Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Böyle bir son oldugunu anlamistim cnm o sürede o kdr kiloyu verdigini görünce.

Umutumut82 sasirma ya önü acik dolgu topukluydu :)
Yoksa bende hic giyemem hatta gecen sene kuzenimin dugununde ince topugu 1 saat zor giyebilmistim

4 sene önce kardesimin düğününde narçiceği rengi bir elbise aldım . (Ozamanlar 60kg yum ). Bütün sülale sen görümcesin görümce dediğin siyah giyer dedi. Kına günü gittik siyah elbise birde siyah dolgu topuk ayakkabı aldık. Düğün günü kuaföre gittik ben saclarima sadece maşa istedim olmaz sen görümcesin dediler. Illede topuz olacakmış. Neyse kuaförden ben, bir başka ben olarak çıktım. Neyse eşim bizi almaya geldi. Ben tangur tungur yürüyorum. Kuaförden 3 adım attim elbiseye basıp kapı önünde sandalyede oturan adamın kucağına oturdum ordanda yere. ayakkabida koptu. Sonuç= kardeşimin düğününekuzenimin 40 numara babetiyle gittim (ben 37 giyiyorum)

Ay gülmeyim dedim ama

Allah Allah ne garip adetler varmis. Benim görümcem benim dügünümde siyah giymemisti. Kimsede kendisine neden siyah giymedin diye hesap sormamisti Ama sonraki kucaga oturma durumu cok trajikomik olmus

Kizlar yarin bildirimlerinizi en gec 12.00 de fotografli ve nikli olarak bekliyorum

Kilo bildirim mesajinda yarislara katilma durumunuzu not olarak yazmayi unutmayın
✔masterfit e katilma durumunuzu katiliyorum/katilmiyorum
✔adim yarisina katiliyorum /katilmiyorum

E Elif_Eylul
Cordelia
M MissHayaLet
North River
Fitt_anne
C Chikolata_gozlum
Nehir6161
F Frozen01
bluegreeneyes
Amine Busra
@Brzhuzur
Umutumut82
fantastikaaa
Elhan
askrhpozitif
ekim2009
zeyneppk
K klbk33
Gurbettt42
Mefkurem
aypare ackerman
madamhd
sardunya1038
Chedarice
@Tostombalakanne
masal3487
@Zeynebim2020
Lavinia_98
prensinin annesi
Wilma11

Ayy cok kotu olmus yaa
Benimde ablamın dugunu oldu 1 ay bile olmadi yesil bir elbise giydim gelinin kiz kardesi olarak siyah giyme dediler

Unuttugum kimse yoktur inşallah

Allah Allah ne garip adetler varmis. Benim görümcem benim dügünümde siyah giymemisti. Kimsede kendisine neden siyah giymedin diye hesap sormamisti Ama sonraki kucaga oturma durumu cok trajikomik olmus

Ya oyle adet emin ol kimsede yoktur. Benim cok bilmis bir halam var hersey onun kafasindan çikiyor.

Canim mesela sadece adim yarisina katilabiliyormuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…