Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evrim iki oyun alıyor simariyor saçma sapan şeyler yapıyor. Hikmet nagehan efsane zaten. Ogeday sürekli karşı tarafın beynini okuyor. Bilerek yenildiler. Adem yanlış yaptığını eminim kendi de biliyor. Bla bla bla Berkan bosnak böreği peşinde. Seda hiç yorumsuz. Atakan manipülasyon ustası. Arka planda işliyor bunları. Hepsi çok fena. Nisayı nasıl unuttum. Şirin sinsi. Cemalcan i bile sattı geçen sene.
Hedef60kgolmak

Oy oy oy nasıl ayrıntılı yorumlamışsın kız helal valla çok doğru

Cahile ne uyacam, kulağım duya duya yalan söylüyor, iftirasına da denk geldim defalarca.
Benden uzak yerde oyununu oynasın
Cnm onun tarzından konuş demiyorum ki, yani belli et bi şekilde zekice laf sokulabilir en azından suratındaki şaşkın ifadeyi görmen yeter hayal et

Evet ya Evrim 2 oyun alınca ah bedavaya aldılar diyor Nisa nın tipinden bu çapkınlığı anlaşılmıyor var ya Sude daha çok kişiyle çıkmış gibi duruyor ama Mert e takıldı kaldı Adem le Sema sırf demagoji kullanarak konuşuyor ah bu şimdiki saygısız gençler modundaki yaşlılar gibiler
Batu evet sempatik cnm ben de Evrimden biraz soğudum , Ayşe kaldı bakalm

Bana güven diyorum başka bir şey demiyorum kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…