Hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canımBiraz bekleyeyim rutin kontrole gidecem zaten nedense hamilelik hiç aklıma gelmiyor
1 ay geçmiş birde inşallah hamilelik okur canımcımBiraz bekleyeyim rutin kontrole gidecem zaten nedense hamilelik hiç aklıma gelmiyor
Bulanıyor diye yedim zaten yarım çay bardağı kadar belki bastırır midemi diye amaFazla yemedin leblebiyi demi oda yapar bulantıyı
Bnede de ağrı yapıyor leblebi nedenseBulanıyor diye yedim zaten yarım çay bardağı kadar belki bastırır midemi diye ama
Amin canım sağolasınHayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım
İnşallah canım sağolasın1 ay geçmiş birde inşallah hamilelik okur canımcım
Ne güzel olur gzel haberler alalım senden de.Amin canım sağolasın
İnşallah canım sağolasın
Hmmmm dokunuyor demekki midene fur bakalım bana iyi gelecekmiBnede de ağrı yapıyor leblebi nedense
Amin canım çok sağol güzel dileklerin içinNe güzel olur gzel haberler alalım senden de.
Yenisini güle güle kullanın sağlıkla huzurlaBiizm su sebili servise gitmişti yarın gelecekmiş sabahtan olmayabilirim belki,değişim yapıyorlar 10 sene dolmamış daha.
İçindeki hortumlar kötü olmuş artık,çok teşekkğrler sağolYenisini güle güle kullanın sağlıkla huzurla
İyi alışverişler olsunn kaptanımPazara gidiyoruz kizlar gelirim 1 saate
tşk eder cnm
tşkler cnm
Teşekkür ederim canım, kızarıklık bugün biraz azaldı gibi. Bir iki güne geçmezse doktora götüreceğiz
Hatırladım canım, kolay geçer inşallahAllah razı olsun canımuyku apnesi var eşimin.kontrol sırasında burunda kemik yamuklugu ve et çıktı geçen ay olacaktı ameliyat ama korona olduk.insallah haftaya olucak.
Fazla kaçırmıştım o ağrı yaptı,sonra ders,m, aldım az yemeye başlamıştım.Hmmmm dokunuyor demekki midene fur bakalım bana iyi gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?