- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Onemli degilAaa evet ya kafam bı milyon kusura bakma
Allah korumusSağolun kızlar.öğlen yemek götürmüştüm oğluma .dönüşte düştüm.
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım benimCanlarım düştüm kolumda çatlak var askıda sol kolum.merak etmissiniz cok teşekkür ederim.
Oyy çok geçmiş olsun
Allah korumus
Çok sağolun canlarımAaaaaa çok geçmiş olsun canım benim
Ümraniye'de bir özel hastane bebişkom Afiyet.Hangi hastane canım
Anladım. Dikkat et kendine yorma. Yardım edebilecek birisi var mı yanında?Sağol canım
Sağol canım.dr askıya aldı kolumu.kıpırdatma dedi.krem ve ilaç verdi.
Afiyet olsun kaptanimSelamlar uğrayamadım bugün hiç. Nasılsınız, Her şey yolundadır umarım
erenmothers Zipzip- Cordelia
Sabah 7.30
Salata : Haşlanmış yumurta, marul, beyaz peynir, domates, salatalık, maydanoz, dereotu, yeşil soğan, mor lahana, siyah zeytin, yeşil erik ve çay
Ara 12
Sütlü Türk kahvesi
Akşam 16
Domates soslu kıyma toplarıve ayran
(Bir adı vardır mutlaka da ben bilmiyorumMakarna sosu gibi hazırladım dolmalık biber ve yeşil soğanla. Ceviz büyüklüğünde et köfteyi önce tavada mühürledim sonra domates sosu içinde pişirdim)
18 Sütlü Türk kahvesi
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3064334
Sağol kaptanımAfiyet olsun kaptanim
Dün ne yaptınız ortaaam, yeni diyet arkadaşını aç bırakmıyorsun yaİyiyim sağol canımgeçmiş olsun canım
Afiyet olsun ortaaammm balıklar şifa olsun
Hayırlı sabahlar ablacım
Günaydın şeker kız
Günaydın canımmgeçmiş olsun kuzum
Günaydın tatlım
Çok fena olur ya geçmiş olsun canım yediğin bir şey dokunmuş olabilir mi
Günaydın canablammmm
Günaydın tatlış kaptanımmmm
Tum işler evdekilere kaldı.eşim haketti zaten biliyorsun.Anladım. Dikkat et kendine yorma. Yardım edebilecek birisi var mı yanında?
Hayırlara vesile olmuş diyelim mıTum işler evdekilere kaldı.eşim haketti zaten biliyorsun..ben iyilesene kadar askıya aldık küslüğü.
Her işte bir hayır varHayırlara vesile olmuş diyelim mı
Tatlım arada bir üzerine ceviz de serp harika gidiyor. Afiyet olsun bol bol yağ yak inşallah.Ohh süper :) demir dokumde yaptım ya efso oldu, normalde kabak yemezdim çok yaparım bol bol teşekkür ederim :)
Adımlarımı şimdi tamamladım çay içiyorum.Iyi geceler kizlar
Adımlarımı tamamlayip dinlenecegim
Kaçırmışım. Küslük olur mu eşler arasında hiçTum işler evdekilere kaldı.eşim haketti zaten biliyorsun..ben iyilesene kadar askıya aldık küslüğü.
Devamke kuzuİnsaallah, cok cok sagol. Devamke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?