- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun kuzumGunaydin kizlar
Dunki adimlarim anca bukadar
2 gundur başım ağrıyor regl olucam olmadim daha
Ilac almamak icin direndim 3.gun oldu bugun şimdi aldim basil catliyo
Adamin gerçek hamile oldugu inanasim gelmiyor bide tiktokta isyan etmişGerçekten bi çocuk olduğuna inanıyor musun?
Çok geçmiş olsunTesekkur ederim ilgin icinsukur sen nasilsin? Ugramamistim galiba evet birkac saat.
Canim migimAllah razi olsun. Atak yokladi, geldi, kapiya dayandi, geri gitti ama cok zorladi. Direkten dönüyor bazen insaallah iyi olucam.
Eve geldim, banyoya falan girdim, dinlendim. Tesekkur ederim canim kaptanim. Menulerimi yarin sakin kafayla yazicam insaallah. Seni de ugrastirmiyim.Ya da dur bakiyim, yazayim.
Dünü tam hatirlamadim maalesef ama kahvalti klasiktir. Ogle 2 veya 3 icli kofte, bir ince lavas tipi peynirli bir urun. Koyde yapilmis. Aksam da 3 icli kofte. (Kofteler haslanmis, kizartma diil yani) arada kapya yedim, aksam bi de hazir detox corbasi ictim
Bugun
Kahvalti
Zeytin, peynir, bir sey daha vardi sanki. Ekmek yemedim..canim istemedi Bu sefer yunurta yiyemedim.
9:15 gibi maalesef su boregi, isyerine getirmisler. Kahvalti da yarim yamalakti zaten. Oglen yok. Aksam chiali dan..one probiyotik yogurt. Sadece bugun 2-3 urun cızım oldu, kusura bakmayin. Menu bu seferlik boyle oldu, kusura bakmayin canlarim. Yarindan itibaren duzenli oluyorum.Cordelia HanimKelesimiGetir
Banada gitmiyor aslında kemiklerim sayılıyordu resmen,iskeletör diyorlardı hepBana yakıştırmıyorlar 50 eskiden bende 48 idim tahta kurusu diye alay ederlerdi
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
Bir dilim peynir
13 zeytin
Çok az mantar
3 dilim tb ekmeği
Fitomilk
Ara
Hindiba kahve
3 kayısı
12 kavrulmamış fındık
Öğle
8 yk bulgur pilavı
6 yk mantar
3 yk yoğurt
Arada bi tane bebe bisküvisi
Akşam
Bir tabak sulu köfte
Salata
Ara
Çay çekirdek
Yoğurt pulbiber limon karışımı
Su 3 lt
Spor 2 mil leslie
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun
Gözüm karadır benim anında dalarım,şu selfie çeken herifler varya ahhh bir denk gelsede kafa göz dalsam onlara.Ay çok korkarım ama kocama vuran olsa bende dalarım heralde
Zorlar cidden
Afiyet olsun
Afiyetler olsunTesekkur ederim ilgin icinsukur sen nasilsin? Ugramamistim galiba evet birkac saat.
Canim migimAllah razi olsun. Atak yokladi, geldi, kapiya dayandi, geri gitti ama cok zorladi. Direkten dönüyor bazen insaallah iyi olucam.
Eve geldim, banyoya falan girdim, dinlendim. Tesekkur ederim canim kaptanim. Menulerimi yarin sakin kafayla yazicam insaallah. Seni de ugrastirmiyim.Ya da dur bakiyim, yazayim.
Dünü tam hatirlamadim maalesef ama kahvalti klasiktir. Ogle 2 veya 3 icli kofte, bir ince lavas tipi peynirli bir urun. Koyde yapilmis. Aksam da 3 icli kofte. (Kofteler haslanmis, kizartma diil yani) arada kapya yedim, aksam bi de hazir detox corbasi ictim
Bugun
Kahvalti
Zeytin, peynir, bir sey daha vardi sanki. Ekmek yemedim..canim istemedi Bu sefer yunurta yiyemedim.
9:15 gibi maalesef su boregi, isyerine getirmisler. Kahvalti da yarim yamalakti zaten. Oglen yok. Aksam chiali dan..one probiyotik yogurt. Sadece bugun 2-3 urun cızım oldu, kusura bakmayin. Menu bu seferlik boyle oldu, kusura bakmayin canlarim. Yarindan itibaren duzenli oluyorum.Cordelia HanimKelesimiGetir
Geçmiş olsun daha önce kurdeşen oldunmu yoksa,kızımdada vardı ilaç .ğne filan geçti sonra,glutensiz beslendi bir ara.Dün gece aşırı vucut kaşınti nedenyie başlayan aynı kurdeşen benzeri rahatsizlgii bugün doktorda son bulur inş
sürekli kaşınti ve kabarıklar çıkmaya başladi heryerim
Bi alerjik mi hiç bilmiyorum
Dün sabahtan beri kaşınıyprdum
Çok kötü oldum
Bide uyuyamadim gece
İnşallah canımCanım taze aldım daha çok çözemedim ama güzel gibi :) umarım o d abeni sever bol bol yürürüz bileklikle
Canım çok güzel menünde sporunda. Cuma buraların yıldızı biz olacağızZipzip- Cordelia North River Aomine Daiki @Elhan
Kahvaltı 07.30
1 muz
1 b süt
Öğle 11.45
1 yumurtadan menemen
2 d chialı tambuğday
2 kayısı
Ara 15.20
2 karabuğday patlağı
2 hurma
1 tk fıstık ezmesi
Akşam 20.00
1 kase mantarlı tavuk sote
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor
1 saat reformer pilates
Adım 8.190
İyiyim sağol canımTesekkur ederim ilgin icinsukur sen nasilsin? Ugramamistim galiba evet birkac saat.
Bugun
Kahvalti
Afiyet olsun ortaaammm balıklar şifa olsunerenmothers Zipzip- Cordelia
Sabah 8
Peynirli dereotlu omlet, yeşil zeytin, sövüş domates, salatalık, kapya, marul, mor lahana ve çay
Ara 11.30
Sütlü Türk kahvesi
5 ceviz
Akşam 17.00
Fırın çupra, marul salatası, soğan salatası, turp, sarmısaklı avokado ve sade soda
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3063354
Hayırlı sabahlar ablacımHayırlı sabahlar
Günaydın şeker kızGünaydınlarrrr
Günaydın canımmGunaydin kizlar
Dunki adimlarim anca bukadar
2 gundur başım ağrıyor regl olucam olmadim daha
Ilac almamak icin direndim 3.gun oldu bugun şimdi aldim basil catliyo
Günaydın tatlımGünaydin
Çok fena olur ya geçmiş olsun canım yediğin bir şey dokunmuş olabilir miDün gece aşırı vucut kaşınti nedenyie başlayan aynı kurdeşen benzeri rahatsizlgii bugün doktorda son bulur inş
sürekli kaşınti ve kabarıklar çıkmaya başladi heryerim
Bi alerjik mi hiç bilmiyorum
Dün sabahtan beri kaşınıyprdum
Çok kötü oldum
Bide uyuyamadim gece
Günaydın canablammmmGünaydınlar hanımlar
Günaydın tatlış kaptanımmmmGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?