Sizde hiç biseye gelmiyonuzUn ve yag ucuz mu
elifim aklıma ne geldi bu gün sürekli pahalılıktan yakındık yaaa kendi aramızda 1 dilim kuru ekmeği , 1 dal maydanozu bile ziyan etmeme kampanyası başlatsak mıUn ve yag ucuz mu
Maviler kazanicak Mefkusum kaptan olucakDeğişen birsey yok canim ayni devam ediyoruz iste
Yarin cuma bakalim hangi takim kazanacak, kim kirmizi takim kaptani olacak
Elma bizde de cok dağıtalım takimaSizde hiç biseye gelmiyonuzelma yiyin Ozaman filizlerde cokdu hayrına dagitsin takıma
Guzel fikir ablaelifim aklıma ne geldi bu gün sürekli pahalılıktan yakındık yaaa kendi aramızda 1 dilim kuru ekmeği , 1 dal maydanozu bile ziyan etmeme kampanyası başlatsak mı
mesela, ben ziyan olmasın ardı ardına yenmeyip çürümeye başlamasın diye dün hata edip 2 patlıcan aldım ama bu gün sadece 1 tanesini yemeğe kullandım , sebze meyveyi de genel de kilo kilo alıp bazısını çürütüp ziyan edebiliyoruz hem fikir paylaşmışta oluruz kim neyi nasıl değerlendiriyor diye
Sen sariya gecis yapıyor musun bu hafta canimMaviler kazanicak Mefkusum kaptan olucak
Bizde ziyan olmuyor genelde çünkü babamın kızıyım israfi sevmemelifim aklıma ne geldi bu gün sürekli pahalılıktan yakındık yaaa kendi aramızda 1 dilim kuru ekmeği , 1 dal maydanozu bile ziyan etmeme kampanyası başlatsak mı
mesela, ben ziyan olmasın ardı ardına yenmeyip çürümeye başlamasın diye dün hata edip 2 patlıcan aldım ama bu gün sadece 1 tanesini yemeğe kullandım , sebze meyveyi de genel de kilo kilo alıp bazısını çürütüp ziyan edebiliyoruz hem fikir paylaşmışta oluruz kim neyi nasıl değerlendiriyor diye
çekim yasasına göre diye başlıycam yazmaya E Elif_Eylul beni aforoz edecek ama yazıcam yaaaaGuzel fikir abla
Etmez abla yaçekim yasasına göre diye başlıycam yazmaya E Elif_Eylul beni aforoz edecek ama yazıcam yaaaa
bolluk bereket için başta dinimizde de çekim yasasında da (her şey enerjiden oluşur , benzer enerjilerde birbirini çeken diyen yasa ) israf gelen bolluk bereket enerjisini bozuyor reiki de de vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta çatlak kap kacaktan eskipüskü kullanılmayan şeyleri de kapsıyordu
Vay canına yandık desene ablambenim oğlan küçükken hep çocuk küçükken masrafı yokken biriktirmeye bakın , okula başlayınca masrafı çok olur derlerdi, şimdi ek dergisi ek kaynak soru bankası anlatımlı soru bankası test kitabı v.s. her dersten bir dolu şey isteniyor orta okulda masrafı 2 katına çıkıyor gülüm lise de ekstra ders alması gerekiyor, rabbim elbette rızkını verir kimse açlıktan ölmez ama yaşam standartı diye de bir şey var 2 aldığını bir yada hiç almayacaksın çocuğun teki çok iyi okulu yüzde 90 burslu kazansa hatta 100 de yüz olsa servis parası yemek parasını hesap edip yollayamayacaksın , bu devirde çocuk büyütüp okutması çok zorrr ben bir taneye iyi araba parası harcadım belki de ev parasıdır , hala da üniversiteye giremedi :)
Geçmiş olsun hepsi insaAllah daha 40 yaşındasın sen abla çıtırcık pıtırcık gibisin maasAllah boşver hastalığı düşünmeben zora kurallara gelemiyorum ki gülüm çok ters tepiyor bende , keşke yapabilsem bir dolu ağrılı yerim hastalık var :)
Bunları yersek filiz kaptanım bizi dar ağacına gerer5liradan almıştım pazardan bu cumaOzaman yapacak bişey yok alacaaz bı çuval un zabah akşam gözleme erişte Makarna yapıp yiyecez
Hepsi benim. Düzeni çok severim. Hele başkası düzenlerse.cidden kendi foton değil mi fotona bakınca kesin eli çok hızlı düzen sever becerikli bu kız dedim
4555Ben 5500 adımdayim
Ekmeğe hürmet gösteren son nesiliz galiba bizden sonrakilerde bu bolluk olursa hicde kıymetini bilmiyeceklerEtmez abla ya
Israf konusuna gelince ekmek bile israf etmemeye calisiyorum :)
Tamamdır datli niyetine filiz incir dagitsinElma bizde de cok dağıtalım takima
Aaa benim sizlere sormam lazım canım siz demediniz mi pazartesi al cuma bizde diye ben 2 gündür iyi yiyorum o laflardan sonra
Kim dedi onu yaAaa benim sizlere sormam lazım canım siz demediniz mi pazartesi al cuma bizde diye ben 2 gündür iyi yiyorum o laflardan sonrahiç tartilmadim valla korktum nasılsın
Vallah dediydi birileri unuttum devlet halk karşılaşması falan pazartseyi aldım yarın göreyim sizleri laflarının arkasında dursunlarKim dedi onu yabenim kabağım var güveniyorum onada ama kızlar ne durumda bilemiycem
Geçmiş olsun canımSelam kızlar napiyosunuz kaç gündur hastayım biraz kendimi.toplamaya başladım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?