Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın yoğun bir güne merhaba diyorum. Ancak ayildim yarim saatte
Büşra beni yanlış anlama . Bak sabaha bile yoğun diye beynine negatifi gönderiyorsun. Eşinin parasal durumlarını ayrı yere koyup yorum yapıyorum, çünkü İstanbulda tek maasla yaşamak inanılmaz zor olsa gerek . Memur eşler bile çift maaşla cesaret edemiyor . Bugün neler yapacaksın çamaşır, ütü z yemek vs mi . Bunların hepsini bizde yapacağız ama aklımdaki uzun bir kahvaltı çayımın tadına vararak. Çocuklarımız hemen hemen aynı yaşta aynı karmaşa evde bizde de var . Çamaşırı katlamam ama gezeriz hepimize iyi gelir . Bak şuan wcden yazıyorum oyuncak için mizirdiyorlar . Biraz pozitif bakmaya çalışsan tatlım inan 3 yıl sonra çocuklar daha farklı olacak

1. Magazin haberleri
Seda sayan evlenmeden önce magazinlere çıkmıyordu sanirim dert yandi evleneyim de magazinlere çıkayım demiştir bugün haberlerde eşiyle görüntülememek için taksiye binmiş
Aman hiç merak etmiyoruz seni seda
5 ay sonra adam sıkılır boşar senden
Sonra kk ye girip “8. Kez evlenebilir miyiz?? “Konuyu da bekliyorum

Ben demir ilacında başladım, apa yı zaten epeydir bir yapıp bir bırakıyordum, tamamen bırakma kararı aldım, demiri düzeltmem lazım.
Doktorun yazdığı ilacı sabah, akşam almam lazım, kahvaltıda pekmez yersem daha çabuk düzelir diye düşünüyorum.
Doktorum regl olduğum zaman ilaç kullanma demişti. Ben iki haftada bir regl oluyorum
Nasıl olacaksa
60kiloyum , fulya sen bu durumu çok yaşıyorsun, bir bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…