Canım aralıklı oruçta hangi saatlerde hangi gruplar yenmeli onu da araştır.Aralikli orucu son 1 aydir uyguluyorum gercekten etkili programida var indirdim hangi saatlerde neler oldugunu anlatiyo vucudunuzda ve benim belkide verdigim 5 kilo aralikli oruc sayesinde oldu programin ekran resimlerini attim suan benim durumumu gosteriyo 18 saati yada 20 saati doldurmaya calisiyorum sadece sivi kalorisiz icecekler iciyorum
Hepimizin başlangıcı hayırlı olsun. Bol motivasyon hepimizeBaşlangıcın hayırlı olsun canım
Kilomu duyunca oneydi giz diceksin amaKilo almana sevindim ne yalan söyleyeyim yoksa ozleyip duracaktım seni
Canım külkedim gel gel eritiriz on kiloyu lafı bile olmaz.
Beni de bekle Ankara' yaİyiyim bebeğim çok şükür
Sen nasılsın kuzum
Kayınvalidene geçmiş olsun canım Ne güzel Hataya gitmişsiniz kültürü yemekleri pek güzeldir ne güzel yerlerde yaşıyorsunuz
İnşallah yaz tatilinde gelirsin canım Ankara’ya geldiğinde mutlaka beklerim canım
Ben ekmegi kestim ama tam bugday ekmegi kahvaltilarda corba yaninda 1 dilim yiyorum sut urunlerini ilk ogunumde kullaniyorum aksamda zaten ya sebze yemegi salata tavuk turu seylerle kapatiyorumCanım aralıklı oruçta hangi saatlerde hangi gruplar yenmeli onu da araştır.
Bir örnek karbonhidratlar, sağlıklı olanlar dahi olsa akşama birakilmamali. Sabah veya öğlene cekeceksin. Süt grupları , bakliyatlar da dahil. Akşam sebze protein sadece....
O kadını çok seviyorum :)Canım bilinçli gitmeye çalışıyorum. Ayşegül Çoruhlu diye bir hanımın videolarini izledim. Aralıklı orucu çok güzel anlatmış. Günü ne kadar erken kapatırsak yağ yakımı o oranda artıyor. İzlemeni tavsiye ederim.
Beklemem mi başımın üstünde yerin var ablacım her zaman beklerimBeni de bekle Ankara' ya
Tatlım hiç demem beş kiloyu geçmeyeceksin kiKilomu duyunca oneydi giz diceksin ama
Sanirim bi ben 1 ayda bukadar kilo alabilirim
Yedimde yedim sanki kilo almak sevapmis gibi
Anlatımı muhteşem. Çok basit anlatıyor.O kadını çok seviyorum :)
Seviyorum seni hep seveceğim
Yok ben değildim diye hatırlıyorumElhan cuma gunu 75.40 olursam, bi sarki ile sevinicem. Adı devamkeee sana yollucam . İkimizin sarkisi olsun ve ucumuzun HanimKelesimiGetir in
Yikila yikila sarkisinin sozlerine sen yorum yapmistin dimiHanimKelesimiGetir enerjilerimizi birlestiricez
Afiyetler olsunMenim
Bugün çok ayarsız oldu
Sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 ceviz
1 küçük Akdeniz ekmeği küçük
3 zeytin
Ara 15.00
Sade kahve
Akşam 19.00
1 tabak kısır sadece şekersiz çay
Su 2 lt spor yok spor eklemem gerekirse adım sayari takayım
Zipzip- @Cordelia HanimKelesimiGetir
Afiyetler olsunSabah
2 yumurta
1 salatalık
Domates
1 dilim peynir
Akşam
Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
2 yk pilav
Ara
1 avuç( dolu avuç ) kabak çekirdeği
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Dinleyecem birazdan şarkıyıKac saat once kopyalamistim baglantiyi. Atmamistim. Bakayim dedim duruyorsa gondereyim. Keyfim yok ama dayanamadim sarkiyi atiyorum. Kutlama diil heebu sarkiyi mutlulukla aticam insaallah
Elhan ve HanimKelesimiGetir basta olmak uzere tum takim arkadaslarima gelsin
Devamkee
Alemlere akmiyoruz, tovbe tovbe, nakaratindaki devamke diyet icin
Afiyetler olsunCuma menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek 3 yeşil zeytin 1 haş yumurta domates salatalık az çilek reçeli
Ara15.30 yarım bayram kömbesi
Akşam 20.00 1 tabak kuru fasulye 4 kaşık bulgur pilavı ayran
Su 2lt
Cmt menüm
Sabah11.30 tost ekmeğinden kaşarlı tost
Ara16.00 1 dilim saray sarması
Akşam19.30 5 sarma 2 dolma 1 kase toğga
Su 2 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Gittinmi yemeğe yedin demi yarasın kaptanımaEşim aradı ben yedikten sonra yemeğe gidelim diye
Afiyetler olsun
Afiyetler olsunİkisi de uyumuyor cocuklarin ..
Menu yazayim
Sabah
Erik kurusu ile fotosunu attigim klasik kahvalti
Ara
1 cig badem
1 bebe bisk.
Ogle
Bir porsiyon kadar et
Bulgur pilavi (tablot gibi bir kabin gozundeydi) kesin bir porsiyon
Yogurt
İrmik helvasi
Saat 14:00 gibi pamuk seker bitmisti (kizim yemedi, yedim, zorla)
Aksam yemedim, ogle icime sinmedigi icin. Maalesef cok açım. Aksam cok guzel bir yoresel hamur ve icli kofte yollamis komsumuz ama yiyemedim maalesef.
Aralarda,
Erik, kahve, cagla
Spor
3 dk yavas tempo dans
3.000 kusur adim
Puan hesaplamama gerek yok
Afiyet olsunGunaydin,iki gundur aksami kestim. Kilo gitmiyo. 100 verip yine almisim
Hayirrlisi olsun
Saglik olsun
Cuma 76.20
Pazartesi 76.10
_100
Teşekkür ederim canım, Allah şifa versin kv me, severim kendisini , bu yüzden üzülüyorum ona. Ben iyiyim şükür. Ama şu obez gibi yeme isteğimden kurtulmak istiyorum artık. Deli gibi yiyesim, Mutfakta her şeye saldırasım var. Çok çaba sarfetmem lazım bu hafta. Ankara’ya gelince de mutlaka görüşmek isterim seninleİyiyim bebeğim çok şükür
Sen nasılsın kuzum
Kayınvalidene geçmiş olsun canım Ne güzel Hataya gitmişsiniz kültürü yemekleri pek güzeldir ne güzel yerlerde yaşıyorsunuz
İnşallah yaz tatilinde gelirsin canım Ankara’ya geldiğinde mutlaka beklerim canım
İnşallahCuma’ya kadar regl azalır zaten canım iyice hafiflersin daha çok eksi ile gelirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?