Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Miktarları az olsa da abur cuburlardan vazgeçmen lazım canim . Kimin doğum günüydü ben o kısmı kaçırmışım

Ayağına sağlık

Bayramda güzel yedik yedim sen anla
Doğumgünü yoktu canim. Valla gidişatım hiç iyi değil hiç frenleyemiyorum kendimi :'(

Doğumgünü yoktu canim. Valla gidişatım hiç iyi değil hiç frenleyemiyorum kendimi :'(
Cnm gerçekten doyurucu bir öğün yediğinde
örneğin haşlama tavuk ,bulgur pilavı, ayran, salata
Yine geliyor mu o istek?
Eğitimlerden yola çıkarak sebebi ne gibi geliyor sana canım?

Cnm çaylı karışımlar yapıp gün boyu içmeyi denedin mi çiyalı hibiskuslu yeşil çaylı vs?
Bi de tarçınlı hcevizyağlı türk kahve

sıcak içecek içiyorum canım. biraz moral sorunum da var bu aralar.
60kiloyum cnm sen mi paylaşmıştın şekersiz 21 gün liste cnm
yok canım ben değil, büşra paylaşmıştı.
valla ben de öyle bu aralar

Cnm gerçekten doyurucu bir öğün yediğinde
örneğin haşlama tavuk ,bulgur pilavı, ayran, salata
Yine geliyor mu o istek?
Eğitimlerden yola çıkarak sebebi ne gibi geliyor sana canım?
Sebebi kafayi siyirmis olmam doyurucu bir öğünle kendimi doyursam böyle olmicak zaten canim. Ağzım hiç boş durmasin istiyorum

Gün geçmiyor ki derdime dert eklenmesin. Tovbe ya Rabbim. Aklima mukayet ol. Ya kendime zarar vercem ya etrafimdakilere.
Eşimle 2 haftadir bir işe girdiği için kavga ediyordum. Yapma etme dedim dinletemedim. Eniştesinden 3 bin borç aldi geçen pazar yatirdi. Bugun o iş bomlamış. Daha yarı parayi bile toplayamadi eminim. Şuan benim tavrim nasıl olmali,nasil korkutmaliyim ben bunu bilmiyorum. Hayir birde o kadar mesai yapiyor iyide kazaniyor. Para hirsi bürümüş gözünü resmen. Şükretmek yok.... Daha once de Eylül ayında iddiaya yatirip 300 tl gibi bir rakam kaybetmişti. Ama bu sefer cok sinirime dokundu, o kadar yapma dememe rağmen yapması

Hoşbuldum canım çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor
Bende iyiyim canım cumadan beri burdayım. Eh işte idare ediyoruz .Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum biraz gergin ve yorgunum inşallah öğrenecek diyelim
Senin çocuklar nasıl hamilelik nasıl gidiyor

Benim ki de sürekli babasına para veriyor sözde kp hep borç olarak istiyor ama aldığı meblalardan bir kuruş bile dönmedi bu sefer istediği mebla 3 bin küsur dolarcik 2 gündür sinirden kuduruyorum bende anlican kelin merhemi olsa durumundayım bende

Çocuklar iyi canım şükür bende ufaklığa sütü bıraktırmaya çalışıyorum gece beslenmesi oldukça uzadı bizim alışır inşallah oğlun kaç yasinda

Zipzip- Cordelia North River Aomine Daiki Elhan

Kahvaltı 07.30
1 muz
1 b süt

Öğle 11.45
1 yumurtadan menemen
2 d chialı tambuğday
2 kayısı

Ara 15.20
2 karabuğday patlağı
2 hurma
1 tk fıstık ezmesi

Akşam 20.00
1 kase mantarlı tavuk sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Su 2 lt

Spor
1 saat reformer pilates
Adım 8.190

Eklentiler

• 6F9C8D78-68F4-48BE-AC7B-3D538042A220.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 31
zaten bir işi var ve ek işe de gidiyordu de mi?

Çocuklar iyi canım şükür bende ufaklığa sütü bıraktırmaya çalışıyorum gece beslenmesi oldukça uzadı bizim alışır inşallah oğlun kaç yasinda
Ufaklık kac yaşında .
bizimki 4 yaşında çok geç kaldık ara ara denedim olmayınca vazgeçtim bende hazır değildim sanırım annenin hazır olmasıda önemli ya çünkü hiç sevmediğim bir durum 3.cocugum ama alışamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…