- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
NedenkiGüreşçi gibi hayal ettim seni
Ben de grekoromen stilde olayım
Gecmis olsun canimSelamm:) doktora gittim çok tatlı bir kadın bayıldım, çok sorun yok ama esnemen lazım dedi kaslar kısa dedi . Bir kaç hafta esneme çalışıp tenise dönebilirim inşallah. Mi bandi sevdim alıştık hemen ve adım konsuunda cidden fark ediyor , şu anda bile telle arasında 500 adım fark var ahah :) insallah cumaya takımlara girerim
Aa ne guzel cok iyi düşünmüşsun şimdi sıkılasma vaktiİyiyim çok şükür
Bugün reformer pilatese başladım ordan geliyorumkollarım zaten tutuktu iyice tutuldu
Yaa evet iyi olurdu ama merak ederimBen okurdum senin için kuzum, dert ettiğin şeye bak
Günaydın kaptanim afiyet olsunGünaydın citirlaryeni girdim eve su, kahve ictim sadece çok acim karnımı doyurup geleceğim
Günaydın saracimGünaydınlar herkese bugün çok güzel bir gün hava güzel ben güzel ohhh mis
Allah şifa versin canımSelam herkese ben bildirim yapamadım gözüm rahatsızdo biraz bugün doktora gideceğim kilo bildirimi 67.7 bu arada regl oldumZipzip-
Hadi hayırlısı canımSelamm:) doktora gittim çok tatlı bir kadın bayıldım, çok sorun yok ama esnemen lazım dedi kaslar kısa dedi . Bir kaç hafta esneme çalışıp tenise dönebilirim inşallah. Mi bandi sevdim alıştık hemen ve adım konsuunda cidden fark ediyor , şu anda bile telle arasında 500 adım fark var ahah :) insallah cumaya takımlara girerim
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın kaptanimGünaydın kızlar
Iyi yaptin canımGece uyuyamadim canim ya cok uyandim
6 da uyandim sabah kedi icin ama baktım daha erken uyumaya devam ettim :))
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Güzel diyet ne istersen yiyorsun.Dün kabak , japon karışık gibiydi fark ettimastraldan hirkizlik yaptım ben
At kafalı diyeti nasıl ki
GünaydınGünaydın enerjimiz bol olsunTüm hastalara geçmiş olsun Allah şifa versin.
Afiyet olsun09.05.2022
Oruç tuttum sahur yapmadım
20:00
5 yk pirinç pilavı
3 yk et sote
2 yk irmik helvası
Su
1 lt
Spor
14868 adım
Zipzip- Cordelia North River @pastelfit
Geçmiş olsunBugün çok iyi değilim canım gece 3 te kalktım baş ağrısı ile ilk anlayamadım rüyamda başım ağrıyordu sanki uyandım boynum falan kötü ağrı kesici aldım ama 3 ten beri gözüme uyku girmedi sersem gibiyim anlayacağın biraz işleri hafifletirsem uyuyabilirsem yatarımakşama bende salata türü yine ayarlarım canım eşimde gaza geldi bugün diyete başladı ben yanında küçük kalıyormuşum bahaneye bak kilo aldı hemde çok ama beni gösteriyor işte sebep onu da teşvik edeyim diye salata ağırlıklı bir menü yaparım belki bende balık ekleyebilirim
GünaydınHerkese günaydın kızlar
Afiyet olsun kaptanim9 Mayis Pazartesi
Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik
Ara 15.30
Kahve
Hurma
Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su :1,5 lt
Adim :11.582 adim
@fesang
North River
Cordelia
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktın mı baş ağrısı içinBugün çok iyi değilim canım gece 3 te kalktım baş ağrısı ile ilk anlayamadım rüyamda başım ağrıyordu sanki uyandım boynum falan kötü ağrı kesici aldım ama 3 ten beri gözüme uyku girmedi sersem gibiyim anlayacağın biraz işleri hafifletirsem uyuyabilirsem yatarımakşama bende salata türü yine ayarlarım canım eşimde gaza geldi bugün diyete başladı ben yanında küçük kalıyormuşum bahaneye bak kilo aldı hemde çok ama beni gösteriyor işte sebep onu da teşvik edeyim diye salata ağırlıklı bir menü yaparım belki bende balık ekleyebilirim
Evet canım daha öncede bu diyetisyenimle çalıştımCanım afiyet olsun
Daha önce de diyet yaptığın biri mi cnm
Oh oh cok sevindim, o zaman takır takır gitsin kilolarDiyetisyen kontrolüm süper geçti kilo almışım evet ama hepsi ödemmiş dahası 1 kilo yağ yakmışım ama ödemlerden dolayı tartıya yansımamış sağlık olsun önemli olan bundan sonrası dedik ve yeni listemle start verdik ayrıca daha ben demeden diyetisyenim kurban bayramına kadar 15 - 17 arası kilo verelim mi dedi tam bende bunu istiyorum dedim ve en güzelide hiç aç kalmadan kibrit kutusu peynir yada kaşık kaşık yemek saymalar olmadan yiyip yiyip kilo verecem bundan iyisi şamda kayısı
Günaydın Maviş kaptanımGünaydın citirlaryeni girdim eve su, kahve ictim sadece çok acim karnımı doyurup geleceğim
Çok sevindimmmmDiyetisyen kontrolüm süper geçti kilo almışım evet ama hepsi ödemmiş dahası 1 kilo yağ yakmışım ama ödemlerden dolayı tartıya yansımamış sağlık olsun önemli olan bundan sonrası dedik ve yeni listemle start verdik ayrıca daha ben demeden diyetisyenim kurban bayramına kadar 15 - 17 arası kilo verelim mi dedi tam bende bunu istiyorum dedim ve en güzelide hiç aç kalmadan kibrit kutusu peynir yada kaşık kaşık yemek saymalar olmadan yiyip yiyip kilo verecem bundan iyisi şamda kayısı
Süpersin abla soteledin mi kapakları benimde persembe menum olabilir sabah akşam yerimEki Görüntüle 3062815
Eki Görüntüle 3062816
@_ASTRAL_North River
Dört minik kabak, bir minik marul göbeği, bir tutam taze nane, bir çimdik sumak, isot, yarım kapya , bir tutam badem, dört kaşık yoğurt
Öğle yemeği hazır.
Geçmiş olsun ablaZipzip- Cordelia North River @Elhan
Pazartesi
Kahvaltı 10.20
1 d peynir 3 zeytin
1 Köz biber 1 tk acuka
2 h yumurta 1 salçalı sosis
2 d chialı tambuğday
Domates salatalık biber
1 lokma ballı kaymaklı ekmek
Akşam 14.00
Yarım etli pide kenarlarını koparttım ortası sadece
Ara 19.30
4 kaşık ciğer
6 kaşık fasülye piyazı
Su 2,5 lt
Spor
15 dk hızlı tempo yürüyüş
10 dk kardio
15 dk bacak pilates
Adım 5.601
Saat 22’de yattım biraz kötü hissettim. O yüzden adımımı tamamlayamadım.
Yarın gideceğim canim eşim evde bebisi ona bırakırımHemen git canım tikamasin seni
Sağol abla , ceviz var evde onu da denerim
bunu dene çok faydalı bende yaptım içtim kesiyor öksürüğü çok geçmiş olsun.
Sayende marke etmenin ne demek olduğunu öğrendim. Öğrenmenin yaşı yokNorth River beni marke eder. Diğer takım üyelerinden seç istersen. Hepsinin masAllahı var
Öyleymiş
İştahın mı yok neden bir şey yemedin
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Görsellerine bayılıyorum
Yeterince ilgilenemediğimdendir. Nasılsın kaptanım
Alamadık abla cordisi Kırmızı oAaaa cordiş kırmızı mi
Astral kaptanım sen 1.600 gram verdin iki günde. Şeyhim sensinyanlis miyim varsa hata B12 eksikligime verin
Süpersin canımGüüünnnaayyydınnn kızlarBugün -200 gr ı gördüm. Cuma korkun benden.
Oo Yeşil takimda atağa geçtiGünaydınlar bende gördüm sabah cumaya bomba gibi geleceğiz
Afiyet olsun, Allah kabul etsin canim09.05.2022
Oruç tuttum sahur yapmadım
20:00
5 yk pirinç pilavı
3 yk et sote
2 yk irmik helvası
Su
1 lt
Spor
14868 adım
Zipzip- Cordelia North River @pastelfit
Hala kızımın etrafında mi dolaşıyorsun senSeni nasıl kaptırdım ben
Canim bu uzun süre açlık ters tepmesin . Hormon dengeni etkilerle hamile kalmakta zorlaşıyor. Doktor mu dediEhh bir dahakine artıkbu ay gebelik istediğim için daha dikkatliyim. Ve haftada 1 kez 36 saatlik açlık yapmayı planlıyorum. Bugün ilk açlığıma başladım inşallah sonunu getirebilirim.
Geçmiş olsun canım anneneBak yine yok
Annem kolunu kırdı iki aydır bendeydi kız çok hasta oldu ,derken zor günlerdi şükür geçti canım
Afiyet olsun . Kızartması süper olur balığındaİş güç beni bekler. Gelirim kahvemle kısmetse
@erenmothers ortaaaam nasılsın? Bugün akşama da balık yapcam ben
Geçmiş olsun canım. İyi ki sana ye demiyor kendi harekete geçiyorBugün çok iyi değilim canım gece 3 te kalktım baş ağrısı ile ilk anlayamadım rüyamda başım ağrıyordu sanki uyandım boynum falan kötü ağrı kesici aldım ama 3 ten beri gözüme uyku girmedi sersem gibiyim anlayacağın biraz işleri hafifletirsem uyuyabilirsem yatarımakşama bende salata türü yine ayarlarım canım eşimde gaza geldi bugün diyete başladı ben yanında küçük kalıyormuşum bahaneye bak kilo aldı hemde çok ama beni gösteriyor işte sebep onu da teşvik edeyim diye salata ağırlıklı bir menü yaparım belki bende balık ekleyebilirim
Afiyet olsun kaptanim menüde adimlarda cok güzel9 Mayis Pazartesi
Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik
Ara 15.30
Kahve
Hurma
Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su :1,5 lt
Adim :11.582 adim
@fesang
North River
Cordelia
EveeeetOh oh cok sevindim, o zaman takır takır gitsin kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?