Ahaaaaaa eşimde ikizler burcu ne zor insanlarsınız varya
Onur doğacak çocuğun adı mı?Bugün tiktokta gördüm canım herşey onurum için deyip duruyordu
Geç saatte Kahve uykusuzluk yapmıyor sanırım abla sanadaHiç öyle düşünmedim, bazen 1 kupa kahve içer yatarım.
Bitki çayı pek içmem, anca yeşil çay içerim, onu da geç saate bırakmam yoksa gece wc beklerim
Gerçekten bi çocuk olduğuna inanıyor musun?Tövbe yarabbi
Mayistayiz zaten taşıyıcı anneyi bekliyor bu
aynen canım öyleymiş bende migim dedikten sonra araştırdım da öğrendimOnur doğacak çocuğun adı mı?
Şakaaa ay yeminle dalga geçiyordumaynen canım öyleymiş bende migim dedikten sonra araştırdım da öğrendimçocuğun adı da onur çocuğun babasının adı da onurmuş
Fena yaaa tövbe tövbe sanal evcilikŞakaaa ay yeminle dalga geçiyordum
Bu benGeç saatte Kahve uykusuzluk yapmıyor sanırım abla sanada
Banada etki etmiyor eskiden üniversitede ders çalışırken arkadaşlar kahve içip sabaha kadar çalışırdı ben içsemde fayda etmez uyurdum bensende bendensin sanırım
Survivor Adem Atakan kavgasıHande erçel kerem bursin iyilik dizisi
Aynen öyle canım insanlarda bunlara para vs atıyorlar inanamıyorum gerçekten çok kızıyorum insanlar sabahtan akşama türlü türlü zor işlerde çalışıp hakkını alamazken bu tip kişilerin bu şekilde havadan para kazanması sinirimi bozuyorŞimdi bende baktım evet karşıma çıkıyordu bakmıyordum. Hamile degil para kazanıyor işte. Herkes bir yol tutturmuş.
Onlar o dizide oynamiyor kiHande erçel kerem bursin iyilik dizisi
Nasılsın kaptanimZipzip- heyoooo
Çok iyi değil mi ama yaBu ben
Ders calisirken kahve yapardim sonra yatar uyurdum
Biliyorum o kadarını aklıma geleni yazıyorum deneme yapıyorumOnlar o dizide oynamiyor ki
Iyilik dizisinde baskalari vardi sanki
Uzun zamandir gelmedi ya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?