- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben 10 da yatiyorum en iyisi gözardi edeyimbiz bacımla gerekirse zaten özel mesajla yazıyoruz kiii
sen hiç zahmet etme yani buradan devam ederiz , gizlimiz saklımız da yok zaten ,
sen de hele gece kaçta uyursun o saatte gelip her cümleyi bir mesajla yazıverem de sabah sana bol bol sayfa olsun
Bizim köye mahsus bence bu fiyatAynen oyle
Bu sene ucuz olur diyordum istavrit 12-15 e gorunce ama yine zammi yapistirmislar
Kesinlikle genetik etki ediyor ablamin 20 lerde beyazladı benimde 25 den sonra :)2o yaşında saçı beyazliyan var genetik biraz bence
Mavi diyecektim pardon yaHaftaya kirmizayami secilcem acba
Kirmizi takim bugunden kaybettigini düşünüyor heralde
Sali gunu babam 30 dedi hamsi icin ama Ankara daha ucuz oluyor balik fiyatindaBizim köye mahsus bence bu fiyat
Hemen duzenliyim pek usengecim bu tür konulardaGuncellememissin kilonu vki dusup notlar silinecek
3o almış kaynimda geçen haftaSali gunu babam 30 dedi hamsi icin ama Ankara daha ucuz oluyor balik fiyatinda
göz ardı edince atıyorum araya çok kişi girmeden sadece ben yazmış olsam 10 sayfa , o zaman o sayfalarda görünmüyor değil miBen 10 da yatiyorum en iyisi gözardi edeyim
Herşey pahalıEylulde 20-25 liraydi burda ne olmusta artmis öyle
Yok ya şaka yapiyorum bilmiyorum canim vallagöz ardı edince atıyorum araya çok kişi girmeden sadece ben yazmış olsam 10 sayfa , o zaman o sayfalarda görünmüyor değil mi
biliyorum gülüm şaka yaptığını sadece merak ettim ondan sordum , ben ve gereksiz meraklarım :))))Yok ya şaka yapiyorum bilmiyorum canim valla
Gecen sene 2 kisiyi gözardi ettim sadece onun yazdigi mesajlari göremiyosun istersen beni sen edebilirsinbiliyorum gülüm şaka yaptığını sadece merak ettim ondan sordum , ben ve gereksiz meraklarım :))))
Profil mesajlarda görünmüyor birini gözardı etmişim ben ama ne yazdığı göremedim arkadaş dedi görünür yapınca anladım bi kaç kişiyi ettimgöz ardı edince atıyorum araya çok kişi girmeden sadece ben yazmış olsam 10 sayfa , o zaman o sayfalarda görünmüyor değil mi
Biz onunla ozelde konusuruz merak etmeKorler sağarlar birbirini ağarlarmiş
Mefkusunla ikinize ozel grup acayim uzun uzun konusun orda migiyide alin
Bildigim kadariyla et de cok pahali heraldeKiz ben sok oldum balikta yiyemicez 50tl dedim kiyma yada köfte alirsin
Bendeiyi ki ben balık sevmiyormuşum bu nasıl fiyatlar yaavf
hak etmişler demek kiProfil mesajlarda görünmüyor birini gözardı etmişim ben ama ne yazdığı göremedim arkadaş dedi görünür yapınca anladım bi kaç kişiyi ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?