Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım yarindan itibaren şu menulerine çeki düzen ver olurmu protein namina birsey yok artı gelmenin sebepleride bu

Ya kuzum sapıttım valla iyice gerildim bu kilo verememe işine. Bugünde böyle olsun fazla yemek istemiyorum kilom artıda en azından cuma ile sabit çıkmak istiyorum o yüzden az yedim. Saat 18 de yemeyi içmeyi bıraktım.

Benim 2günkü menüme bakarmisin 3 gun bugun 2kilo gitti yanlışin var yemek yemediginde kilo verebilcegini sanma

Benim 2günkü menüme bakarmisin 3 gun bugun 2kilo gitti yanlışin var yemek yemediginde kilo verebilcegini sanma

Pazartesiye dahiliyeden randevu aldim değerlere göre belki diyetisyene gideceğim. Kesin insilün direnciyle alakalı. Çünkü normalde ben haftada rahat 2 kilo veriyordum. Daha öncede 3.5 ayda 105kg dan 63kg ya düştüm ama şimdi beceremedim

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤

Kiz 3.5 ayda 40küsür kiloyu nasil verdin hastalanmadin mi?

Yaparsin ama bu sekilde giderek degil bende diyetisyen menusunle gidiyorum 3gundür bir yerde bir hatamiz oluyoki veremiyoruz

Kiz 3.5 ayda 40küsür kiloyu nasil verdin hastalanmadin mi?

Canım evden işe giderken 5 km, akşam işten spor salonuna 4km, spor salonundan eve 3km yürüyordum. haftanin 6 günü spor salonuna gidiyordum.ilk ay 15kg gitti. aslında 70kg ya kadar gayet saglikliydim. Ama sonrasinda lahana çorbasi diyeti yaptim 2 hafta 3 gün hastanede yattım bütün kan değerlerim düştü.

Allah seni napmasin her diyet bizim icin degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…