Bitanecik yedim kıyamadım ikincisi çantamda arkadaşım ikram etti.Bister
Bayılırım naneli bittere kaç kare yedintekli miniklerden miydi ?
Yoldan çıkmak yokkkDedi bile
Perşembe gecesi acsaydik keşke muhabbeti.bakalim yarın yoldan çıkacak miyiz
Niye ki güzel eksin vardı pzt günü. Bozdun mu?Ben ödül yapmamalıyım
Yapmamalıyım
Yapmamalıyım
Tamam canım inşallah iyi geçer tedavin de kolay olur
Geçmiş olsun canım oraya inmiş demekinşallah şifa bulursun canım
Geçmiş olsun canım
Aaaa çok geçmiş olsun kaptancım
Tamam yaptımBen aslında hiç negatif değilimdir ve merküre filan inanmam, esprisine diyorum onları. Ama bişey kırılınca hemen nazar geliyo aklıma
Ben de 8 ders alıcam şimdilik, daha az paket yokiyi iyi faydası olmasına çok sevindim
Kesinlikle haklısın, zaten çok da ciddi değilim merkür konusunda , hiç anlamam o işlerdenheryerde yazıyo ya ikizler boğa diye bilinçaltıma kodlandı herhal Ama cam kırılmasın, orası önemli
Ne içindi bu test Fesangım, baş ağrın için mi?
Geçmiş olsun canım, dikkat et sıcak soğuk içme kaptanım
Ben yesile geçeceğim adımda atmayacağım yan gelip yatacağımGeçmiş olsun kaptanim
Tamam canim birlikte sariya gecelim kimseler görmeden
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fistiklarGeçmiş olsun canım benim.
Ama itiraf et hiç bir şey çiğ kabağın verdiği hazzı vermiyorBitanecik yedim kıyamadım ikincisi çantamda arkadaşım ikram etti.Allah'ım nasıl bir lezzet bu ikinci yiyişim canim bayıldım ağızda eriyip gidiyor cigneyemeden bitiyor
Of offf bayılırım ben de...Fellah köftesi de diyorlar evet. Uğraştırıyor o kadar biraz abartırım yerken
İsminin altında Sesu yazıyorBen yesile geçeceğim adımda atmayacağım yan gelip yatacağım
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fistiklar
Ben kaptan olmamalıyımBen ödül yapmamalıyım
Yapmamalıyım
Yapmamalıyım
Yarın ara öğünde hurma yiyeyim bariHurma vb varsa idare edebilirsin
Hay aklını seveyimİsminin altında Sesu yazıyor
Hay aklını seveyimİsminin altında Sesu yazıyor
Haydaaaaa Atilla mayda ne işin var çaydaSelam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Afiyet olsun abla , evet hem ferah hem çikolata daha ne ister bir kadınBitanecik yedim kıyamadım ikincisi çantamda arkadaşım ikram etti.Allah'ım nasıl bir lezzet bu ikinci yiyişim canim bayıldım ağızda eriyip gidiyor cigneyemeden bitiyor
Geçmiş olsunSelam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmisbahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Profilinde rozetlere tikla canim
Ben evde geçer diye ihmal ettiğim için belki de abla . Bahar alerjiside tetikliyormus. Doktor rapor vereyim dedi ver dedim eşime veriyp yan gelip yatarımHaydaaaaa Atilla mayda ne işin var çayda
Geçmiş olsun bitanem. Akla gelmeyen şeyler yaşamaya başladık. Ses tellerinin iltihaplanmasıni yeni duydum bogazla ilgili olunca demek ki ihtimal dahilinde. Rabbim şifa versin. Antibiyotik inşallah iyi gelir.
Sağol canimGeçmiş olsun
Aaa asıl sen yapmalısınBen ödül yapmamalıyım
Yapmamalıyım
Yapmamalıyım
ASabah
2 yumurta
Biber
Domates
1dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmeğine bal kaymak sürdüm
Akşam
1 kase çorba
1 dilim somon
1 yk patates püresi
Salatalık
Sote kabak 1 yk
Zipzip- @Cordelia @HanimKelesimiGetir
Sende de pınar yazıyor kaptanımProfilinde rozetlere tikla canim
Duyuru isareti gibi birsey var ona bas o zaman kalkacaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?