- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.259
- 1.423
- 61
Kendine iyi bak moral bozmak yok ne zaman konuşmak dertleşmek istersen buradayız bizlerde.Beni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza_ASTRAL_ kusuruma bakma kaptanım Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum görüşürüz
Çok geçmişler olsun,şimdi nasıl iyimi.Kaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
Etli butlu canlı kanlı daha sağlam bağ kuruluyor bitanem. Buradan iki kızla görüştük daha farklı oldu bizim için. Duygulara beden giydiriliyor daha gerçekçi oluyor. Nasip olsun bize de.İyi ol gel bebeğim seni bekliyoruz
Hasta sanırım ya kokluyormuş bi de
Saol ablam seninde anneler günün kutlu olsun
Etin budun mu var canooommm ben seni her halinle severim canımmmmm
Kıyamam sana çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
Afiyet olsun kaptanim8 Mayıs menüm
Sabah 10.30
1 yk ayvar sos
2 yumurta 4 ince dilim sucuklu omlet
7 zeytin
1 kk peynir
4 kiraz domates
1 simit
Ara 3 kare çikolata
2 avuç karışık kuruyemiş
1 kk cevizli sucuk (galiba)
Akşam 19.30
1 kk peynir
8 zeytin
2 dilim tbe
2 haşlanmış yumurta
4 küçük salkım domates
2 salatalik
1 kk cevizli sucuk
Yemek yok canım aramasın gözlerin.
_ASTRAL_ Zipzip- Eki Görüntüle 3062116
Afiyet olsun Burcum
Günaydın kaptanim gecmis olsunGünaydın kızlar
Baş ağrısından uyuyamıyorum ilaç alıp inşallah tekrar uyumayı deneyeceğim
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın kızlar, dün menü ve adımımı yazamadan erkenden uyudum. Şimdi yazayım
8 Mayıs 2022 pazar menüm
11.30 kahvaltı: Tavada 2 yumurta, 4-5 çatal karışık kızartma, 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, domates , salatalık, çay
14.30 ara: 1 sade Türk kahvesi, 1 kuş lokumu
19.00 akşam yemeği: Çeyrek porsiyon soğan kebabı, 5 sıkım çiğ köfte, marul, yarım lavaş, 1 sb ayran
Su: 3 litre olmuştur
Adım sayım: 10.214
Zipzip-
Cordelia
_ASTRAL_
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederimGünaydınnn
82.75 ile sabahtan bildiriyorum.
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın canlarımumarım güzel bir hafta olur hepimiz için tartımın pili bitmiş ya da bozulmuş üstüne çıktığım an bütün rakamlar yanıp bir anda sönüveriyor
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Günaydın canimGunaydinn bayanlar benim ilk menum sade tarcinli filtre kahve bugun tartildim dunde tartilmistim 6.100dum dun bugun 66.300 ciktim sanirim dun kardesimin asker mevludunde kacirdim birazcik ama olsun arayi bugun kapatirim dun en son ogunum 4deydi cunku pilav yemistim
Balonunu ısiririm seninginiydinnnnn
Çok geçmiş olsun canımGünaydın canlarrr
Belki olabilir
Günaydın ekürim,seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun
Canım daydayim bebeğine çok üzüldüm. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim. Güçlü ol ruhen de toparla kendini. İyi olur inşallah. Tahlilleri iyiymiş korkma artık. Büyüyene kadar çok sıkıntılar atlattık biz de. Günleri günleri tutmuyor çocukların. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim canlar şükür iyi. Sadece iki gündür deliksiz uyuyor. Ondan biraz endişeliyim ama oda herhalde 2 gündür hiç uyumadığındandır diye düşünüyorum. Havadan öyle olunca artık herşey gözüme batıyorKendine iyi bak moral bozmak yok ne zaman konuşmak dertleşmek istersen buradayız bizlerde.
Çok geçmişler olsun,şimdi nasıl iyimi.
Harika , o zaman Cumaya da 300-500 gider gayet güzel, adet etkilememiş
Günaydın canim iyi derslerGünaydın kızlar okula kaçıyorum öptüm
Günaydın adaşımGünaydın kızlar
Başlangıcın hayirli olsun canimBaşlangıç tarihi :09.05.2022
Başlangıç kg :79.2
Teşekkürler minervacımÇok geçmiş olsun canım
Dün daha eksideydim bugün adet etkilediHarika , o zaman Cumaya da 300-500 gider gayet güzel, adet etkilememiş
AminnnnTeşekkür ederim canlar miniklerimizin hiç canı yanmasın inşallah
Olsun , yapacak bişey yok, bol bol su içDün daha eksideydim bugün adet etkiledi
Yaa ne kadar enerjik ne kadar tatlısınBalonunu ısiririm senin
Geceyi uykusuz geçirmiş gibi bir halin var....
Yok artık nasıl kokluyo tövbeİyi ol gel bebeğim seni bekliyoruz
Hasta sanırım ya kokluyormuş bi de
Saol ablam seninde anneler günün kutlu olsun
Etin budun mu var canooommm ben seni her halinle severim canımmmmm
Kıyamam sana çok üzüldüm geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?