çocuklar hazır olmayınca hiç birşey yaptiramiyorsun ne kadar cabalarsan çabala olmuyor ,2018 doğumlu canım benim ki de eşek kadar gece beslenmesini kesemedigimiz için hala gece bezleniyor.Ufaklık kac yaşında .
bizimki 4 yaşında çok geç kaldık ara ara denedim olmayınca vazgeçtim bende hazır değildim sanırım annenin hazır olmasıda önemli ya çünkü hiç sevmediğim bir durum 3.cocugum ama alışamadım hala
Canim benimki bile bile dolandirildi. Ben kendi paramizi babasına ev yaparken verdirdim. Çünkü geçen yılda bitcoine girmisti. Hayir birşeyden de anlamiyor zaten hâla olmayacak işler peşindeBenim ki de sürekli babasına para veriyor sözde kp hep borç olarak istiyor ama aldığı meblalardan bir kuruş bile dönmedibu sefer istediği mebla 3 bin küsur dolarcik 2 gündür sinirden kuduruyorum bende anlican kelin merhemi olsa durumundayım bende
Ek işe gidecek vakti yok artik. Hafta arasi 3 4 akşam, cumartesi pazar full işe gidiyor ramazan başindan berizaten bir işi var ve ek işe de gidiyordu de mi?
Bende emzirmeyi kestim. 2. Gece bugünçocuklar hazır olmayınca hiç birşey yaptiramiyorsun ne kadar cabalarsan çabala olmuyor ,2018 doğumlu canım benim ki de eşek kadar gece beslenmesini kesemedigimiz için hala gece bezleniyor.
Benimkiyle aynıymış.çocuklar hazır olmayınca hiç birşey yaptiramiyorsun ne kadar cabalarsan çabala olmuyor ,2018 doğumlu canım benim ki de eşek kadar gece beslenmesini kesemedigimiz için hala gece bezleniyor.
Hımm bayram da geçti ama vakit alıyor di misıcak içecek içiyorum canım. biraz moral sorunum da var bu aralar.
yok canım ben değil, büşra paylaşmıştı.
valla ben de öyle bu aralar
Hımm demek ne kadar kalori olursa kendine o kadar zarar verip rahatlamış oluyorsun ,aslında bu his gelince kendinle konuşsan, büşra böyle yaparsan yine vücuduna zarar vereceksin lütfen sev kendiniSebebi kafayi siyirmis olmamdoyurucu bir öğünle kendimi doyursam böyle olmicak zaten canim. Ağzım hiç boş durmasin istiyorum
Nasıl bir iş cnm?Gün geçmiyor ki derdime dert eklenmesin. Tovbe ya Rabbim. Aklima mukayet ol. Ya kendime zarar vercem ya etrafimdakilere.
Eşimle 2 haftadir bir işe girdiği için kavga ediyordum. Yapma etme dedim dinletemedim. Eniştesinden 3 bin borç aldi geçen pazar yatirdi. Bugun o iş bomlamış. Daha yarı parayi bile toplayamadi eminim. Şuan benim tavrim nasıl olmali,nasil korkutmaliyim ben bunu bilmiyorum. Hayir birde o kadar mesai yapiyor iyide kazaniyor. Para hirsi bürümüş gözünü resmen. Şükretmek yok.... Daha once de Eylül ayında iddiaya yatirip 300 tl gibi bir rakam kaybetmişti. Ama bu sefer cok sinirime dokundu, o kadar yapma dememe rağmen yapması
İyi geceler kaptancımİyi geceler
HaziranYaa kuzum ne zaman dogumgunun
Hiç bi fikrim yok, ama olmalı çünkü ikizler ve boğayı etkileyecekmiş 1 ay boyunca. Ben etkiye girdim . Bugün bi borcam kırarak başladımMerkür retrosu ne kız
Kadınlar erkeklerden çoğu zaman daha öngörülü oluyorlar ama başlarının dikine dikine gidiyorlar hayır olmuyor niye zorluyorsun demi .Canim benimki bile bile dolandirildi. Ben kendi paramizi babasına ev yaparken verdirdim. Çünkü geçen yılda bitcoine girmisti. Hayir birşeyden de anlamiyor zaten hâla olmayacak işler peşindeinşallah sizede dönüş yaparlar
Kendime ayiracak kendimle duracak konuşacak vaktim bile yokki şuan. Evin bütün sorumluluğu uzerimde. Cocuklar, ev ve kendim arasında sıkışıp kalmışım. 8 9 saat uyusam bile yetmiyor daha cok uyumak istiyorum mesela. Psikiyatriye gidecegim artik bunun sonu yokHımm bayram da geçti ama vakit alıyor di mi
Amine Busra cnmm şekersiz 21 günn
Hımm demek ne kadar kalori olursa kendine o kadar zarar verip rahatlamış oluyorsun ,aslında bu his gelince kendinle konuşsan, büşra böyle yaparsan yine vücuduna zarar vereceksin lütfen sev kendiniçocukların için bile uzun sağlıklı bir yaşam için kendine iyi davran canım büşracım canım kendim
Nasıl bir iş cnm?
İyi geceler kaptancım
Şekersiz 21 gün birkac kez yaptım. Tek bir sefer tam anlamiyla yapmistim 1 kaçamakla onda da 6.5 kg verdimHımm bayram da geçti ama vakit alıyor di mi
Amine Busra cnmm şekersiz 21 günn
Hımm demek ne kadar kalori olursa kendine o kadar zarar verip rahatlamış oluyorsun ,aslında bu his gelince kendinle konuşsan, büşra böyle yaparsan yine vücuduna zarar vereceksin lütfen sev kendiniçocukların için bile uzun sağlıklı bir yaşam için kendine iyi davran canım büşracım canım kendim
Nasıl bir iş cnm?
İyi geceler kaptancım
Onda da zaten bir miktar batırdı. Ama bu yeni girdigi şey dolandirici olduklari bariz belliydi. Fragman izleyerek para kazanmakKadınlar erkeklerden çoğu zaman daha öngörülü oluyorlar ama başlarının dikine dikine gidiyorlar hayır olmuyor niye zorluyorsun demi .
Bitcoin borsa vs şu an çok gündemde ama bilmeden girmemek lazım
Bizimki de bile bile lades canım babasinin geri vermeyeceğini bile bile veriyor babasına verdigi paraları kenara biriktirseydi bir evin yarı parasi çıkardıCanim benimki bile bile dolandirildi. Ben kendi paramizi babasına ev yaparken verdirdim. Çünkü geçen yılda bitcoine girmisti. Hayir birşeyden de anlamiyor zaten hâla olmayacak işler peşindeinşallah sizede dönüş yaparlar
Kolayca atlatirsiniz inşallah canımBende emzirmeyi kestim. 2. Gece bugün
Güne hafif başlayacağım deyip kahvaltının sonuna abuk subuk şeyler ekledim, sonra öğlen yemem deyip ıvır zıvır yerdim , akşamı da hafif geçiririm derken tüm gün çöp ve ben 10kg geri aldım böyle böyleDoğumgünü yoktu canim. Valla gidişatım hiç iyi değil hiç frenleyemiyorum kendimi :'(
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun abla , Ayaklarına saglikZipzip- @Cordelia North River @Aomine Daiki @Elhan
Kahvaltı 07.30
1 muz
1 b süt
Öğle 11.45
1 yumurtadan menemen
2 d chialı tambuğday
2 kayısı
Ara 15.20
2 karabuğday patlağı
2 hurma
1 tk fıstık ezmesi
Akşam 20.00
1 kase mantarlı tavuk sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor
1 saat reformer pilates
Adım 8.190
Hani pastadan yemeyecektinMenü
Sabah 10.00
Çavdar ekmeği içine
Hindi füme
Süzme peynir
Roka ve acı biber
10 siyah üzüm kurusu
Ara 15.30
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam 20.30
4 küçük köfte
Bir dilim patatesli börek
Salata 2 yemek kaşığı havuç tarator
4 sarma
Bir dilim fırında mücver
Yarım dilim mozaik pasta
Zipzip- North River
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?