- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Bence kadınlar kulubü internet yemeden çalışan bir forum olmalıBende ayniyim canim seninle
Keske net paylasimi yapabilsek
Veririm abla sağol sağ gözüm uzaktan bulanık görüyorÇok geçmiş olsun gelnce haber ver olurmu.
geçmiş olsunVeririm abla sağol sağ gözüm uzaktan bulanık görüyor
Çok teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canim
Kesin dene bir kaç gün sonra wc de fark edeceksin sonuçları,yağ atıyorsun resmen.Tarçınım var ama yağım yok abla, tarçın deneyeyim yağı da temin etmeye çalışayım. Ama aç karnına kahve içmek tuvalete çıkmaya yardım ediyor. İyi oluyor
Mikrop filanmı kaptı acaba,Veririm abla sağol sağ gözüm uzaktan bulanık görüyor
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun
Görüşürüz kolay gelsin .Neyse kızlar, hepinizi öpüyorum çıkmam lazım. Bol eksiler, mutlu günleeer
Görüşürüz canim mutlu günlerNeyse kızlar, hepinizi öpüyorum çıkmam lazım. Bol eksiler, mutlu günleeer
Kolay gelsin ablacim görüşürüzLeslie yapayım biraz sonra dışarı çıkacam görüşürüz şekerler
Teşekkür ederim canım.sende sağlıkla kucağına al inşallahrabbim en kısa sürede güzel haberler almayı nasip eder inşallah
Teşekkürler kaptişimDaha uyusam uyurdum da sonra gecmisi kim okuyacak dedim
Günaydın canim
Afiyet olsun canim
Insallah guzel haberlerini birlikte alırız canim
Kolay gelsin canım iyi sporlarLeslie yapayım biraz sonra dışarı çıkacam görüşürüz şekerler
Geçmiş olsunSelam herkese ben bildirim yapamadım gözüm rahatsızdo biraz bugün doktora gideceğim kilo bildirimi 67.7 bu arada regl oldumZipzip-
Geçmiş olsun canım hemen iyileşip dönersin sahalara inşallahSelamm:) doktora gittim çok tatlı bir kadın bayıldım, çok sorun yok ama esnemen lazım dedi kaslar kısa dedi . Bir kaç hafta esneme çalışıp tenise dönebilirim inşallah. Mi bandi sevdim alıştık hemen ve adım konsuunda cidden fark ediyor , şu anda bile telle arasında 500 adım fark var ahah :) insallah cumaya takımlara girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?