Hayııır, önce sen kapatSen daha da fistiksin minnoşum
Günaydın canımGÜ NAY DINNNNNNN
çok gecmis olsun muhakkak birdey dokunmus olmali doktor krem falan verir rahatlatsiniz
Sagolun kızlarGeçmiş olsun canım inşallah bugün geçer kaşıntı çok zor
Afiyet olsun kızlarr
Afiyet olsun canım10 Mayıs Sali
Sabah 11.30
2 tam bugday ekmegi ile beyaz peynirli tost
Domates
Salatalık
Ara 15.00
7 cig badem
Kahve
Aksam 19.00
1 tabak taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi
Su :2 lt.
Adim :12.211
fesang
@North River
@Cordelia
Peki Migicim, vitamin kullanıyo musun?Sagolun kızlarne dokundugu bilmiyom
Haftasonlari dişardan yemesinden kaynaklandigi düşünüyorum ama bilmiyorum
Alerjik bölüme gitmeliyim
60' a indikten sonra ben de reformer istiyorum vücut sikilasiyor bir de uzun süre kilo artışı olmuyor. Sonuçları sende görürüz içimize siner. Çok sevindim senin adına.Evet o aletle olanı , ilk defa yapıyorum, özel ders.
Wııııyy wıyyyy gündüz bişey yememişsin. Bu kadar olur yaadün canım adana ve bulgur pilavı çekti. Akşam yemek sepetine girdim 4 adana 2 çorba attım sepete, 365 mi ne tuttu ben de sildim. Adana burda 70 tl olmuş. Neyse kıyamadım parama bime gittim tavuk mantar aldım, soteledim. Yanına da bulgur pilavı yaptım.
Hangi dizi hanımcım
İnşallah canım da benim adet göz kırpıyo
Helal olsun nasıl dayandın ve bu şekilde bir de 10bin adım attın
Öylemi60' a indikten sonra ben de reformer istiyorum vücut sikilasiyor bir de uzun süre kilo artışı olmuyor. Sonuçları sende görürüz içimize siner. Çok sevindim senin adına.
Valla çok şükür canım enerji olarak bir sıkıntım yok ama bugün canım bişeyler yemek istiyor.Evet o aletle olanı , ilk defa yapıyorum, özel ders.
Wııııyy wıyyyy gündüz bişey yememişsin. Bu kadar olur yaadün canım adana ve bulgur pilavı çekti. Akşam yemek sepetine girdim 4 adana 2 çorba attım sepete, 365 mi ne tuttu ben de sildim. Adana burda 70 tl olmuş. Neyse kıyamadım parama bime gittim tavuk mantar aldım, soteledim. Yanına da bulgur pilavı yaptım.
Hangi dizi hanımcım
İnşallah canım da benim adet göz kırpıyo
Helal olsun nasıl dayandın ve bu şekilde bir de 10bin adım attın
Aman da aman menü de yazarmış10 Mayıs Sali
Sabah 11.30
2 tam bugday ekmegi ile beyaz peynirli tost
Domates
Salatalık
Ara 15.00
7 cig badem
Kahve
Aksam 19.00
1 tabak taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi
Su :2 lt.
Adim :12.211
fesang
@North River
@Cordelia
Bugün çıkabilirsem bir bakayım merak ettim , teşekkür ederimKesin dene bir kaç gün sonra wc de fark edeceksin sonuçları,yağ atıyorsun resmen.
a101'den aldım en son 27 lira filandı,soğuk pres olacakona dikkat et,üzerlerinde yazıyor zaten.
ay sorma ablacım, evdeyim. Evde de internet yok. Pakette yapamıyorum kazı kazanlarla yaşıyorumKiiiiiiiz nirdesin sen
Canım benim ben de seni çok seviyorum ve de çok osledim.
Kaloricim geldin gitmeyecen di mi
Çok geçmiş olsun canım migren korkunç bir şeyGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum. Dün akşamdan beri migrenim tuttu, gözüm çenem her yerim ağrıyor. ilaç kesmedi, su içiyorum bolca ama yok bana mısın demiyor. Ne lanet bir ağrı bu ya
MaalesefAfiyet olsun canım
Peki Migicim, vitamin kullanıyo musun?
O değildi abla fragman izleyip para kazanma diyorduO eşinin dediği ticari kazanç için eşime de teklif geldi. Enerji mi nedir ona benzer bir şey satın alıyorlarmış birkaç türü varmış üç hafta aralıklarla patlamış diyorlar. Kazanan zaten o bir haftada kazanmış olan garibanın parasına oluyor.
Akillanmazsa kendi bilir abla. Kendi salakliklarinin cezasını biz cekecek degilizMalesef akıllanmıyorlar, arkadasın eşi de aynı yaptı. Işler yürümedi, zararına devretti. Hâlâ borç ödüyor, yeni yeni düzeliyorlar, 2 senedir bitik durumdalar.
Onların miktar çok çok fazlaydı.
Allah yardımcınız olsun canım, ödeme kolaylığı versin,
İnşallah güzel sonuçlarla dön canımBugün kalp doktoruna gideceğim hayırlı sonuçlar alayım inşallah
Geçmiş olsun inşallah geçer hemenGünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum. Dün akşamdan beri migrenim tuttu, gözüm çenem her yerim ağrıyor. ilaç kesmedi, su içiyorum bolca ama yok bana mısın demiyor. Ne lanet bir ağrı bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?