Oy oy oyyyyy -800
Beni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza_ASTRAL_
@North River
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
@Cordelia
Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
Aomine Daiki
@gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
@Tempus
@Beklenen2
@_Citlembik_
@Mehfam
@zeyneppk
Yok kız artı 200 gramOy oy oyyyyy -800
mavişler muhteşem bugün.
Bu gidişle kırmızı kaptan sen olacaksın. Regl odemini çık daha da altlara düşer bu rakam
Adam taytlari napacakmişŞimdi haber izliyorum da güleyim mi kızayım mı bilemedim
Ankara Keçiören’de oturan varsa tayt hırsızı varmış 60 tayt çalmış adamtaytınızı balkona asmayın
Buda geçecek annesi atlacak en kısa zamandaHepinize teşekkür ederim kızlar. Bugün şükür daha iyi ama çiğerleri daha tam açılmamış. Evde hava almaya devam edecek.
Hemen dünki menümü yazıyorum
Afiyetler olsunSelam kizlar
Kahvalti
1 dilim cavdarli ekmek
kocaman tabak Tereyagli yumurta
Domates
Peynir
Salatalik
Kapya biber
Ara
Sade nescafe yanina iki kucuk bayram cikolatasi
Ara
kurutulmus murdum erigi
14:30 gibi ikinci ana ogun
2 kasik nohut yemegi
1 kasik keskek
1 kasik cacik
Ara
2 adet keci sutlu bebe biskuvisi
16:30 a dogru
Siyez cubuklari
Suyu cok az ictim , yarindan itibaren asilicam suya
Zipzip- @Cordelia HanimKelesimiGetir
Aksam kahve icicem ya da soda moda, onlari salliyorum
Afiyetler olsun,oysaki çok tatlı bir nickim var benimBugün çok kötü beslendim yinede menümü yazayımZipzip- kaptanım senden bi zipzip cezası istiyorum sayıyı sen belirle hak ettim bn günümüz vardı bugün yazayım bakalım
Sabah
Bir bardak fitomilk
5 yk yulaf bi küçük muz 1sb süt 2 ceviz karıştırıp yulaf lapası
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Avuç içi kadar 2 pizza
5 6 sarma
Küçük bi parça kıbrıs tatlısı
Akşam
4 yk mantar yemeği
2 yk kadar tavuk göğsü
1 salatalık
Ara
Hindiba kahve
2 kayısı
Su 3.5 lt
Tok muyum şuan hayır baya baya açım
Zipzip- @Cordelia HanimKelesimiGetir yeşil takım kaptanını etiketlerken bi ürkütücü geliyor
Kendine iyi bak canımBeni yanlış anlamayın kızlar bir süreliğine yokum, evde beklemedigim şeyler oldu. Kendime dikkat edicem ama ruhum ve bedenim kendime vakit ayiricak kadar iyi değil daha iyi olup gelirim inşallah yanınıza_ASTRAL_ kusuruma bakma kaptanım Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum görüşürüz
Ama ben tartıyı farklı görmüşümOy oy oyyyyy -800
mavişler muhteşem bugün.
Bu gidişle kırmızı kaptan sen olacaksın. Regl odemini çık daha da altlara düşer bu rakam
Çok teşekkür ederim bitanemBeklemem mi başımın üstünde yerin var ablacım her zaman beklerim
Maşallah:)
Sagol insaallahCuma’ya kadar daha çok verebilirsin canım egzersiz ile desteklersen 1 gün bile fark eder
Bende çok görüşmek isterim canımTeşekkür ederim canım, Allah şifa versin kv me, severim kendisini , bu yüzden üzülüyorum ona. Ben iyiyim şükür. Ama şu obez gibi yeme isteğimden kurtulmak istiyorum artık. Deli gibi yiyesim, Mutfakta her şeye saldırasım var. Çok çaba sarfetmem lazım bu hafta. Ankara’ya gelince de mutlaka görüşmek isterim seninlegelmişken Göksu’yu 3 kez turlarız canım ben evlendikten sonra eşimin memleketini gördüm Antakya yı çok sevdim, oraya tayin istemeyi düşünüyoruz. Urfa yı gezmek güzel de yaşamak için ben pek sevemedim. Ama ekmeğin nerdeyse oralısın derler bizde. Mecbur yaşıyorsun işte
Gunaydin, yeni baslangiclar hayirliolsun. Saglik olsunGünaydın arkadaşlaaarrr….
Yeni ve artılı bir güne Merhaba ama bunu arrı saymıyoruz çünkü sıfırdan başlıyoruz
En son 68.1 mişim
Bugün ise 69.4 ile başlıyorum.
Hepimize başarılar diliyorumYolumuz açık olsun
Kaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallahAomine Daiki nasılsın canım göremedim seni bugün
O zaman süper canım.Ben ekmegi kestim ama tam bugday ekmegi kahvaltilarda corba yaninda 1 dilim yiyorum sut urunlerini ilk ogunumde kullaniyorum aksamda zaten ya sebze yemegi salata tavuk turu seylerle kapatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?