Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Un ve yag ucuz mu
elifim aklıma ne geldi bu gün sürekli pahalılıktan yakındık yaaa kendi aramızda 1 dilim kuru ekmeği , 1 dal maydanozu bile ziyan etmeme kampanyası başlatsak mı
mesela, ben ziyan olmasın ardı ardına yenmeyip çürümeye başlamasın diye dün hata edip 2 patlıcan aldım ama bu gün sadece 1 tanesini yemeğe kullandım , sebze meyveyi de genel de kilo kilo alıp bazısını çürütüp ziyan edebiliyoruz hem fikir paylaşmışta oluruz kim neyi nasıl değerlendiriyor diye

Guzel fikir abla

Bizde ziyan olmuyor genelde çünkü babamın kızıyım israfi sevmem
Pazardan haftalık alıyorum şayet meyvelerden kalacak gibiyse ki çocuklardan kalmaz reçel yapıyorum
Kalan yemek olursa ya kendi kopegimize gönderiyorum yada sokak köpeklerinde rejimde değilsem de kendim yerim

Guzel fikir abla
çekim yasasına göre diye başlıycam yazmaya E Elif_Eylul beni aforoz edecek ama yazıcam yaaaa

bolluk bereket için başta dinimizde de çekim yasasında da (her şey enerjiden oluşur , benzer enerjilerde birbirini çeken diyen yasa ) israf gelen bolluk bereket enerjisini bozuyor reiki de de vardı yanlış hatırlamıyorsam hatta çatlak kap kacaktan eskipüskü kullanılmayan şeyleri de kapsıyordu

Etmez abla ya

Israf konusuna gelince ekmek bile israf etmemeye calisiyorum :)

Vay canına yandık desene ablam
ben zora kurallara gelemiyorum ki gülüm çok ters tepiyor bende , keşke yapabilsem bir dolu ağrılı yerim hastalık var :)
Geçmiş olsun hepsi insaAllah daha 40 yaşındasın sen abla çıtırcık pıtırcık gibisin maasAllah boşver hastalığı düşünme
5liradan almıştım pazardan bu cumaOzaman yapacak bişey yok alacaaz bı çuval un zabah akşam gözleme erişte Makarna yapıp yiyecez
Bunları yersek filiz kaptanım bizi dar ağacına gerer E Elif_Eylul duvar yesem daha iyi

Aaa benim sizlere sormam lazım canım siz demediniz mi pazartesi al cuma bizde diye ben 2 gündür iyi yiyorum o laflardan sonrahiç tartilmadim valla korktum nasılsın
Kim dedi onu yabenim kabağım var güveniyorum onada ama kızlar ne durumda bilemiycem

Kim dedi onu yabenim kabağım var güveniyorum onada ama kızlar ne durumda bilemiycem
Vallah dediydi birileri unuttum devlet halk karşılaşması falan pazartseyi aldım yarın göreyim sizleri laflarının arkasında dursunlar benim yarın sürpriz olacak tartım kendim de bilmiyorum vereceğimi sanmıyorum + çıkmasam sabite bile razıyım

Menümü yazayım
Sabah 09.00
2dilim ekmek
1yumurta,1dilim peynir
Domates,salatalik

Ara 11.00
1armut,2tane yaprak galeta

Ara 15.00

2kasik yogurt,1muz

Aksam 18.00

1dilim ekmek
2kasik bulgur,3kasik barbunya
Salata,15hamsi,
1bardak zero cola (balik olunca icecek icmeden yiyemem not....)

3litre su,1yesil çay
20dk cardio
30dk boosted
Zipzip-
Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…