Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arada lazım ekşınlı hayatlar
Dur bi itirafla geleyim geçen hafta yine konuşuyor bizim ki bende bu sefer direkt dinlemeye gittim WC ye arkamdan oğlum geldi anneeee kadını dinlemeye mi geldin demez mi bağırarak ayyyy ne utandımmm ne dinlemesi annecim ne kadar ayıp diyorum ama çocuk bana WC elektriği kapalı ama sen niye öyle duruyorsun o zaman dedi çocuğuma da rezil oldum valla bu komşum beni hanımefendi çizgimden çıkardı kesin kadın duydu ama kadın çok tınlamadı sanırım hala dedikoduya devam ediyor valla

Hahaaa Abla ya harikasınnnn

Ahahahahahhaha yakalandın yani oğluna yok oğluşum karanlıkta işim vsrdı filsn

Arada lazım ekşınlı hayatlar
Benim bir arkadaşım var. Hayatta tüm kötü olaylar onu bulur, tek onun kaynanası kötüdür, kimse onu çekemez, herkes onu kıskanır falan filan o da her telefonda bahsettiğiniz konulardan bana şikayet eder

Benim bir arkadaşım var. Hayatta tüm kötü olaylar onu bulur, tek onun kaynanası kötüdür, kimse onu çekemez, herkes onu kıskanır falan filan o da her telefonda bahsettiğiniz konulardan bana şikayet eder
Ayyyy yoksa senin arkadaşın mı komşummmm sana mı anlatıyor şirammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…