Ah be kuzum ya neyin içinde hormon yok ki ata tohumuyla yetişen ürünlerin fiyatı tam malikanede yasayan insanlara uygun el mahkum ettiler maalesefZaten hepsi hormonlu öldürüyorlar bizi birde üstüne pahalı
Biberi severük ver gitsinağzına biber sürüp su da vermiycemm baaakkkniye kendin için öyle diyorsun deme bir daha gülüm öv kendini gününüzü elmas gibinn pasparlak yaparım tabi ki de :))
Bitti cok şükür hem baskasina hem kendime kosturuyom canim ya 4 gundur kahvaltida yapamiyorum evimde hep ayak ustu yiyorum
Ben aksama 50tl aldığım baligi yicem yemesemde vitrinemi koysamDukan birasi içip güzelleşelimm
Ben aylardir kabak yemedim :)) aksam siftah yapicam
Acısını mi cikariyorsun10 bin tamam diyecegim ayaklar durmuyor
Bende yemedim uzun zamandir yaz boyu kabak yetistirdik ama 1 kere yaptikDukan birasi içip güzelleşelimm
ben alışveriş yapmadığım için fiyatları pek bilmezdim dün kıvırcık aldım 6.5 tl 1 kilo domates aldım 11 tl ayy dedim bu neeeSebze de pahalı canım ya bir kabağın kilosu 7 tl yahu kabak alt tarafı hele yeşilliği saymıyorum bile yakında taş yeriz duvarları filan kemiririz
Afiyet olsun bol eksi getirsin ablaDukan birasi içip güzelleşelimm
ohh ne güzel afiyet şifa olsun ben de saate bakınca kalktım ufaktan başladım yemek yapmaya :)Yaptım canım benim sağol
Ben kabaklari dograyip dipfrize attim lazim oldukca hazir cikarip pisiriyorum belki aksam bende kabak yaparimBende yemedim uzun zamandir yaz boyu kabak yetistirdik ama 1 kere yaptik
allah hayrını versin kız sesli güldüm benim oğlan da uyuyor galiba yoldan geldi ya ağzıma elimi bastım birden ses çıkmasın diye aha da kalktı vallahaBiberi severük ver gitsin
Amaa gecen zor ciktim wcden yanıyore
Allah daha çok güldürsün canimallah hayrını versin kız sesli güldüm benim oğlan da uyuyor galiba yoldan geldi ya ağzıma elimi bastım birden ses çıkmasın diye aha da kalktı vallaha
Muzeye gotur 50 tl lik hamsi tam müzelik şaheserBen aksama 50tl aldığım baligi yicem yemesemde vitrinemi koysam
Guzel oluyor mu oyle tadi degisiyor muBen kabaklari dograyip dipfrize attim lazim oldukca hazir cikarip pisiriyorum belki aksam bende kabak yaparim
Anladım karıştırdığıni canım şakasına öyle dedimBende mavi takimdayim kaptanim
ust uste kirmizida yaristim ya maviye alışamadım
Mavi yazacaktim renkler karıştı
kabak siftahın hayırlı olsun mefkuşumDukan birasi içip güzelleşelimm
Taze kaliyor canim tadi ayni buzu çözülmeden yavaya koyuyor piserken çözülüyor cozdurup posirince bozulurGuzel oluyor mu oyle tadi degisiyor mu
Ayyy yalan olmasi, kizartmasini yemistimBende yemedim uzun zamandir yaz boyu kabak yetistirdik ama 1 kere yaptik
Şifa olur, odemler akıp gider insallah cnmkabak siftahın hayırlı olsun mefkuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?