Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah canım yaa çok minik. Ama başa geliyor maalesef, Allah bi daha göstermesin.
Görümcemin küçük oğlu , aynı bu şekilde kaybolmuştu 6 yaşında. Biz kapıda ayakkabılarımızı giyerken birbirimizle öpüşürken o gitmiş. Neyse uzun hikaye, eve gitmiş hem de gece otoparkta arabaların arasında bulduk.

Bugünkü menüm
Sabah iki yumurtayla mantarlı yumurta bir dilim peynir 2 veya 3 tb ekmeği şuan kaç unuttum
Öğle
9 yk taze fasülye 4 yk yoğurt bir dilim tb ekmeği
Ara hindiba kahve
Akşam
7 8 yk güveç salata
Ara
Çay ve fitomilk
Su 3.5 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir Cordelia
Hiç spor yapmamıyorum yarın eksi çıkamayabilirim çok üzgünüm ve açım

Allahım korumuş çok şükür geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Nerde kayboldu nasıl bulundu? Çok geçmiş olsun.
Evimiz müstakil bn oğlumu okula hazırlarken çıkıp parka doğru gitmiş evimize az mesafede park var oraya doğru giderken aşağı evlerde kadının birtanesi tek görünce bunu tutmuş elinden bırakmamış
Oo sizinkide bayağı zor bulunmuş allah yarfım eetide bnmki hmn bulundu

Zipzip- beni sarı takima yaziver kuzum
ben yarınki kiloma göre bakıcam kuzum sen emin misin? iştahın çok çok mu açık nasıldı bugün?

olsun cnm sabah protein çok güzelekmek de yok yani dengeli bence

Yarın kilolarınızı heycanla bekliyorum
benimkini de mi

Oh sevindim. Afiyetle yersin o zaman Burada içine köz patlıcan da koyuyorlar. Denemek istersin belki
Adanaaaaaa burda bi restoran varmış kebapta yorumlar çok iyiii annemle ağzımız sulandı gidicez inş

Salı günü adımlarını bulamadım canim

Kaptanim ben aktif olamıyorum. Şuanki ruh halimde diyete uygun değil bir süre buralarda olmayacağım. Yarin sabah tartilip yazarım kilomu

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…