Bugun gidemiyor bir yere :))Adimlar nasil gidiyor kizlar?
Geçmiş olsun canımSelam kızlar napiyosunuz kaç gündur hastayım biraz kendimi.toplamaya başladım şükür
4621 adımım varAdimlar nasil gidiyor kizlar?
Kolay gelsin canımohh ne güzel afiyet şifa olsun ben de saate bakınca kalktım ufaktan başladım yemek yapmaya :)
Al bende de o kadar vallah sabah uyandım ayaklarım ağrıyor aslında çok iyi yürüyüşü de severim ama evde çok zor +çocuklarBugun gidemiyor bir yere :))
1452 adimdayim:))
inşallah ödem diye bir şey bırakmazzŞifa olur, odemler akıp gider insallah cnm
Bende 20 kg ödem var bi anda çöküp gitse ne güzel olurdu demiinşallah ödem diye bir şey bırakmazz
benim oğlan küçükken hep çocuk küçükken masrafı yokken biriktirmeye bakın , okula başlayınca masrafı çok olur derlerdi, şimdi ek dergisi ek kaynak soru bankası anlatımlı soru bankası test kitabı v.s. her dersten bir dolu şey isteniyor orta okulda masrafı 2 katına çıkıyor gülüm lise de ekstra ders alması gerekiyor, rabbim elbette rızkını verir kimse açlıktan ölmez ama yaşam standartı diye de bir şey var 2 aldığını bir yada hiç almayacaksın çocuğun teki çok iyi okulu yüzde 90 burslu kazansa hatta 100 de yüz olsa servis parası yemek parasını hesap edip yollayamayacaksın , bu devirde çocuk büyütüp okutması çok zorrr ben bir taneye iyi araba parası harcadım belki de ev parasıdır , hala da üniversiteye giremedi :)Allah yardımcımız olsun eşim bir de 3. Çocuğu istiyor bu devirde bu ekonomide dedim geri bas aklının ucunun kıyısından geçirme büyük kızım okula başladı 1 ayda 3 bin tl sadece okul masrafı tuttu küçük kızım var bir bebek + bir boğaz daha tabi rızkını Rabbim verir de niye iki yavrumun rızkını böleyim Allah muhafaza sütüm olmasa her ay 600 tl mama parası vermek her yiğidin harcı değil tabiri caizse önce ac karnımızı doyuralimda gerisini sonra düşünürüz
ben de geçen seneler bizim 9. takım kızları yapmıştı onlar yazıyordu yaptılarda baya askrhpozitif de yapmıştı galiba , benim gözüm yemedi kısıtlamalar hele de yemek ten yarım saat öncesi ve sonrasın da 2 saat beklenip su içilmesi beni caydırdı yapmadım , anladığım kadarıyla desteksiz de çok zor bizim kızlardan baya deneyen oldu çok güzel birbirlerini desteklediler de yapmışlardı gülümekim2009 abla gözüme çarptığı kadarıyla yitik şifayı mı okudun sen
Ben de ordakileri uygulamak istiyorum ama bi başlayamıyorum maalesef aslında tam olması gereken beslenme ve 1 2 günlük denemelerimde kendimi iyi hissettiğim beslenme şekli ama nefis ağır basıyor devam edemiyorum
geçmiş olsun gülümSelam kızlar napiyosunuz kaç gündur hastayım biraz kendimi.toplamaya başladım şükür
ben zora kurallara gelemiyorum ki gülüm çok ters tepiyor bende , keşke yapabilsem bir dolu ağrılı yerim hastalık var :)Beraber başlayalım istersen ben bugün akşam niyet edeceğim canım
5liradan almıştım pazardan bu cumaSebze de pahalı canım ya bir kabağın kilosu 7 tl yahu kabak alt tarafı hele yeşilliği saymıyorum bile yakında taş yeriz duvarları filan kemiririz
uuvvv tüy gibi hafiflerdin vallaha , kendini bulutların üzerin de hissederdin kesin ne güzel olurdu yaaaaBende 20 kg ödem var bi anda çöküp gitse ne güzel olurdu demi
Un ve yag ucuz mu5liradan almıştım pazardan bu cumaOzaman yapacak bişey yok alacaaz bı çuval un zabah akşam gözleme erişte Makarna yapıp yiyecez
cidden kendi foton değil mi fotona bakınca kesin eli çok hızlı düzen sever becerikli bu kız dedimBiz hepimiz güzeliz.
Ödem hapı varmış deneseneBende 20 kg ödem var bi anda çöküp gitse ne güzel olurdu demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?