Ohhh şifa olsun yan gel yat bacım hakkın.Ben evde geçer diye ihmal ettiğim için belki de abla . Bahar alerjiside tetikliyormus. Doktor rapor vereyim dedi ver dedim eşime veriyp yan gelip yatarım
Az yemişsin canım keşke öğlene de bişeyler yeseydin su ne kadar içtinSabah
2 yumurta
Biber
Domates
1dilim peynir
1 dilim tam bugday ekmeğine bal kaymak sürdüm
Akşam
1 kase çorba
1 dilim somon
1 yk patates püresi
Salatalık
Sote kabak 1 yk
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
Yok canım ondan değil, beslenmeme dikkat ediyorum artıkNiye ki güzel eksin vardı pzt günü. Bozdun mu?
Sağlıklı kaçamak yaparsın. Dur buluruz yarin sana uygun bir seyletYok canım ondan değil, beslenmeme dikkat ediyorum artık
Onu cocostar pastasi ile kazandimSende de pınar yazıyor kaptanımHayır olsun reklam mı alıyoruz topiğe
Seni geçebilme ihtimalim var mı de heleYoldan çıkmak yokkkTartıya son 1. Cuma yakıp kavuralım listeleri sonra yeriz ne istiyorsak
Ancak havai fişek parası çıkıyor işteSende de pınar yazıyor kaptanımHayır olsun reklam mı alıyoruz topiğe
Ben ağda yarışmasına mi katıldım acaba eskidenOnu cocostar pastasi ile kazandim
Bende vardi cok oldu kaldirdimBen ağda yarışmasına mi katıldım acaba eskidenen güzel agdayi kim yaptı. Bu arada beceremedim
Edit : teli yan çevirince gördümBen ağda yarışmasına mi katıldım acaba eskidenen güzel agdayi kim yaptı. Bu arada beceremedim
Pekiiiii ne yesem??Aaa asıl sen yapmalısınhastasın sen yemelisin olur mu hiç kuzucum
Hadi bakalım bekliyorumSağlıklı kaçamak yaparsın. Dur buluruz yarin sana uygun bir seylet
İyi geceleeeeerSize doyum olmaz. Uykuya geçiş yapayım. İyi geceler Allah rahatlık versin
İyi geceler ortim zıpzıpımGecmise sabah bakacagim tekrardan iyi geceler
Kömbe miiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?