Estağfurullah canim. İnşallah akil fikir versin onlarada. Benzer durumlar benim gorumcemlerde de var cok zor gercektenBizimki de bile bile lades canım babasinin geri vermeyeceğini bile bile veriyor babasına verdigi paraları kenara biriktirseydi bir evin yarı parasi çıkardıen çokta vericem deyip vermemesi sinirimi bozuyor bu sefer arsa almış sözde 4 çocuguna kalacak çocukları için alıyor ama gel gör ki enayi gibi arsanın parasini bize verdirip ilerde 4 çocuğa pay edilecek aynı şeyi ev içinde yaptılar kızlara ev vermicez deyip üste iki kat ciktirsi oğlanların paralarıyla şuan durdukları daire kızlara pay edilecek kızların cebinden para çıkmadan mirasdan pay alacaklar ama oğlanlar kendi ceplerinden yaptırdıkları daireler babadan kalmis olacak bu konuda baya doluydum tam bam telime vurdun bir dokundun bin ah isittin
Buyukte olmadida bu küçükte 3 haftadır çabalıyorum baya azalttik bakalım yazin vericem kreşe nasipse Eylül'de de tam zamanlı gondericemBenimkiyle aynıymış.
Benimkilerin hiç gece beslenmesi olmadı anne sütünü kesince hiç gece vermedim uyumadan doyururdum .İnşallah çabuk bırakır artık kreş zamanları neredeyse
Bende Eylülde gondericem çokta istiyor hevesliBuyukte olmadida bu küçükte 3 haftadır çabalıyorum baya azalttik bakalım yazin vericem kreşe nasipse Eylül'de de tam zamanlı gondericem
Bende ondan korkuyorum canim. Allah muhafaza 80 görürsem asla frenleyemem kendimi. Stres oldukça da daha çok yiyesim geliyor bir cikabilsem girdaptanGüne hafif başlayacağım deyip kahvaltının sonuna abuk subuk şeyler ekledim, sonra öğlen yemem deyip ıvır zıvır yerdim , akşamı da hafif geçiririm derken tüm gün çöp ve ben 10kg geri aldım böyle böyle
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun abla , Ayaklarına saglik
Bana yakıştırmıyorlar 50 eskiden bende 48 idim tahta kurusu diye alay ederlerdiTrend hep düşüyor bende,bayramda ve hafta sonunda kaçtı birazcık,eskiden 45 filandım 50 olsam yeter bana fazlasıda tansiyon sorunu yaşıyorum.
Çok şükür canımBaba da mı zayıf cnm ona çekmiş olabilir mi
Ayyy cnm çok geçmiş olsunneyse feraha ermişsiniz şükür
Oo cnm süperrr hayırlı olsun
evet de bir de depo demir ilacı içiyorum. o da etkili oldu iştah artışında.
nasılsın canım?Bana yakıştırmıyorlar 50 eskiden bende 48 idim tahta kurusu diye alay ederlerdi
Saol kuzum benimÇok şükür atlattığınıza sevindim
İnan ki her şey bitti
Çok şükür canım sen nasılsınnasılsın canım?
ben de iyiyim saol. çok şükür.Çok şükür canım sen nasılsın
Beş kaldı bitanemSon kac nöbet kaldi Elhosumm yorulmussundur
Iyi geceler
İyi geceler bitanemmm
İyi geceler canımBen şimdilik kaçtım iyi geceler canlar
O eşinin dediği ticari kazanç için eşime de teklif geldi. Enerji mi nedir ona benzer bir şey satın alıyorlarmış birkaç türü varmış üç hafta aralıklarla patlamış diyorlar. Kazanan zaten o bir haftada kazanmış olan garibanın parasına oluyor.Gün geçmiyor ki derdime dert eklenmesin. Tovbe ya Rabbim. Aklima mukayet ol. Ya kendime zarar vercem ya etrafimdakilere.
Eşimle 2 haftadir bir işe girdiği için kavga ediyordum. Yapma etme dedim dinletemedim. Eniştesinden 3 bin borç aldi geçen pazar yatirdi. Bugun o iş bomlamış. Daha yarı parayi bile toplayamadi eminim. Şuan benim tavrim nasıl olmali,nasil korkutmaliyim ben bunu bilmiyorum. Hayir birde o kadar mesai yapiyor iyide kazaniyor. Para hirsi bürümüş gözünü resmen. Şükretmek yok.... Daha once de Eylül ayında iddiaya yatirip 300 tl gibi bir rakam kaybetmişti. Ama bu sefer cok sinirime dokundu, o kadar yapma dememe rağmen yapması
Evet özür dilerim kaptanımHani pastadan yemeyecektin
Reformer plates aletle yapılıyor özel ders mi alıyorsun kuzum.@Zipzip-Cordelia @North River @Aomine Daiki Elhan
Kahvaltı 07.30
1 muz
1 b süt
Öğle 11.45
1 yumurtadan menemen
2 d chialı tambuğday
2 kayısı
Ara 15.20
2 karabuğday patlağı
2 hurma
1 tk fıstık ezmesi
Akşam 20.00
1 kase mantarlı tavuk sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor
1 saat reformer pilates
Adım 8.190
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?