- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aynen :) benim ilk beyazim 18 de cikmisti2o yaşında saçı beyazliyan var genetik biraz bence
Sebze çandir yigin kabağı oturun aşağıBildigim kadariyla et de cok pahali heralde
Geçen sene kabakda ucuz değildi sanirimSebze çandir yigin kabağı oturun aşağı
kötü kalpliiii seni edeyim de günümü aydınlatan mutlulukla okuduğum yazılarını görmeyeyim miiiiiiiGecen sene 2 kisiyi gözardi ettim sadece onun yazdigi mesajlari göremiyosun istersen beni sen edebilirsin
Bende de cok yavaş cnmSitede mi sorun var telefonumda mi çözemedim begeni bile zor yapıyorum
Aman konuşun bol bol konusun merak etmiyorumBiz onunla ozelde konusuruz merak etme
Ama bu paylaştigi yazilardan cok şey öğrendim
Hemde cok pahali et kiyma tavuk balikBildigim kadariyla et de cok pahali heralde
Iyi balik üstüne gelirmisO kadar balik muhabbetinin ustune amcam geldi aksama balik var dedi
İstavrit 10ile 15 lira degisiyor fiyati dedi demekki istavrit cok bu sene ona zam gelmemis
Yok artık ya et yemiyelim balık yemeyelim e hadi onu geçtim ot bile yiyemiyoruz eskisi gibiHamsi alayim.dedim 50tl dedi yuh dedim bune böyle balıkta yemicez sanirim artik
7 8 tl di kabakGeçen sene kabakda ucuz değildi sanirim
Bende mavi takimdayim kaptanimYalnız abla mavi takımda
hahaha tevafuk olmuş ne güzel :)O kadar balik muhabbetinin ustune amcam geldi aksama balik var dedi
İstavrit 10ile 15 lira degisiyor fiyati dedi demekki istavrit cok bu sene ona zam gelmemis
Ben sizin gününüze sadece bok ederimkötü kalpliiii seni edeyim de günümü aydınlatan mutlulukla okuduğum yazılarını görmeyeyim miiiiiii
hak etmişler demek ki ondan engellemişsin burada her türden bir sürü farklı karakterde insan var , gerçek hayatta zaten yeterince bizi yoranlar enerji vampirleri var bari burada olmasın engellenebilsin , kk de güzel bir özellikmiş :)
Sebze de pahalı canım ya bir kabağın kilosu 7 tl yahu kabak alt tarafı hele yeşilliği saymıyorum bile yakında taş yeriz duvarları filan kemiririzSebze çandir yigin kabağı oturun aşağı
Ay yok almim valla midem tutmuyor yemeğe kışın çok yedimKabak ye
Yaptım canım benim sağolev de ne malzeme var aç bak dolaba hangisine gönlün kayıyorsa şimdiden çıkar pişir taşır gülüm geç saate kalınca insan erinebiliyor
Zaten hepsi hormonlu öldürüyorlar bizi birde üstüne pahalıSebze de pahalı canım ya bir kabağın kilosu 7 tl yahu kabak alt tarafı hele yeşilliği saymıyorum bile yakında taş yeriz duvarları filan kemiririz
ağzına biber sürüp su da vermiycemm baaakkkBen sizin gününüze sadece bok ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?