KalanlarıEvet özür dilerim kaptanım
Çapkın şirine herseyiyle mükemmel bir menü , adımlar da öyle10 Mayıs
10.00 Sütlü Kahve
12.30 Yoğurtlu kabak
16.00 Bir elma
19.00 Adana şiş , salata
Bitki çayları
İki litre su
Zipzip- Cordelia North River pastelfit
Eki Görüntüle 3063390
İyi geceler cnmHanımlar iyi sohbetler, gözümü açık tutamıyorum bugünİyi geceler hepinize
Vuuuu harikaŞekersiz 21 gün birkac kez yaptım. Tek bir sefer tam anlamiyla yapmistim 1 kaçamakla onda da 6.5 kg verdim
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
Bir dilim peynir
13 zeytin
Çok az mantar
3 dilim tb ekmeği
Fitomilk
Ara
Hindiba kahve
3 kayısı
12 kavrulmamış fındık
Öğle
8 yk bulgur pilavı
6 yk mantar
3 yk yoğurt
Arada bi tane bebe bisküvisi
Akşam
Bir tabak sulu köfte
Salata
Ara
Çay çekirdek
Yoğurt pulbiber limon karışımı
Su 3 lt
Spor 2 mil leslie
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Teşekkür ederim kaptanımÇapkın şirine herseyiyle mükemmel bir menü , adımlar da öyle
Filtre kahve etkilemiyor, sanırım nescafe iyi gelmiyor, makina olmayan yerlerde içiyorum, geç yatıp sabah kalkamıyorumGeç saatte Kahve uykusuzluk yapmıyor sanırım abla sanada
Banada etki etmiyor eskiden üniversitede ders çalışırken arkadaşlar kahve içip sabaha kadar çalışırdı ben içsemde fayda etmez uyurdum bensende bendensin sanırım
Başımıza taş yağacakaynen canım öyleymiş bende migim dedikten sonra araştırdım da öğrendimçocuğun adı da onur çocuğun babasının adı da onurmuş
Güzel miHande erçel kerem bursin iyilik dizisi
İnşallah ablaTeşekkür ederim kaptanım
Cuma günü bütün arkadaşlarımizla mükemmel bir sonuç alırız inşallah.
İnşallah canımTeşekkür ederim kaptanım
Cuma günü bütün arkadaşlarımizla mükemmel bir sonuç alırız inşallah.
Malesef akıllanmıyorlar, arkadasın eşi de aynı yaptı. Işler yürümedi, zararına devretti. Hâlâ borç ödüyor, yeni yeni düzeliyorlar, 2 senedir bitik durumdalar.Gün geçmiyor ki derdime dert eklenmesin. Tovbe ya Rabbim. Aklima mukayet ol. Ya kendime zarar vercem ya etrafimdakilere.
Eşimle 2 haftadir bir işe girdiği için kavga ediyordum. Yapma etme dedim dinletemedim. Eniştesinden 3 bin borç aldi geçen pazar yatirdi. Bugun o iş bomlamış. Daha yarı parayi bile toplayamadi eminim. Şuan benim tavrim nasıl olmali,nasil korkutmaliyim ben bunu bilmiyorum. Hayir birde o kadar mesai yapiyor iyide kazaniyor. Para hirsi bürümüş gözünü resmen. Şükretmek yok.... Daha once de Eylül ayında iddiaya yatirip 300 tl gibi bir rakam kaybetmişti. Ama bu sefer cok sinirime dokundu, o kadar yapma dememe rağmen yapması
Aile olunca veriliyor malesef, paralar nereye gidiyor haberiniz var mı?Benim ki de sürekli babasına para veriyor sözde kp hep borç olarak istiyor ama aldığı meblalardan bir kuruş bile dönmedibu sefer istediği mebla 3 bin küsur dolarcik 2 gündür sinirden kuduruyorum bende anlican kelin merhemi olsa durumundayım bende
Gerçekten gönüllüler takımı çok çirkef.
E deseydin kııı densizliğin bini bir paraAile olunca veriliyor malesef, paralar nereye gidiyor haberiniz var mı?
Kumar filansa gidene acırım.
Gerçek ihtiyaçsa hiç gözüm görmez.
Keyfi ise kendi kendime söylenirim.
Eşimin bir akrabası vardı, bizden borç alıp har vurup harman savururdu, birde bana hava atardı, işte şunu su fiyata aldım, amaaan ölmeyecez mi
Iyi de kimin parasıyla kime hava atıyon desem ne cevap verecek dengesiz
Hic bir fikrim yok. Ama yazdığım yanlış. İyilik diye bir dizi var ama oyuncuları farklı aldatma vs konusuGüzel mi
O işler bizde de karışık, hep büyüklerin hatası.Bizimki de bile bile lades canım babasinin geri vermeyeceğini bile bile veriyor babasına verdigi paraları kenara biriktirseydi bir evin yarı parasi çıkardıen çokta vericem deyip vermemesi sinirimi bozuyor bu sefer arsa almış sözde 4 çocuguna kalacak çocukları için alıyor ama gel gör ki enayi gibi arsanın parasini bize verdirip ilerde 4 çocuğa pay edilecek aynı şeyi ev içinde yaptılar kızlara ev vermicez deyip üste iki kat ciktirsi oğlanların paralarıyla şuan durdukları daire kızlara pay edilecek kızların cebinden para çıkmadan mirasdan pay alacaklar ama oğlanlar kendi ceplerinden yaptırdıkları daireler babadan kalmis olacak bu konuda baya doluydum tam bam telime vurdun bir dokundun bin ah isittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?