- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.270
- 1.423
- 61
Dur bi itirafla geleyimArada lazım ekşınlı hayatlar
Bak ne gzel güldün işteAyy moralime çok çok ii geldiniz sagolun Allah razi olsunkeyfim şimdi yerine geldi sizi seviyorum ben çoook
HahaaaBir gün trafikte motor sıkıştırdı tamda ışıklardayız,eşim fırladı motorcu zaten hazır kavgaya en son gördüğüm ikisinin alınları birbirine yapışmasıydıarabadan nasıl çıktım motorcunun üzerine nasıl uçtum bilmiyorum en son beni çektiler abla napıyon sen diye yırtılan bir deri ceket miraz kaldı kocama
Ahahahahahhaha yakalandın yani oğluna yok oğluşum karanlıkta işim vsrdı filsnDur bi itirafla geleyimgeçen hafta yine konuşuyor bizim ki bende bu sefer direkt dinlemeye gittim WC ye arkamdan oğlum geldi anneeee kadını dinlemeye mi geldin demez mi bağırarak ayyyy ne utandımmm ne dinlemesi annecim ne kadar ayıp diyorum ama çocuk bana WC elektriği kapalı ama sen niye öyle duruyorsun o zaman dedi çocuğuma da rezil oldum valla bu komşum beni hanımefendi çizgimden çıkardı kesin kadın duydu ama kadın çok tınlamadı sanırım hala dedikoduya devam ediyor valla
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederiiizHoş gördüm sağol,ne güzel anne kız yemek keyfi yapacaksınız afiyetler olsun.
Ahahahabazen utanıyorum valla sanki bilerek WC gidip dinliyor gibi oluyorum ama alışırım napayım
Benim yan komşu sen olabilir misin
8.368 şuanTamamdır kaptanım umarım güzel rakamlara ulaşırım
Benim bir arkadaşım var. Hayatta tüm kötü olaylar onu bulur, tek onun kaynanası kötüdür, kimse onu çekemez, herkes onu kıskanır falan filanArada lazım ekşınlı hayatlar
iyiki varsinızBak ne gzel güldün işte
84408.368 şuan
Rica edrrim ne demekkTeşekkür ederiiiz
Ahahaha
Ayyyy yoksa senin arkadaşın mı komşummmmBenim bir arkadaşım var. Hayatta tüm kötü olaylar onu bulur, tek onun kaynanası kötüdür, kimse onu çekemez, herkes onu kıskanır falan filano da her telefonda bahsettiğiniz konulardan bana şikayet eder
Önde sen otursaydın görürdü o şöfeeeerrrr şöfeeeerrr gününüBir bayramdada yol verme durumundan minübüs sağdan geldi direk tabancayı gösterdi,şans ki önde oturan damat kımıldayamadı bile tırstı çocuğumm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?