Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doğru hatırlamama sevindim, hafıza biraz sorunlu benim B12 diplerde çünkü Seni canı gönülden tebrik ediyorum, bence senin örneğin dünyada az çünkü sevgiyle kucakladım seni.

Doğru hatırlamama sevindim, hafıza biraz sorunlu benim B12 diplerde çünkü Seni canı gönülden tebrik ediyorum, bence senin örneğin dünyada az çünkü sevgiyle kucakladım seni.
Doğru hatırladın hepsini,ben seviyorum çünkü helede çocuk delisi birisiyim.
Birde torun olunca daha da farklı oldu,40 gün ben baktım ona salladım uyuttum anne baba uyusun diye.
Başkasıda yapardı bunu,hatta damatın annesiyle bir sorunla rolmuştu,dmat demiş ki benim için,ben onun ayaklarının altını öperim demiş.
Desteğim her zaman vardır onlara.
Bende sweni sevgiyle kucaklıyorum öpüyorum sağol varol.

Ay ne güzel şeyler bunlar, inan ki okurken içim sıcacık oluyor. Rabbim herkese iyi bir evlat nasip etsin evet ama o evlatların başına da aklı selim iyi anne babalar versin inşallah.

Trend hep düşüyor bende,bayramda ve hafta sonunda kaçtı birazcık,eskiden 45 filandım 50 olsam yeter bana fazlasıda tansiyon sorunu yaşıyorum.
Ablacım 45 kilo nedir, çok zayıf olmuyor musun öyle? Ayıp olmazsa boyun kaç acaba merak ettim. Ben 45 kiloyu ortaokulda falan görmüş olabilirm

geçen yıl bu kilolara ne emeklerle gelmiştim, ekmek bulgur makarnayı yiye yiye 65 e dayandım yine. şu an gözümde incecik bir çıtırsın
66 ile geldim syfaya,en son ekmek arasına reçel döküp yiyordum,sonra tarçınlı kahveyi gördüm içtikten sonra kilolar gitmye başladı

Ay ne güzel şeyler bunlar, inan ki okurken içim sıcacık oluyor. Rabbim herkese iyi bir evlat nasip etsin evet ama o evlatların başına da aklı selim iyi anne babalar versin inşallah.
Çok güzel duygular bunlar cidden,yaşayınca anlıyoruz hepsini.,damat bile bana daha yakındır arada kızdığım noktalarıda yok değil yani.
Oraya gttiğim zaman sevdiğim şeyleri alır mesela.
Hayırlı insanlar olsunlar yeter ki,çok önemli bu vicdanlı olmak lazım.

Pirirken tarçın kat içine çay kaşığının ucuyla,piştikten sonrada 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ilave et,acayip yağ yaktırıyor oda.
Tarçınım var ama yağım yok abla, tarçın deneyeyim yağı da temin etmeye çalışayım. Ama aç karnına kahve içmek tuvalete çıkmaya yardım ediyor. İyi oluyor

Ya burada olmak bana çok iyi geliyor, reelde sosyal bir hayatım olmadığı için buradaki arkadaşlıklarım bana kendimi iyi hisstettiriyor. İnternetim olsa hep burada olurum sanırım işsizlikten
Hepimize iyi geliyor burası,yüzlerini görmesek bile konuşmak güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…