Tatlımmmmm çok ihmal ediyorsun bizi.Hoşbuldum canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor kilo işleri
ayy sorma geç geldim. yorucu bir gündü ve geç geldim.
Emin olamadım doğru hatırlamışım aferin bana.Mükremin yazmiş bide kimdir hamile olan adam diyiii
Mükremin hamile defteri kapattıktan sonra kayboldu kapatmiş hesaplariEmin olamadım doğru hatırlamışım aferin bana.
Bugün tiktokta gördüm canım herşey onurum için deyip duruyorduMükremin hamile defteri kapattıktan sonra kayboldu kapatmiş hesaplari
Bugün 3 te girmiş@19Temmuzda69um canım bugün ben seni göremedim nasılsındenk mi gelmedik yoksa uğramadın mı bugün
Doğurmuş muBugün tiktokta gördüm canım herşey onurum için deyip duruyordu
nisanda dogum vakti gelmiş bebek bulamadilar galibaYok doğurmamış
Afiyet olsun kaptanimMenü
Sabah
Kahve
Öğle
2 yumurta
4 köfte
Domates salatalik
Akşam
5yk bulgur
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
Salata
Su:1lt içerim daha adım Eki Görüntüle 3063301 Eki Görüntüle 3063302 4641+5980 =10621 @CodeliaZipzip-
Cordelia
Afiyet olsun canim10 Mayıs 2022
sabah 08.40
peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
domates salatalık kapya biber
öğlen 12.15
2 kepçe çorba
4 köfte
1 servis kaşığı makarna
ara
1 kuru erik
2 hurma
leblebi
akşam 19.30
1 tabak mantı (mantı süpriz oldu. başka da yemek yoktu)
domates salatalık
çekirdek
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- @North River
Mayıs’ta doğuracağım demiş bugün ben şubatta 6 aylık hamileyim dedim size diye de millete çemkirmişnisanda dogum vakti gelmiş bebek bulamadilar galibayada taşıycı anneyi bekliyor
Walk walk hanımlarHellloooo
Bugün ve yarın adım yarışımız var. Adım kraliçesi ve yükselen yıldızımızı seçeceğiz. Başarılar.
bol bol yürüyelim.
@sara_28 @kackaloribu @sabahvesen @ada81 @Kahve __Kokusu @gezegenfeza @aypare ackerman
Üye Adı Takım @_ASTRAL_ Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı @She-Raa Kırmızı @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı erenmothers Kırmızı Wilma11 Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı Tempus Kırmızı @North River Mavi Kaptan Elhan Mavi Zipzip- Mavi @fesang Mavi @pastelfit Mavi @Aomine Daiki Mavi 60kiloyum Mavi @busra ytez Mavi HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @Chedarice Yeşil @19Temmuzda69um Yeşil @Ytmz Yeşil @Beklenen2 Yeşil @Mehfam Yeşil Kendinin en iyi hali ol Yeşil @_Citlembik_ Yeşil @zeyneppk Yeşil @minerva1988 Yeşil @Tutku44 Yeşil @sandriyon Yeşil
@minerva1988 canım yarışmaya katıl
Tövbe yarabbiMayıs’ta doğuracağım demiş bugün ben şubatta 6 aylık hamileyim dedim size diye de millete çemkirmiş
Benim kocam da beni çizgili pijamasiyla evde bekliyor tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?