- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
Güzel haberler alalımda sendenAmin canım çok sağol güzel dileklerin için
Sosyete pazarini mi gezecektiniz cok kalabalıktir zaten bu saatlerdeBiz de Sıhhiye pazarına gidecektik ama dolmuş gelmeyince vazgeçtik Kızılaydayız buyur gel kaptişşş
geçmiş olsun canım ben kaçırmışım ne oldukitşk eder cnm
kötü valla
anladım canımFazla kaçırmıştım o ağrı yaptı,sonra ders,m, aldım az yemeye başlamıştım.
inşallah canımGüzel haberler alalımda senden
inşallah canım sağolun
sosyete pazarını gezmeyi bende çok severimSosyete pazarini mi gezecektiniz cok kalabalıktir zaten bu saatlerde
Guzel ama cok kalabalik olunca uzun zamandir gitmedimsosyete pazarını gezmeyi bende çok severim
Evet cnm neyse sonraSosyete pazarini mi gezecektiniz cok kalabalıktir zaten bu saatlerde
sosyete pazarını gezmeyi bende çok severim
Test yadakan kan tahlili yaptır.geçmiş olsun canım ben kaçırmışım ne olduki
anladım canım
inşallah canım
inşallah canım sağolun
Amin ablaHatırladım canım, kolay geçer inşallah
AMiN canım inşallahZeynep_Nihal canım şimdiden geçmiş olsun. Geçsin de biraz rahatlayın, ameliyat kelimesi bile strese sokuyor insanı
Ağzıma bir lokma atsam astral kaptanımınBende salata yedim şimdi
Güzel bir tatil geçirdim, pandemi nedeniyle senelerdir göremediğim akrabalarımı, arkadaşlarımı gördüm. Derken bayram arifesinde ailecek sırayla acilde aldık soluğu... En sona ben kalmıştım, malum ilaç kullanmayı da hiç sevmiyorum. Ankaraya döndüğümden bu yana yerden çöp kaldıramadım, 3 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum. Buna da şükürHpş geldinnn nasılsın
Geldim ablacımDombilimmmm
Cok gecmis olsun canimGüzel bir tatil geçirdim, pandemi nedeniyle senelerdir göremediğim akrabalarımı, arkadaşlarımı gördüm. Derken bayram arifesinde ailecek sırayla acilde aldık soluğu... En sona ben kalmıştım, malum ilaç kullanmayı da hiç sevmiyorum. Ankaraya döndüğümden bu yana yerden çöp kaldıramadım, 3 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum. Buna da şükürSizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?