- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Ahahaha30 sayfa geçmiş
Hiç olmamış, 50 den az olursa küserim dediydim
Oyy ne güzelllHollanda ya, lale bahçesine gidip geldik canım.
Turla gezdik
Aslında vardı ara öğünüm annemlerdeydim unuttum bişeyler yemeyi dedikoduya daldık açlık unutulduAfiyet olsun canım çok güzel
İkindi vakti bi ara öğün olsa,ne dersin?
Canım ben hamur işi tatlıyı kesince hemen kabızlık başlıyor. Bitki çayıCnm dün lif de almışsın suya bakmayı unuttum :) aslında kan şekeri dengeleyip bağırsak çalıştıran bi çay olabilir liptonun böğürtlenli çayı çok iyi geldi az önce
Oyy rica ederiiz
En güzeli canım ben daha önce hep kilo verdiklerimde sağlıklı beslenerek verdim, aç kalarak hem bedene hem de ruha eziyetTeşekkür ederim kaptanım. Dediğim gibi eski hatalarımı yapmicam artık sağlıklı beslenecegim o yüzden menüler dolu dolu
Yap yap canım şifa olsun :)2 hafta
evet bence de. pırasalı yapıyorum. peynirli de çok güzel oluyor. önceki gün 2 çeşit peynir, maydanoz ve baharatla omlet yaptım. şahane oldu
taze sarımsak aldığımda yapayım.
İkisi de uyumuyor cocuklarin ..
Menu yazayim
Sabah
Erik kurusu ile fotosunu attigim klasik kahvalti
Ara
1 cig badem
1 bebe bisk.
Ogle
Bir porsiyon kadar et
Bulgur pilavi (tablot gibi bir kabin gozundeydi) kesin bir porsiyon
Yogurt
İrmik helvasi
Saat 14:00 gibi pamuk seker bitmisti (kizim yemedi, yedim, zorla)
Aksam yemedim, ogle icime sinmedigi icin. Maalesef cok açım. Aksam cok guzel bir yoresel hamur ve icli kofte yollamis komsumuz ama yiyemedim maalesef.
Aralarda,
Erik, kahve, cagla
Spor
3 dk yavas tempo dans
3.000 kusur adim
Puan hesaplamama gerek yok
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Aman hayatım ye, erken kapattın diye dedim. Zorlamayalım vücudu, sen zaten hızlı kilo veriyosun hareketlisinEtiket gözden kaçmış...Sensiz olur mu hiç . Bayağı da iyi yedim bugün.
Benim bağırsaklarda tık yok yine, ne yesem darketmiyoYiyerek daha iyi zayıfladığımi fark ettim tatlım.Sabah saatlerinde olunca karbonhidrat bağırsaklara iyi geliyor . Simit de pek minikti bayağı malzemeden çalmışlar hafta içi dikkat eder telafi ederim bitanemmm
Teşekkür ederim canımDoğru cnm kalori ihtiyacın kilondan dolayı daha yüksek emzirince daha artıyor :)
Yo bence fazla değil ama hep korkmuşuz kh dan o yüzden yoksa kalorisi düşük
@balpamuk
Selam cnmmm
İyi geceler cnmm
Kız şarjdan almışsın enerjiyi
Ayyy maşallah
Annemin kaynanasının kız kardeşi misal, ablası istedi diye annemi doğuma yakın bırakıp dizinin dibine gidiyor yıllarca anneme kötü davranıyor ama hala anneme dargınmış
Ben affettim ama görüşüyorum :)
Oo cnm iyi olmasına çok sevindim :)
Hıım dün 8e yakın burdaymış bugün de dediğin gibi ev işi vs belki
İyi gecelerrr
Rica ederim tatlım
Ben de bitirdim
Aynen , büyük ihtimal wc’siz tartılıcamYarınki tartidan da korkuyorum WC olmadı iki gündür, ama ilaç almicam
Afiyet olsun canım
İyi geceler canımAllah rahatlik versin iyi geceler kizlar
kahvaltıda 1 dilim esmer ekmekle 1 porsiyon meyve ye. öyle olunca yoluna giriyor. ben bu yıl ramazanda bile rahattım. 2 defa wc olmadı. gayet iyiydim.Canım ben hamur işi tatlıyı kesince hemen kabızlık başlıyor. Bitki çayıbiraz kendi haline birakicam bebeğim düzelmezse o zaman bakacağım
Bünye sağlıksız beleş beni diyor ahahaCanım ben hamur işi tatlıyı kesince hemen kabızlık başlıyor. Bitki çayıbiraz kendi haline birakicam bebeğim düzelmezse o zaman bakacağım
Hayrolsun inşallahİyilik canım senden naber
Sağol canım sende dikkat et kendine
Teşekkür ederim canım
Üzülmemek elde değil bugün gözyaşlarım durup durup geliyor dokunsan ağlama modundayım
İyi geceler hayatımİyi geceler canlarım
Sen kaç olmayı hedefliyosun canım?En güzeli canım ben daha önce hep kilo verdiklerimde sağlıklı beslenerek verdim, aç kalarak hem bedene hem de ruha eziyet
Canım 49 50 arası istiyorum amin :)İyi geceler hayatım
Sen kaç olmayı hedefliyosun canım?
Ben de kilo verme işini bitirip , sabitlemede özgür ama dengeli beslenmeyi iple çekiyorum
boyun kaç?Canım 49 50 arası istiyorum amin :)
Çok iyiCanım 49 50 arası istiyorum amin :)
160 canimboyun kaç?
İşte ben bu sene kilo aldım normalde 49 55 arasindaydim bı 8 9 yıldır , bu sene bisiler oldu ve o eşiği geçtim, şu anda hiç bir kiyafetim olmuyor :)Çok iyibenim o kadara cesaretim yok. En fazla 55’e giderim. Şu an hedef 57
TamamAslında vardı ara öğünüm annemlerdeydim unuttum bişeyler yemeyi dedikoduya daldık açlık unutuldu
Cnm kendini biraz zorlasanCanım ben hamur işi tatlıyı kesince hemen kabızlık başlıyor. Bitki çayıbiraz kendi haline birakicam bebeğim düzelmezse o zaman bakacağım
İyi geceler tatlı rüyalarİyi geceler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?