Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Beni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza _ASTRAL_ kusuruma bakma kaptanım Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum görüşürüz

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Bugün şükür daha iyi ama çiğerleri daha tam açılmamış. Evde hava almaya devam edecek.

Hemen dünki menümü yazıyorum
Buda geçecek annesi atlacak en kısa zamanda
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun,oysaki çok tatlı bir nickim var benim

Kendine iyi bak canım

Bende çok görüşmek isterim canım sohbet muhabbet 3 değil 10 tur atarız kısmetse göksuyu canım
Aynen bebeğim ekmeğin neredeyse orası en güzel yer değişik yerler değişik kültürler tecrübe oluyor insana çok özeniyorum ben tayini çıkanlara belki zor ama her kültürden insanla tanışıyorsun bu da bi deneyim bence
Bende annemleri özledim artık yaz gelince artık İzmir’e gideyim zaten evden çalışıyorum bilgisayarımı alıp ordan çalışayaım diyorum bakalım iş yerinin onayına sundum onaylama olursa bende 1 ay memlekete giderim uçak biletlerine baktım ateş pahası otobüs uçakla bir neredeyse 100 TL var arada 8 saat otobüsle gideceğime 100 TL fazla vereyim 1 saate giderim diyorum valla geçen seneden bu zamana inanılmaz bir artış olmuş Allah yardımcımız olsun böyle giderse hiç bir yere gidemeden evde kalacağız zaten

Gunaydin, yeni baslangiclar hayirliolsun. Saglik olsun

Aomine Daiki nasılsın canım göremedim seni bugün
Kaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah

Ben ekmegi kestim ama tam bugday ekmegi kahvaltilarda corba yaninda 1 dilim yiyorum sut urunlerini ilk ogunumde kullaniyorum aksamda zaten ya sebze yemegi salata tavuk turu seylerle kapatiyorum
O zaman süper canım. kendine takma bir isim versen ne güzel olur sana öyle hitap ederdim. okuyamıyorum ki nikini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…