Doğumgünü yoktu canim. Valla gidişatım hiç iyi değil hiç frenleyemiyorum kendimi :'(Miktarları az olsa da abur cuburlardan vazgeçmen lazım canim . Kimin doğum günüydü ben o kısmı kaçırmışım
Ayağına sağlık
Bayramda güzel yedik yedim sen anla
İnşallah daha iyi olucazCnm çocukların daha iyi mi
Hosgeldin canım nasılsınFarkındayim canım ama çok fazla ozleniyor ve hep aklımdasinizhep fazla uyumaktan acayip tembellestim ve ağırlastim benya
Cnm gerçekten doyurucu bir öğün yediğindeDoğumgünü yoktu canim. Valla gidişatım hiç iyi değil hiç frenleyemiyorum kendimi :'(
Hoşbulduk kuzum az önce gittilerAz konuşmuşuz fesangim
Misafirlerin gitti mi hosgeldin
sıcak içecek içiyorum canım. biraz moral sorunum da var bu aralar.
Cnm çaylı karışımlar yapıp gün boyu içmeyi denedin mi çiyalı hibiskuslu yeşil çaylı vs?
Bi de tarçınlı hcevizyağlı türk kahve
yok canım ben değil, büşra paylaşmıştı.60kiloyum cnm sen mi paylaşmıştın şekersiz 21 gün liste cnm
valla ben de öyle bu aralarDoğumgünü yoktu canim. Valla gidişatım hiç iyi değil hiç frenleyemiyorum kendimi :'(
Sebebi kafayi siyirmis olmamCnm gerçekten doyurucu bir öğün yediğinde
örneğin haşlama tavuk ,bulgur pilavı, ayran, salata
Yine geliyor mu o istek?
Eğitimlerden yola çıkarak sebebi ne gibi geliyor sana canım?
Hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyorHosgeldin canım nasılsın
arttı mıHoşbulduk kuzum az önce gittiler
Bende iyiyim canım cumadan beri burdayım. Eh işte idare ediyoruz .Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum biraz gergin ve yorgunum inşallah öğrenecek diyelimHoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
Benim ki de sürekli babasına para veriyor sözde kp hep borç olarak istiyor ama aldığı meblalardan bir kuruş bile dönmediGün geçmiyor ki derdime dert eklenmesin. Tovbe ya Rabbim. Aklima mukayet ol. Ya kendime zarar vercem ya etrafimdakilere.
Eşimle 2 haftadir bir işe girdiği için kavga ediyordum. Yapma etme dedim dinletemedim. Eniştesinden 3 bin borç aldi geçen pazar yatirdi. Bugun o iş bomlamış. Daha yarı parayi bile toplayamadi eminim. Şuan benim tavrim nasıl olmali,nasil korkutmaliyim ben bunu bilmiyorum. Hayir birde o kadar mesai yapiyor iyide kazaniyor. Para hirsi bürümüş gözünü resmen. Şükretmek yok.... Daha once de Eylül ayında iddiaya yatirip 300 tl gibi bir rakam kaybetmişti. Ama bu sefer cok sinirime dokundu, o kadar yapma dememe rağmen yapması
Çocuklar iyi canım şükür bende ufaklığa sütü bıraktırmaya çalışıyorum gece beslenmesi oldukça uzadı bizim alışır inşallah oğlun kaç yasindaBende iyiyim canım cumadan beri burdayım. Eh işte idare ediyoruz .Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum biraz gergin ve yorgunum inşallah öğrenecek diyelim
Senin çocuklar nasıl hamilelik nasıl gidiyor
zaten bir işi var ve ek işe de gidiyordu de mi?Gün geçmiyor ki derdime dert eklenmesin. Tovbe ya Rabbim. Aklima mukayet ol. Ya kendime zarar vercem ya etrafimdakilere.
Eşimle 2 haftadir bir işe girdiği için kavga ediyordum. Yapma etme dedim dinletemedim. Eniştesinden 3 bin borç aldi geçen pazar yatirdi. Bugun o iş bomlamış. Daha yarı parayi bile toplayamadi eminim. Şuan benim tavrim nasıl olmali,nasil korkutmaliyim ben bunu bilmiyorum. Hayir birde o kadar mesai yapiyor iyide kazaniyor. Para hirsi bürümüş gözünü resmen. Şükretmek yok.... Daha once de Eylül ayında iddiaya yatirip 300 tl gibi bir rakam kaybetmişti. Ama bu sefer cok sinirime dokundu, o kadar yapma dememe rağmen yapması
Ufaklık kac yaşında .Çocuklar iyi canım şükür bende ufaklığa sütü bıraktırmaya çalışıyorum gece beslenmesi oldukça uzadı bizim alışır inşallah oğlun kaç yasinda
İyi geceler kaptanımİyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?