- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Geçmiş olsun kuzum herşey gönlünce olsun inşallahEvet canım gebelik için. Bende pko var. Ve adet çok zor görüyorum. Açlık iyi geliyor. Birde şekeri ve karbonhidratı kesmek. O yüzden dünden itibaren kendimi baya kısıtladım. Yumurtlamayı görene kadar böyleyim
İnşallah kuzum mental olarak bana çok iyi geliyor :) teşekkür ederim . Kendime doğum günü hediyesi aldım ahahaGeçmiş olsun canım hemen iyileşip dönersin sahalara inşallah
Mi band güle güle kullan kuzum
Sagıl erenim seninde geçmiş olsun
ay valla annem saolsun abla yaUyku telafi edilmiş
İyiyim çok şükürGünaydın Elhoşumm
Günaydın adaşım
Günaydın canim
Günaydın pastelfitim
Afiyet olsun pastelfitim
Cok gecmis olsun şimdi nasilsin
Günaydın Fulyacim
Günaydın kaptanim
Günaydın Baloncukum
Günaydın kaptanim
Eve söyledikAfiyet olsun canım. Uzun çarşıda mı yedin
HıhımAaa sabah ben farklı sayfaya mı yazmışım
Evet var canim duyururum Az sonra.
Galiba biz perşembe yada pazartesi başlıyoruz, keşke birlikte yapsaydıkEhh bir dahakine artıkbu ay gebelik istediğim için daha dikkatliyim. Ve haftada 1 kez 36 saatlik açlık yapmayı planlıyorum. Bugün ilk açlığıma başladım inşallah sonunu getirebilirim.
Çok şükür atlattığınıza sevindimBak yine yok
Annem kolunu kırdı iki aydır bendeydi kız çok hasta oldu ,derken zor günlerdi şükür geçti canım
Yalnız değilsin tatlım...hem ben sebep oldumAaa sabah ben farklı sayfaya mı yazmışım
Allah gönlüne göre versin canımEvet canım gebelik için. Bende pko var. Ve adet çok zor görüyorum. Açlık iyi geliyor. Birde şekeri ve karbonhidratı kesmek. O yüzden dünden itibaren kendimi baya kısıtladım. Yumurtlamayı görene kadar böyleyim
Allah şifa versin kuzumHastayım kaptanım üstüne grip
Geçmiş olsun canımBugün çok iyi değilim canım gece 3 te kalktım baş ağrısı ile ilk anlayamadım rüyamda başım ağrıyordu sanki uyandım boynum falan kötü ağrı kesici aldım ama 3 ten beri gözüme uyku girmedi sersem gibiyim anlayacağın biraz işleri hafifletirsem uyuyabilirsem yatarımakşama bende salata türü yine ayarlarım canım eşimde gaza geldi bugün diyete başladı ben yanında küçük kalıyormuşum bahaneye bak kilo aldı hemde çok ama beni gösteriyor işte sebep onu da teşvik edeyim diye salata ağırlıklı bir menü yaparım belki bende balık ekleyebilirim
Güreşçi gibi hayal ettim seniEki Görüntüle 3062839 12de ise gidicegim icin sporumu erken yapmak zorunda kaldim ve yarim saat anca yapabildim cocuklarin okul saatine kadar bundan sonra buyuk ihtimal artk hep bu saatlerde yapicam isten dolayi
Ben okurdum senin için kuzum, dert ettiğin şeye bakDaha uyusam uyurdum da sonra gecmisi kim okuyacak dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?