Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyim iyim ya kuzum direndim bu akşam ahah ben alkol hiç kullanmazdim baya sıfır promil denememistim bile. 1.5 yıl önce başladım bunca sene boşuna icmememisim ahaha :)

Ay çok korkarım ama kocama vuran olsa bende dalarım heralde

Ay çok güldüm

Oyyy maşallah

İyim iyim ya kuzum direndim bu akşam ahah ben alkol hiç kullanmazdim baya sıfır promil denememistim bile. 1.5 yıl önce başladım bunca sene boşuna icmememisim ahaha :)

Bişey soracağım canlar akşam kahve çay bitki çayı gibi içecekleri en geç kaça kadar içmek lazım onlarıda geç saatte içersek ertesi güne artı gibi etki etmesi durumu olur mu
Cnm böbreğin süzke oranı biraz düşüyor gece o yüzden hadi8den sonra yarım litre içilse daha iyi

Dünkü guncellemede oldu sanırım bize kriz yaşatan bu rozet miydi
Baksana bir de cevapla yerine yorumla yazıyor

Oyyy maşallah

Cnm böbreğin süzke oranı biraz düşüyor gece o yüzden hadi8den sonra yarım litre içilse daha iyi

Baksana bir de cevapla yerine yorumla yazıyor
Teşekkür ederim canım hep merak ediyordum akşam çok birşey içmemeye gayret ediyordum öğrenmiş oldum Tşk

Bişey soracağım canlar akşam kahve çay bitki çayı gibi içecekleri en geç kaça kadar içmek lazım onlarıda geç saatte içersek ertesi güne artı gibi etki etmesi durumu olur mu
Bu kisiden kisiye gore değişir canim ama en az 2 saat once kesmek lazim diye biliyorum
Gec saate sıvı tuketimi uykusuzluga da neden olabiliyor
Ramazanda uyuduktan sonra 3 defa kalkiyordum

Bu kisiden kisiye gore değişir canim ama en az 2 saat once kesmek lazim diye biliyorum
Gec saate sıvı tuketimi uykusuzluga da neden olabiliyor
Ramazanda uyuduktan sonra 3 defa kalkiyordum
Teşekkürler canım doğru söylüyorsun bitanem Ramazan’da yaşadık bu durumu herşeyin fazlası zarar işte

Hiç öyle düşünmedim, bazen 1 kupa kahve içer yatarım.
Bitki çayı pek içmem, anca yeşil çay içerim, onu da geç saate bırakmam yoksa gece wc beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…