Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

benim oğlan küçükken hep çocuk küçükken masrafı yokken biriktirmeye bakın , okula başlayınca masrafı çok olur derlerdi, şimdi ek dergisi ek kaynak soru bankası anlatımlı soru bankası test kitabı v.s. her dersten bir dolu şey isteniyor orta okulda masrafı 2 katına çıkıyor gülüm lise de ekstra ders alması gerekiyor, rabbim elbette rızkını verir kimse açlıktan ölmez ama yaşam standartı diye de bir şey var 2 aldığını bir yada hiç almayacaksın çocuğun teki çok iyi okulu yüzde 90 burslu kazansa hatta 100 de yüz olsa servis parası yemek parasını hesap edip yollayamayacaksın , bu devirde çocuk büyütüp okutması çok zorrr ben bir taneye iyi araba parası harcadım belki de ev parasıdır , hala da üniversiteye giremedi :)

ben de geçen seneler bizim 9. takım kızları yapmıştı onlar yazıyordu yaptılarda baya askrhpozitif de yapmıştı galiba , benim gözüm yemedi kısıtlamalar hele de yemek ten yarım saat öncesi ve sonrasın da 2 saat beklenip su içilmesi beni caydırdı yapmadım , anladığım kadarıyla desteksiz de çok zor bizim kızlardan baya deneyen oldu çok güzel birbirlerini desteklediler de yapmışlardı gülüm

Sebze de pahalı canım ya bir kabağın kilosu 7 tl yahu kabak alt tarafı hele yeşilliği saymıyorum bile yakında taş yeriz duvarları filan kemiririz
5liradan almıştım pazardan bu cumaOzaman yapacak bişey yok alacaaz bı çuval un zabah akşam gözleme erişte Makarna yapıp yiyecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…