- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
İyim iyim ya kuzum direndim bu akşam ahah ben alkol hiç kullanmazdim baya sıfır promil denememistim bile. 1.5 yıl önce başladım bunca sene boşuna icmememisim ahaha :)
Cnm çaylı karışımlar yapıp gün boyu içmeyi denedin mi çiyalı hibiskuslu yeşil çaylı vs?
Bi de tarçınlı hcevizyağlı türk kahve
Canım afiyet olsun ay dizin deha iyi inşallah
Her akşam şarap arıyor gözlerim
Yok Hiç iyi deyil, ben gür bağırırım, troidden dolayı ses ayarım da bozuktur, bağırırken detone olurumTeşekkür ederim Hanımcım Az gür sesim olaydı iyiydi aslında
Benim deAcayip bir sesim var
Ay çok korkarım ama kocama vuran olsa bende dalarım heraldeBir gün trafikte motor sıkıştırdı tamda ışıklardayız,eşim fırladı motorcu zaten hazır kavgaya en son gördüğüm ikisinin alınları birbirine yapışmasıydıarabadan nasıl çıktım motorcunun üzerine nasıl uçtum bilmiyorum en son beni çektiler abla napıyon sen diye yırtılan bir deri ceket miraz kaldı kocama
Dünkü guncellemede oldu sanırım bize kriz yaşatan bu rozet miydiOnu bende yeni gordum
Oncesinde yoktu
Ay çok güldümDur bi itirafla geleyimgeçen hafta yine konuşuyor bizim ki bende bu sefer direkt dinlemeye gittim WC ye arkamdan oğlum geldi anneeee kadını dinlemeye mi geldin demez mi bağırarak ayyyy ne utandımmm ne dinlemesi annecim ne kadar ayıp diyorum ama çocuk bana WC elektriği kapalı ama sen niye öyle duruyorsun o zaman dedi çocuğuma da rezil oldum valla bu komşum beni hanımefendi çizgimden çıkardı kesin kadın duydu ama kadın çok tınlamadı sanırım hala dedikoduya devam ediyor valla
Sanirim abla rozetler duzenlenmisDünkü guncellemede oldu sanırım bize kriz yaşatan bu rozet miydi
WC ye girerken arkamdan oğlum gelir diye hala korkuyorum ablaAy çok güldüm
İyi geceler canımmmŞarj geçmişe yetmedi.
Geri kalanı sanırım sabaha okurum.
Telefonu takip devrilecem kızlar. Öpüyorum hepinizi nolur çok konuşmayın
Oyyy maşallahOkulda yedim canım ölçemedim :) ya eskiden kilo verirken daha az yiyordum galiba :) bilemedim kilo gitmiyor bı yerlerde bisiler var :)) ama o da haklı yedik yedik .
Ya müdür yardimcim Hulusi kentmen gibidir çok severim , Sürekli bisiler verir
İyim iyim ya kuzum direndim bu akşam ahah ben alkol hiç kullanmazdim baya sıfır promil denememistim bile. 1.5 yıl önce başladım bunca sene boşuna icmememisim ahaha :)
Cnm böbreğin süzke oranı biraz düşüyor gece o yüzden hadi8den sonra yarım litre içilse daha iyiBişey soracağım canlar akşam kahve çay bitki çayı gibi içecekleri en geç kaça kadar içmek lazım onlarıda geç saatte içersek ertesi güne artı gibi etki etmesi durumu olur mu
Baksana bir de cevapla yerine yorumla yazıyorDünkü guncellemede oldu sanırım bize kriz yaşatan bu rozet miydi
Teşekkür ederim canımOyyy maşallah
Cnm böbreğin süzke oranı biraz düşüyor gece o yüzden hadi8den sonra yarım litre içilse daha iyi
Baksana bir de cevapla yerine yorumla yazıyor
Bu kisiden kisiye gore değişir canim ama en az 2 saat once kesmek lazim diye biliyorumBişey soracağım canlar akşam kahve çay bitki çayı gibi içecekleri en geç kaça kadar içmek lazım onlarıda geç saatte içersek ertesi güne artı gibi etki etmesi durumu olur mu
Teşekkürler canımBu kisiden kisiye gore değişir canim ama en az 2 saat once kesmek lazim diye biliyorum
Gec saate sıvı tuketimi uykusuzluga da neden olabiliyor
Ramazanda uyuduktan sonra 3 defa kalkiyordum
Son kac nöbet kaldi Elhosumm yorulmussundurŞarj geçmişe yetmedi.
Geri kalanı sanırım sabaha okurum.
Telefonu takip devrilecem kızlar. Öpüyorum hepinizi nolur çok konuşmayın
Hiç öyle düşünmedim, bazen 1 kupa kahve içer yatarım.Bişey soracağım canlar akşam kahve çay bitki çayı gibi içecekleri en geç kaça kadar içmek lazım onlarıda geç saatte içersek ertesi güne artı gibi etki etmesi durumu olur mu
Aman dikkat et tekrar yakalanmaWC ye girerken arkamdan oğlum gelir diye hala korkuyorum ablarezil oldum kadın duyduysa adım yeni taşınan meraklı komşu olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?