Guzel incelme yasamissin canim tebrik ederimEki Görüntüle 3065616 gunaydin bayanlar spora basladigimdan beri aldigim olcumlerim cok yavas gidiyorum sanirim sizce nasil
Afiyet olsun canimKahvaltima basliyorum
Kolay gelsinBugun gunduz sunnet mevlidi var, akşama arkadaşimin kinasi. Yarın yine gunduz hem dugun hem nikah var. Kaça boluncem belli değilpandeminin acısını cikarcaz bu sene herhalde
TesekkurlerGuzel incelme yasamissin canim tebrik ederim
Iyi tabi ki canimZipzip- 20 mayista gunu gunune 10 haftam dolmus oluyor ve muhtemelen 8 küsür kg vermis olucam. 10 haftada 8 kg
Ortalama haftada 1 olan kg simdi 800 grama indi ama yine de cok iyi bence dimi?
Hedef60kgolmak
Elhan
Büşra beni yanlış anlama . Bak sabaha bile yoğun diye beynine negatifi gönderiyorsun. Eşinin parasal durumlarını ayrı yere koyup yorum yapıyorum, çünkü İstanbulda tek maasla yaşamak inanılmaz zor olsa gerek . Memur eşler bile çift maaşla cesaret edemiyor . Bugün neler yapacaksın çamaşır, ütü z yemek vs mi . Bunların hepsini bizde yapacağız ama aklımdaki uzun bir kahvaltı çayımın tadına vararak. Çocuklarımız hemen hemen aynı yaşta aynı karmaşa evde bizde de var . Çamaşırı katlamam ama gezeriz hepimize iyi gelir . Bak şuan wcden yazıyorum oyuncak için mizirdiyorlar . Biraz pozitif bakmaya çalışsan tatlım inan 3 yıl sonra çocuklar daha farklı olacakGünaydınyoğun bir güne merhaba diyorum. Ancak ayildim yarim saatte
Sağol canımAaa geçmiş olsun abla.
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Perşembe akşamı çok yedim canımAfiyet olsun canim
Neden bu kadar az yedin ki
Afiyet, şifa olsunKahvaltima basliyorum
Günaydın canimGünaydinnn
Hayırlı sabahlar ablacimHayırlı sabahlar kızlar
Sagol amin. Naber ?Afiyet, şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?