Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çocuklar hazır olmayınca hiç birşey yaptiramiyorsun ne kadar cabalarsan çabala olmuyor ,2018 doğumlu canım benim ki de eşek kadar gece beslenmesini kesemedigimiz için hala gece bezleniyor.

Canim benimki bile bile dolandirildi. Ben kendi paramizi babasına ev yaparken verdirdim. Çünkü geçen yılda bitcoine girmisti. Hayir birşeyden de anlamiyor zaten hâla olmayacak işler peşinde inşallah sizede dönüş yaparlar

çocuklar hazır olmayınca hiç birşey yaptiramiyorsun ne kadar cabalarsan çabala olmuyor ,2018 doğumlu canım benim ki de eşek kadar gece beslenmesini kesemedigimiz için hala gece bezleniyor.
Benimkiyle aynıymış.
Benimkilerin hiç gece beslenmesi olmadı anne sütünü kesince hiç gece vermedim uyumadan doyururdum .İnşallah çabuk bırakır artık kreş zamanları neredeyse

sıcak içecek içiyorum canım. biraz moral sorunum da var bu aralar.

yok canım ben değil, büşra paylaşmıştı.

valla ben de öyle bu aralar
Hımm bayram da geçti ama vakit alıyor di mi
Amine Busra cnmm şekersiz 21 günn

Sebebi kafayi siyirmis olmam doyurucu bir öğünle kendimi doyursam böyle olmicak zaten canim. Ağzım hiç boş durmasin istiyorum
Hımm demek ne kadar kalori olursa kendine o kadar zarar verip rahatlamış oluyorsun ,aslında bu his gelince kendinle konuşsan, büşra böyle yaparsan yine vücuduna zarar vereceksin lütfen sev kendini çocukların için bile uzun sağlıklı bir yaşam için kendine iyi davran canım büşracım canım kendim

Nasıl bir iş cnm?

İyi geceler kaptancım

Yaa kuzum ne zaman dogumgunun
Haziran
Merkür retrosu ne kız
Hiç bi fikrim yok, ama olmalı çünkü ikizler ve boğayı etkileyecekmiş 1 ay boyunca. Ben etkiye girdim . Bugün bi borcam kırarak başladımtam da okula gidecektim. O yüzden burdaki muhteşem sohbetten birden kopmak zorunda kaldım Gerçi dün akşamdan beri hiç bişey iyi gitmiyo, yarın neler olacak bakalım

Kadınlar erkeklerden çoğu zaman daha öngörülü oluyorlar ama başlarının dikine dikine gidiyorlar hayır olmuyor niye zorluyorsun demi .
Bitcoin borsa vs şu an çok gündemde ama bilmeden girmemek lazım

Kendime ayiracak kendimle duracak konuşacak vaktim bile yokki şuan. Evin bütün sorumluluğu uzerimde. Cocuklar, ev ve kendim arasında sıkışıp kalmışım. 8 9 saat uyusam bile yetmiyor daha cok uyumak istiyorum mesela. Psikiyatriye gidecegim artik bunun sonu yok

Şekersiz 21 gün birkac kez yaptım. Tek bir sefer tam anlamiyla yapmistim 1 kaçamakla onda da 6.5 kg verdim

Kadınlar erkeklerden çoğu zaman daha öngörülü oluyorlar ama başlarının dikine dikine gidiyorlar hayır olmuyor niye zorluyorsun demi .
Bitcoin borsa vs şu an çok gündemde ama bilmeden girmemek lazım
Onda da zaten bir miktar batırdı. Ama bu yeni girdigi şey dolandirici olduklari bariz belliydi. Fragman izleyerek para kazanmak

Bizimki de bile bile lades canım babasinin geri vermeyeceğini bile bile veriyor babasına verdigi paraları kenara biriktirseydi bir evin yarı parasi çıkardı en çokta vericem deyip vermemesi sinirimi bozuyor bu sefer arsa almış sözde 4 çocuguna kalacak çocukları için alıyor ama gel gör ki enayi gibi arsanın parasini bize verdirip ilerde 4 çocuğa pay edilecek aynı şeyi ev içinde yaptılar kızlara ev vermicez deyip üste iki kat ciktirsi oğlanların paralarıyla şuan durdukları daire kızlara pay edilecek kızların cebinden para çıkmadan mirasdan pay alacaklar ama oğlanlar kendi ceplerinden yaptırdıkları daireler babadan kalmis olacak bu konuda baya doluydum tam bam telime vurdunbir dokundun bin ah isittin

Menü

Sabah 10.00

Çavdar ekmeği içine
Hindi füme
Süzme peynir
Roka ve acı biber
10 siyah üzüm kurusu

Ara 15.30

Orta şekerli türk kahvesi

Akşam 20.30

4 küçük köfte
Bir dilim patatesli börek
Salata 2 yemek kaşığı havuç tarator
4 sarma
Bir dilim fırında mücver
Yarım dilim mozaik pasta

Zipzip- North River

Doğumgünü yoktu canim. Valla gidişatım hiç iyi değil hiç frenleyemiyorum kendimi :'(
Güne hafif başlayacağım deyip kahvaltının sonuna abuk subuk şeyler ekledim, sonra öğlen yemem deyip ıvır zıvır yerdim , akşamı da hafif geçiririm derken tüm gün çöp ve ben 10kg geri aldım böyle böyle
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun abla , Ayaklarına saglik

Hani pastadan yemeyecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…