Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünkü menüm

Sade kahve

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir
Domates
Salatalık

Sade kahve

Akşam saat 18.30 gibi

Közlenmiş sebzeler ile salata

Sade kahve

Yarım limon, 1 salatalık, ve biraz maydanoz ile ödem atıcı yaptım içtim bir koca şişe

Su 3 lt
150 ipsiz atlama
30 dk temizlik
1 saate yakın kapı açmaya çalışmak sksjshhsjs

Adımlarım ekte

Zipzip- Cordelia _ASTRAL_ She-Raa

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun Halin varsa adımları 8 bine tamamlayıp bildirim yapabilir misin

@19Temmuzda69um canım bugün ben seni göremedim nasılsın denk mi gelmedik yoksa uğramadın mı bugün
Tesekkur ederim ilgin icin sukur sen nasilsin? Ugramamistim galiba evet birkac saat.
Bugün 3 te girmiş
Nasıl oldun şimdi @19Temmuzda69um neyiniz var
Canim migim Allah razi olsun. Atak yokladi, geldi, kapiya dayandi, geri gitti ama cok zorladi. Direkten dönüyor bazen insaallah iyi olucam.
@19Temmuzda69um merak ettin nerdesin canim
Eve geldim, banyoya falan girdim, dinlendim. Tesekkur ederim canim kaptanim. Menulerimi yarin sakin kafayla yazicam insaallah. Seni de ugrastirmiyim. Ya da dur bakiyim, yazayim.
Dünü tam hatirlamadim maalesef ama kahvalti klasiktir. Ogle 2 veya 3 icli kofte, bir ince lavas tipi peynirli bir urun. Koyde yapilmis. Aksam da 3 icli kofte. (Kofteler haslanmis, kizartma diil yani) arada kapya yedim, aksam bi de hazir detox corbasi ictim
Bugun
Kahvalti
Zeytin, peynir, bir sey daha vardi sanki. Ekmek yemedim..canim istemedi Bu sefer yunurta yiyemedim.
9:15 gibi maalesef su boregi, isyerine getirmisler. Kahvalti da yarim yamalakti zaten. Oglen yok. Aksam chiali dan..one probiyotik yogurt. Sadece bugun 2-3 urun cızım oldu, kusura bakmayin. Menu bu seferlik boyle oldu, kusura bakmayin canlarim. Yarindan itibaren duzenli oluyorum. Cordelia HanimKelesimiGetir

Teşekkür ederim canım hep merak ediyordum akşam çok birşey içmemeye gayret ediyordum öğrenmiş oldum Tşk

Hayirli geceler kizlar. Allah rahatlik versin.
erenmothers Elhan iyi geceler kızlar

Uuuuuuuu kaptancımm

Miktarları az olsa da abur cuburlardan vazgeçmen lazım canim . Kimin doğum günüydü ben o kısmı kaçırmışım

Ayağına sağlık

Bayramda güzel yedik yedim sen anla
Hangimiz yemedi ki bayramda 82 ile 86 gidip geliyordum en son şimdi kaçım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…