Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

çok gecmis olsun muhakkak birdey dokunmus olmali doktor krem falan verir rahatlatsiniz

Geçmiş olsun canım inşallah bugün geçer kaşıntı çok zor

Afiyet olsun kızlarr
Sagolun kızlar ne dokundugu bilmiyom
Haftasonlari dişardan yemesinden kaynaklandigi düşünüyorum ama bilmiyorum
Alerjik bölüme gitmeliyim

Afiyet olsun canım
Sagolun kızlar ne dokundugu bilmiyom
Haftasonlari dişardan yemesinden kaynaklandigi düşünüyorum ama bilmiyorum
Alerjik bölüme gitmeliyim
Peki Migicim, vitamin kullanıyo musun?

60' a indikten sonra ben de reformer istiyorum vücut sikilasiyor bir de uzun süre kilo artışı olmuyor. Sonuçları sende görürüz içimize siner. Çok sevindim senin adına.

60' a indikten sonra ben de reformer istiyorum vücut sikilasiyor bir de uzun süre kilo artışı olmuyor. Sonuçları sende görürüz içimize siner. Çok sevindim senin adına.
Öylemiben reformeren faydalarını bilmiyodum hiç, meğerse hem pilates hem kas yapma hem egzeriz anlamında çok kapsamlı bişeymiş. Sen de böyle diyorsun, süper o zaman. Fakat bütün gün gözüm kapandı yürüyemedimakşam yatağa zor attım kendimi.

Valla çok şükür canım enerji olarak bir sıkıntım yok ama bugün canım bişeyler yemek istiyor. yiyeceğim ama istediğim şeyleri değil malesef artık yarına inşallah.

Kesin dene bir kaç gün sonra wc de fark edeceksin sonuçları,yağ atıyorsun resmen.
a101'den aldım en son 27 lira filandı,soğuk pres olacakona dikkat et,üzerlerinde yazıyor zaten.
Bugün çıkabilirsem bir bakayım merak ettim , teşekkür ederim
Kiiiiiiiz nirdesin sen
Canım benim ben de seni çok seviyorum ve de çok osledim.
Kaloricim geldin gitmeyecen di mi
ay sorma ablacım, evdeyim. Evde de internet yok. Pakette yapamıyorum kazı kazanlarla yaşıyorum o yüzden giremiyorum pek. Sürekli de internet çıkmıyor kutudan maalesef. Dakika çıkıyor bazen.

O değildi abla fragman izleyip para kazanma diyordu

Akillanmazsa kendi bilir abla. Kendi salakliklarinin cezasını biz cekecek degiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…