- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
SagolYok ben değildim diye hatırlıyorum
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Dinleyecem birazdan şarkıyı
Afiyetler olsun
Gittinmi yemeğe yedin demi yarasın kaptanıma
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Afiyet olsun
Canım ekürimmmmYok ben değildim diye hatırlıyorum
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Dinleyecem birazdan şarkıyı
Afiyetler olsun
Gittinmi yemeğe yedin demi yarasın kaptanıma
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Afiyet olsun
Cok uzuldum yaKaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
Bugun yazariz 50 sayfa30 sayfa geçmiş
Hiç olmamış, 50 den az olursa küserim dediydim
Afiyet olsun canimİkisi de uyumuyor cocuklarin ..
Menu yazayim
Sabah
Erik kurusu ile fotosunu attigim klasik kahvalti
Ara
1 cig badem
1 bebe bisk.
Ogle
Bir porsiyon kadar et
Bulgur pilavi (tablot gibi bir kabin gozundeydi) kesin bir porsiyon
Yogurt
İrmik helvasi
Saat 14:00 gibi pamuk seker bitmisti (kizim yemedi, yedim, zorla)
Aksam yemedim, ogle icime sinmedigi icin. Maalesef cok açım. Aksam cok guzel bir yoresel hamur ve icli kofte yollamis komsumuz ama yiyemedim maalesef.
Aralarda,
Erik, kahve, cagla
Spor
3 dk yavas tempo dans
3.000 kusur adim
Puan hesaplamama gerek yok
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Aa demistin daha once nasıl gectiHollanda ya, lale bahçesine gidip geldik canım.
Turla gezdik
Belki olabilir
Günaydın ekürim,seninde geçmiş anneler günün kutlu olsunCanım ekürimmmm
Geçmiş anneler günün kutlu olsun.
İyi ol gel bebeğim seni bekliyoruzBeni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza_ASTRAL_ kusuruma bakma kaptanım Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum görüşürüz
Hasta sanırım ya kokluyormuş bi deAdam taytlari napacakmiş
Saol ablam seninde anneler günün kutlu olsunGünaydınlar hanımlar,hepinizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum iyiki varsınız hanımlar
Etin budun mu var canooommm ben seni her halinle severim canımmmmmÇok teşekkür ederim bitanemetli butlu elhani daha çok seveceksin
Kıyamam sana çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahKaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
Cok uzuldum yaAllah acil sifalar versin. İnsaalllah cok iyi olur bu sekilde ise gelmek de cok zordur
Teşekkür ederim canlar miniklerimizin hiç canı yanmasın inşallahİyi ol gel bebeğim seni bekliyoruz
Hasta sanırım ya kokluyormuş bi de
Saol ablam seninde anneler günün kutlu olsun
Etin budun mu var canooommm ben seni her halinle severim canımmmmm
Kıyamam sana çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Canım daydayim bebeğine çok üzüldüm. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim. Güçlü ol ruhen de toparla kendini. İyi olur inşallah. Tahlilleri iyiymiş korkma artık. Büyüyene kadar çok sıkıntılar atlattık biz de. Günleri günleri tutmuyor çocukların. Allah yardımcın olsun.Kaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
İnşallah kuzumTeşekkür ederim canlar miniklerimizin hiç canı yanmasın inşallah
Afiyet olsun pastelfitimZipzip- Cordelia North River Elhan
Kahvaltı 12.00
1 d peynir 2 zeytin
1 Köz biber 1 tk fıstıkezmesi
Peynirli omlet 3 d sucuk
2 d chialı tambuğday ekmek
Ara 16.00
6 erik maalesef tuzlatuzsuz yiyemiyorum
Akşam 17.45
1 kase ezogeln
1 büyük haşlanmış kabak
4 kaşık ev yoğurdu
Ara 19.30
1 avuç fıstık kabak çekirdeği
Protein bar
Su 2,5 lt
Spor
30 dk hızlı tempo yürüyüş
Adım 8.062
Bu kadar kilo almamissindir bence hosgeldin yeniden canimSelam kizlar
Nasilsiniz
Ben sahalara yavastan geri geliyorum
Yarin diyete basliyorum bir obez olarak
Ramazanda almisimdir 1,2 kilo
Bayramda almisimdir 3,4 kilo
Reglim yarin veya birgun gelecek 5,6 kiloda ordan yazalim
E ödemi unutmayalim 7,8 kilo
Yuvarlak rakam 10 diyelim
Yarin sabah tartiyla gorusmem var
Sizede haber ederim
Zipzip- Cordelia sizden musadeylr geliyorum tabikide
Ben ilk hafta adim yarisinda olayim
10binmi 7binmi napiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?