Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım aralıklı oruçta hangi saatlerde hangi gruplar yenmeli onu da araştır.
Bir örnek karbonhidratlar, sağlıklı olanlar dahi olsa akşama birakilmamali. Sabah veya öğlene cekeceksin. Süt grupları , bakliyatlar da dahil. Akşam sebze protein sadece....

Kilo almana sevindim ne yalan söyleyeyim yoksa ozleyip duracaktım seni
Canım külkedim gel gel eritiriz on kiloyu lafı bile olmaz.
Kilomu duyunca oneydi giz diceksin ama
Sanirim bi ben 1 ayda bukadar kilo alabilirim
Yedimde yedim sanki kilo almak sevapmis gibi

Beni de bekle Ankara' ya

Ben ekmegi kestim ama tam bugday ekmegi kahvaltilarda corba yaninda 1 dilim yiyorum sut urunlerini ilk ogunumde kullaniyorum aksamda zaten ya sebze yemegi salata tavuk turu seylerle kapatiyorum

O kadını çok seviyorum :)

Kilomu duyunca oneydi giz diceksin ama
Sanirim bi ben 1 ayda bukadar kilo alabilirim
Yedimde yedim sanki kilo almak sevapmis gibi
Tatlım hiç demem beş kiloyu geçmeyeceksin ki
Ben de senin gibi yaptım Ramazan'da diyette yenmemesi gereken ne varsa yedim. Sadece tıka basa yemedim mide küçülmese belki yerdim. Olsun alıp da tekrar diyet yapmak güzel bence . hayat çok sıkıcı olurdu yoksa.

Yok ben değildim diye hatırlıyorum
Afiyetler olsun
Sabah
2 yumurta
1 salatalık
Domates
1 dilim peynir
Akşam
Yayla çorbası
Tavuklu bezelye
2 yk pilav
Ara
1 avuç( dolu avuç ) kabak çekirdeği
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Afiyetler olsun
Dinleyecem birazdan şarkıyı
Afiyetler olsun
Eşim aradı ben yedikten sonra yemeğe gidelim diye
Gittinmi yemeğe yedin demi yarasın kaptanıma
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun
Gunaydin,iki gundur aksami kestim. Kilo gitmiyo. 100 verip yine almisim

Hayirrlisi olsun

Saglik olsun

Cuma 76.20
Pazartesi 76.10

_100

Zipzip- @Cordelia HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun

Teşekkür ederim canım, Allah şifa versin kv me, severim kendisini , bu yüzden üzülüyorum ona. Ben iyiyim şükür. Ama şu obez gibi yeme isteğimden kurtulmak istiyorum artık. Deli gibi yiyesim, Mutfakta her şeye saldırasım var. Çok çaba sarfetmem lazım bu hafta. Ankara’ya gelince de mutlaka görüşmek isterim seninle gelmişken Göksu’yu 3 kez turlarız canım ben evlendikten sonra eşimin memleketini gördüm Antakya yı çok sevdim, oraya tayin istemeyi düşünüyoruz. Urfa yı gezmek güzel de yaşamak için ben pek sevemedim. Ama ekmeğin nerdeyse oralısın derler bizde. Mecbur yaşıyorsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…