Aman kiz almasaydin, hamside eksik kalaydi :)Ben aksama 50tl aldığım baligi yicem yemesemde vitrinemi koysam
Allah yardımcımız olsun eşim bir de 3. Çocuğu istiyor bu devirde bu ekonomide dedim geri bas aklının ucunun kıyısından geçirme büyük kızım okula başladı 1 ayda 3 bin tl sadece okul masrafı tuttu küçük kızım var bir bebek + bir boğaz daha tabi rızkını Rabbim verir de niye iki yavrumun rızkını böleyim Allah muhafaza sütüm olmasa her ay 600 tl mama parası vermek her yiğidin harcı değil tabiri caizse önce ac karnımızı doyuralimda gerisini sonra düşünürüzben alışveriş yapmadığım için fiyatları pek bilmezdim dün kıvırcık aldım 6.5 tl 1 kilo domates aldım 11 tl ayy dedim bu neee
hadi ben aldım alabiliyorum şükür ya daha az geliri olanlar evde çocuğu 2-3 olanlar yada annem gibi babasından kalan aylığı 1500 bile olmayanlar ne yesin içsin zıkkım mı yesinler yaaa, yine sinirlendim kafamın derisi uyuştu :)))
Eline saglik canim afiyetle yersiniz insallah ❤Taze kaliyor canim tadi ayni buzu çözülmeden yavaya koyuyor piserken çözülüyor cozdurup posirince bozulur
Bu sene memenenlik domateste dogradim attim hazir oluyor hemen cikar pisir
Benim küçük velet varya balık balık diyorAman kiz almasaydin, hamside eksik kalaydi :)
Amin cnmAfiyet olsun bol eksi getirsin abla
Kabakla ananas meshur dedikodumuzdu
EvettAcısını mi cikariyorsun
İyiyim şükür abla
Yollarım canım ben yeni gördüm bu mesajı.Sos yollarsan özelden ulasirim sana
Selam canim gecmis olsunSelam kızlar napiyosunuz kaç gündur hastayım biraz kendimi.toplamaya başladım şükür
İyiyiz canım.gecmis olsun .Selam kızlar napiyosunuz kaç gündur hastayım biraz kendimi.toplamaya başladım şükür
Sağol canım ne var ne yok grupta takipte edemedim kaç gündürSelam canim gecmis olsun
Sağol canımİyiyiz canım.gecmis olsun .
Değişen birsey yok canim ayni devam ediyoruz isteSağol canım ne var ne yok grupta takipte edemedim kaç gündür
Hayırlisi olsun haklarındaDeğişen birsey yok canim ayni devam ediyoruz iste
Yarin cuma bakalim hangi takim kazanacak, kim kirmizi takim kaptani olacak
Beraber başlayalım istersen ben bugün akşam niyet edeceğim canımekim2009 abla gözüme çarptığı kadarıyla yitik şifayı mı okudun sen
Ben de ordakileri uygulamak istiyorum ama bi başlayamıyorum maalesef aslında tam olması gereken beslenme ve 1 2 günlük denemelerimde kendimi iyi hissettiğim beslenme şekli ama nefis ağır basıyor devam edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?