Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ağzına biber sürüp su da vermiycemm baaakkk niye kendin için öyle diyorsun deme bir daha gülüm öv kendini gününüzü elmas gibinn pasparlak yaparım tabi ki de :))
Biberi severük ver gitsin
Amaa gecen zor ciktim wcden yanıyore

Garibim işleri o kadar yoğun ki ,kendi takımındakileri bilemiyor.
F Frozen01 Tatlım iyi misin işlerini yoluna koydun mu ? Bittiği koşturmacaların
Bitti cok şükür hem baskasina hem kendime kosturuyom canim ya 4 gundur kahvaltida yapamiyorum evimde hep ayak ustu yiyorum
Evde bugun oturup rahat bir kahvalti yapabildim

Sebze de pahalı canım ya bir kabağın kilosu 7 tl yahu kabak alt tarafı hele yeşilliği saymıyorum bile yakında taş yeriz duvarları filan kemiririz
ben alışveriş yapmadığım için fiyatları pek bilmezdim dün kıvırcık aldım 6.5 tl 1 kilo domates aldım 11 tl ayy dedim bu neee
hadi ben aldım alabiliyorum şükür ya daha az geliri olanlar evde çocuğu 2-3 olanlar yada annem gibi babasından kalan aylığı 1500 bile olmayanlar ne yesin içsin zıkkım mı yesinler yaaa, yine sinirlendim kafamın derisi uyuştu :)))

Bende yemedim uzun zamandir yaz boyu kabak yetistirdik ama 1 kere yaptik
Ben kabaklari dograyip dipfrize attim lazim oldukca hazir cikarip pisiriyorum belki aksam bende kabak yaparim

allah hayrını versin kız sesli güldüm benim oğlan da uyuyor galiba yoldan geldi ya ağzıma elimi bastım birden ses çıkmasın diye aha da kalktı vallaha
Allah daha çok güldürsün canim

Guzel oluyor mu oyle tadi degisiyor mu
Taze kaliyor canim tadi ayni buzu çözülmeden yavaya koyuyor piserken çözülüyor cozdurup posirince bozulur
Bu sene memenenlik domateste dogradim attim hazir oluyor hemen cikar pisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…