Offf çok kötü olmuş canım neyse ki açabilmişsinSelam kızlarr ben hgün hiç yazmamışım yaa..
Bugün başıma bi iş geldi valla 10 km koşsam bu kadar kalori yakmazdım
Sabah dışarı çıkarken tam kapıyı kitliyordum anaa anahtar dönmüyoryedek anahtar içerde kalmış. Neyse mecbur gitmem lazım gelince hallederim dedim.(daha önce de başıma geldiğinden tecrübeliyim)
Neyse saat 15.30 da oğlumun anneler günü gösterisi var oraya yetişmem lazımdı, saat 14.45 ten 15.20 ye kadar kapıyla uğraştım sjshsjsj görmeniz lazım kan ter içerisinde kaldım. Eve geçtim saçlarım sırılsıklam olmuş 10 dk da oğlumu hazırladım ben hazırlandım okula yetiştik ama siz bide bana sorun
O da ister istemez sıkıntı olabiliyor çok geçmiş olsunAynen öle
Bende işitme kaybim var
Konuşuyorum ama bazı harfleri hiç çıkartamiyorum peltekli konuşuyorum
Ve yazarken dikkat etmeye çalışıyorum ne yazdığımı bakıyorum bide okuyorum anlamaya çalışıyorum
Migice diyorlar bu yüzden bana
lütfen beni mazur görün kelimele için
Sotelemedim kaptanım çiğden rendeledim böyle daha gevrek oluyor bol bol çiğniyorsun.Süpersin abla soteledin mi kapakları benimde persembe menum olabilir sabah akşam yerim
Geçmiş olsun abla
Yarın gideceğim canim eşim evde bebisi ona bırakırım
Sağol abla , ceviz var evde onu da denerim
Sayende marke etmenin ne demek olduğunu öğrendim. Öğrenmenin yaşı yok
Alamadık abla cordisi Kırmızı o
Süpersin canım
Oo Yeşil takimda atağa geçti
Afiyet olsun, Allah kabul etsin canim
Hala kızımın etrafında mi dolaşıyorsun sen
Canim bu uzun süre açlık ters tepmesin . Hormon dengeni etkilerle hamile kalmakta zorlaşıyor. Doktor mu dedi
Geçmiş olsun canım annene
Afiyet olsun . Kızartması süper olur balığında
Geçmiş olsun canım. İyi ki sana ye demiyor kendi harekete geçiyor
Afiyet olsun kaptanim menüde adimlarda cok güzel
Afiyet olsun canimSabah
1 salatalık
domates
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Ara
1 dilim ev yapımı pizza
1 kuru kayısı
Akşam
1 kase çorba
3 köfte
1 közlenmiş biber
1 haşlanmış patates
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
50 dk egzersiz
AA sen çocuk gelin misin ahaha :)Benim kocam da beni çizgili pijamasiyla evde bekliyor tamam mı
Çünkü o emekli
Selam canimSelam kızlarr ben hgün hiç yazmamışım yaa..
Bugün başıma bi iş geldi valla 10 km koşsam bu kadar kalori yakmazdım
Sabah dışarı çıkarken tam kapıyı kitliyordum anaa anahtar dönmüyoryedek anahtar içerde kalmış. Neyse mecbur gitmem lazım gelince hallederim dedim.(daha önce de başıma geldiğinden tecrübeliyim)
Neyse saat 15.30 da oğlumun anneler günü gösterisi var oraya yetişmem lazımdı, saat 14.45 ten 15.20 ye kadar kapıyla uğraştım sjshsjsj görmeniz lazım kan ter içerisinde kaldım. Eve geçtim saçlarım sırılsıklam olmuş 10 dk da oğlumu hazırladım ben hazırlandım okula yetiştik ama siz bide bana sorun
bugun 10 bini gectimmHellloooo
Bugün ve yarın adım yarışımız var. Adım kraliçesi ve yükselen yıldızımızı seçeceğiz. Başarılar.
bol bol yürüyelim.
@sara_28 @kackaloribu @sabahvesen @ada81 @Kahve __Kokusu @gezegenfeza @aypare ackerman
Üye Adı Takım _ASTRAL_ Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı @She-Raa Kırmızı Hedef60kgolmak Kırmızı @erenmothers Kırmızı Wilma11 Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı Tempus Kırmızı @North River Mavi Kaptan Elhan Mavi Zipzip- Mavi @fesang Mavi @pastelfit Mavi @Aomine Daiki Mavi @60kiloyum Mavi @busra ytez Mavi HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @Chedarice Yeşil @19Temmuzda69um Yeşil @Ytmz Yeşil @Beklenen2 Yeşil @Mehfam Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @_Citlembik_ Yeşil @zeyneppk Yeşil minerva1988 Yeşil Tutku44 Yeşil @sandriyon Yeşil
minerva1988 canım yarışmaya katıl
Ya arkadaş yüzüme niye vuruyorsunuzAA sen çocuk gelin misin ahaha :)
Offf çok kötü olmuş canım neyse ki açabilmişsingecmis olsun umarım bir daha anahtar içeride takılı unutulmaz..
Selam canim
Neyse ki kapiyi acip gösteriye yetismissin
Astral kaptanımla aynı kafadayim ben de vazgeçemiyorum
Afiyet olsun canimSabah 7.30
Yarım simit
Domates salatalık
1 ck bal
Saat 13.00
Az kaşık çorba
2 baget
Pilav ( miktarı bilmiyorum)
1 küçük helva müdür yardımcım zorla yedirdi ahaha
Saat 18.30
Kremalı Mantarlı tavuk
Yarım dilim ekmek
5 çilek
Eki Görüntüle 3063328
Cordelia Zipzip- HanimKelesimiGetir
Tebrikler canim
Tebrikler burcum
Nickimi susamlı leblebi mi yapsam
Cnm çaylı karışımlar yapıp gün boyu içmeyi denedin mi çiyalı hibiskuslu yeşil çaylı vs?2 öğüne geçemedim bu hafta. sanırım geç gelen reglin de etkisi oldu. iştah açık. bir de işte bazı sorunlar ve yoğunluk stres yaptım.
kendimden memnun değilim yani
Mayıs’ta doğuracağım demiş bugün ben şubatta 6 aylık hamileyim dedim size diye de millete çemkirmiş
AA sen çocuk gelin misin ahaha :)
Canım afiyet olsun ay dizin deha iyi inşallahSabah 7.30
Yarım simit
Domates salatalık
1 ck bal
Saat 13.00
Az kaşık çorba
2 baget
Pilav ( miktarı bilmiyorum)
1 küçük helva müdür yardımcım zorla yedirdi ahaha
Saat 18.30
Kremalı Mantarlı tavuk
Yarım dilim ekmek
5 çilek
Eki Görüntüle 3063328
Cordelia Zipzip- HanimKelesimiGetir
Para duygusallaştirir yokluğu agresiflestirir bu yeni zamanda değişmiş demek kiGenelde yiyip kilo almayan gıccık kocalar olur ya
Ahahaparanın hiç önemi yok
Okulda yedim canım ölçemedim :) ya eskiden kilo verirken daha az yiyordum galiba :) bilemedim kilo gitmiyor bı yerlerde bisiler var :)) ama o da haklı yedik yedik .Afiyet olsun canim
Menün fazla değil ki canim neyi azaltacaksin
Helva zorla olmus birde pilav ne kadardı o onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?