Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Hep salatayla gecirmissin gününü doydun mu
Zipzipcim ben son günlerde doymuyorum zaten hep açım Diyetisyenin listesi ile ilerliyorum ya, bu 5 gün böyle arınmaydı hep. Yarından itibarek ketojenik liste verdi. Daha çok doyacağımı tahmin ediyorum artık

Hayırlı akşamlar
Hayırlı cumalar kızlar
Dünden beri çok yoğundum, torun bütün düzenimi alt üst etti. Canı sağolsun, onlar iyi olsun ben yine toparlarım.
Geçen hafta kan değerlerime baktırmıştım, demir çok düşmüş, önce onu düzeltmemiz lazım demiş dr.
Hele kendimi çok kötü, hayattan soğumuş, boş yaşayan biri gibi hissediyordum. Iradem berbat, sürekli tatlı yemek istiyorum, ilk defa bu kadar iradesizim.
Vücut hâlâ şiş, ağrılarda azalma yok.
Ama ne diyoruz
Elhamdülillah iyiyim, daha iyi olacağım.

Zipzip- kaptanım, fotoyu çok acele yolladım, 60 sayfa civarı geçmiş vardı, onları okudum.
Bu hafta sarıda olayım farketmez, ilacımı içeyim belki biraz güç toplarım. Haftaya kısmet olursa masterfite katılırım

Yeşil biber, yulaf, yumurta ile birlikte lor peynirini biraz zeytinyağında kavuruyorsun. En son da dereotu ilave edip karıştırıp ocaktan alıyorsun. Diyetisyenin tarifiydi çokta güzel oldu
Hemen ekran görüntüsü aldım sabaha yaparım teşekkür ederim

Hayirli aksamlar,hayirli cumalar

Nasil oldu torun daha iyidir insallah,sanada cok gecmis olsun ablacim ilaclarini kullan insallah kan degerlenir düzelir kendini daha iyi hissedersin

O zaman en son karar olarak masterfite ekliyoruz

tabiki kaptanim

herkesi tebrik ederim
erenmothers seni ayrica tebrik ederim

Bu haftada güzel kilolar verelim kaptanım

Kaptanlığı aldım tabi yürümek zorunlu oldu dimi
Bir saattir yürüyorum evde bir o yana bir bu yana

Yalnız bir sorun var saatimi sabahtan takmadım ve senkronize edemiyorum.Adımlarımın bir kısmı saatte bir kısmı telefonda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…