Ah canım yaa çok minik. Ama başa geliyor maalesef, Allah bi daha göstermesin.Allahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
Gayet güzel atlatmışsın. Yarın ne yicenTeşekkür ederim bitanembugün plansız oldu misafirim geldi. Ucuz atlattım .
Teşekkür ederim canımAllahım korumuş çok şükürgeçmiş olsun canım
Evimiz müstakil bn oğlumu okula hazırlarken çıkıp parka doğru gitmiş evimize az mesafede park var oraya doğru giderken aşağı evlerde kadının birtanesi tek görünce bunu tutmuş elinden bırakmamışNerde kayboldu nasıl bulundu? Çok geçmiş olsun.
Oo sizinkide bayağı zor bulunmuş allah yarfım eetide bnmki hmn bulunduAh canım yaa çok minik. Ama başa geliyor maalesef, Allah bi daha göstermesin.
Görümcemin küçük oğlu , aynı bu şekilde kaybolmuştu 6 yaşında. Biz kapıda ayakkabılarımızı giyerken birbirimizle öpüşürken o gitmiş. Neyse uzun hikaye, eve gitmiş hem de geceotoparkta arabaların arasında bulduk.
Kekik çayı iç istersen canım bnm ağrım olunca içiyorum fayda ediyor ayaklarınıda sıcak tut çok geçmiş olsunGeçmez ağrım ama söküldü bu da iyi bir şey yoksa balon gibi şiş oluyorum. Sağol canım.
ben yarınki kiloma göre bakıcam kuzum sen emin misin? iştahın çok çok mu açık nasıldı bugün?Zipzip- beni sarı takima yaziver kuzum
olsun cnm sabah protein çok güzelekmek de yok yani dengeli bencePerşembe
11 .00
3 minik yumurta ahhaa
Peynir zeytin
salatalık
2 ceviz
1 muz
Aralarda
2 TK tatlı çorba ( Bayburta ozelmis arkadaş getirmiş tadına baktım )
2 form bisküvi
Akşam 18.30
Musakka
Pilav
Fazla yedimporsiyon büyüktü
Az su içiyorum arttirmam lazim
Cordelia Zipzip- HanimKelesimiGetir
benimkini de miYarın kilolarınızı heycanla bekliyorum
AdanaaaaaaOh sevindim. Afiyetle yersin o zamanBurada içine köz patlıcan da koyuyorlar. Denemek istersin belki
pamuğum balım nirdeesiiinBugünki yürüyüş sonrası yorgunum. Diyetisyenin verdiği listeye göre ilerliyorum valla zorlanıyorum
Salı günü adımlarını bulamadım canim9 mayis menüsü
Kahvaltı
Patatesli yumurta
Peynir,zeytin, kaşar, 1 dilim ekmek
12.30
3 top dondurma
Türk kahvesi, 2 bisküvi
18.45
1 tabak taze fasulye
Salata ayran
21.00
1 dilim pasta
Nescafe
-----------------------
10 mayıs menüsü
Kahvaltı
Peynirli yumurta, sinitzel avuc ici kadar
1 dilkm ekmek, peynir, zeytin nescafe
Türk kahvesi 2 kurabiye
Gun icinde 2 nescafe
2 popkek(küçüklerden)
Akşam yemeği yok, yemeyecegim
Zipzip- @North River Cordelia
Cok sağol canım.Kekik çayı iç istersen canım bnm ağrım olunca içiyorum fayda ediyor ayaklarınıda sıcak tut çok geçmiş olsun
HosgeldinSelam kızlar nasılsınız
Yer varsa şöyle bi köşeye sıkışabilir miyim kilolarımı kendi haline bırakayım demiştim ama yok onlar baya abarttılar durumu tut beni diyorlar
Canım kaptanlar yoğundu takımlar aktif olmuyordu. Bir kac takım kalmıştık. Yönetim aktif kaptanlar ile ortak karar aldı.Cuma zayıflama grupları neden kapatıldı ne zamandır sorcam unutuyorum
Mesaji şimdi gordum atmadimmi acaba bende bilemedim şimdiSalı günü adımlarını bulamadım canim
Kaptanim ben aktif olamıyorum. Şuanki ruh halimde diyete uygun değil bir süre buralarda olmayacağım. Yarin sabah tartilip yazarım kilomu❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@DombiliKus
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@_ASTRAL_
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
Hedef60kgolmak
@kackaloribu
@balpamuk
@ada81
Tempus
B Beklenen2
@_Citlembik_
@Mehfam
@zeyneppk
@Bmsh
canım adımların güzel,sadece sarı takımda kalsan? ayrılmanın iyi geleceğine emin misin kuzumKaptanim ben aktif olamıyorum. Şuanki ruh halimde diyete uygun değil bir süre buralarda olmayacağım. Yarin sabah tartilip yazarım kilomu
Geçmiş olsun canımGüzel bir tatil geçirdim, pandemi nedeniyle senelerdir göremediğim akrabalarımı, arkadaşlarımı gördüm. Derken bayram arifesinde ailecek sırayla acilde aldık soluğu... En sona ben kalmıştım, malum ilaç kullanmayı da hiç sevmiyorum. Ankaraya döndüğümden bu yana yerden çöp kaldıramadım, 3 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum. Buna da şükürSizler nasılsınız?
Allah ım kimseye yaşarmasın canım, için titredi bir an okuyunca. Havalar ısınıyor, çok dikkat etmek lazımBugün çok kötü bir gün grçirdim kızım kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?