ramazanda bile rahattım. 2 defa wc olmadı. gayet iyiydim.

Çok iyibenim o kadara cesaretim yok. En fazla 55’e giderim. Şu an hedef 57
İşte ben bu sene kilo aldım normalde 49 55 arasindaydim bı 8 9 yıldır , bu sene bisiler oldu ve o eşiği geçtim, şu anda hiç bir kiyafetim olmuyor :)

Aslında vardı ara öğünüm annemlerdeydim unuttum bişeyler yemeyi dedikoduya daldık açlık unutuldu
Tamam valla diyetisyen menüsü gibi çok sevdim cnm yarın unutma e mi

Cnm kendini biraz zorlasan sevdiğin bi özellik de buluruz meyve mesela

İyi geceler canlarım
İyi geceler tatlı rüyalar

Zipzip- Cordelia North River Elhan

Kahvaltı 12.00
1 d peynir 2 zeytin
1 Köz biber 1 tk fıstıkezmesi
Peynirli omlet 3 d sucuk
2 d chialı tambuğday ekmek

Ara 16.00
6 erik maalesef tuzlatuzsuz yiyemiyorum

Akşam 17.45
1 kase ezogeln
1 büyük haşlanmış kabak
4 kaşık ev yoğurdu

Ara 19.30
1 avuç fıstık kabak çekirdeği
Protein bar

Su 2,5 lt

Spor
30 dk hızlı tempo yürüyüş
Adım 8.062

Eklentiler

• E00D72B7-8E9E-4C86-8A20-3629A8188F7F.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…