Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese günaydın
Günaydın canim
Günaydın hepimize
Günaydın canim
Günaydın canlarım
Günaydın canim
Afiyet olsun canim

Oyle bir firsat yok işte işleri oyle yogun ve karismis ki adamlar arefe günü bile yuzde 400 teklif edip çalış demişler. Ellerinde olsa isyerinde yat dicekler

Ben gidiyodum zaten aile danisma merkezine kendim icin. Hani bir soz var ya gercek hastalar gitmez diye bizde de o durum. Eşim gitmez, ben kendi kendime cabalayacagim iste

İddia eylulde oynamisti sonra duymadim. Bu seferki daha farkli birseydi. Bagimlilik değil onun ki hırsa kapılmış

Hallederiz
Amine Busra
North River
fesang
sara_28
Aomine Daiki
Elhan

Benim güzeller güzeli takımım
Dün ne yaşamış olursak olalım , sağlıklı beslenmeden , diyetten ne kadar uzaklaşmış olursak olalım bugün yeni bir gün ve mutluluğumuz için hedeflerimize yaklaşmalı düşsek bile kalkmaliyiz çok uzun düşünmeyelim haftasonunu 8000 bin adım ve temiz beslenme ile geçirme hedefimiz olsun bunun için sizlere ve içinizdeki güce inanıyorum haydi canlarım vazgeçmeyin ,pes etmeyin

Ben gidiyodum zaten aile danisma merkezine kendim icin. Hani bir soz var ya gercek hastalar gitmez diye bizde de o durum. Eşim gitmez, ben kendi kendime cabalayacagim iste
Anladım canım en azından nasıl davranman gerektiği konusunda yol gösterici olur, tepkilerin daha sağlıklı olur . Şu süreçte düşünerek hareket et , çok zor farkındayım önce kendini yatistir, bekle sonra harekte geç yorum yap .

İddia eylulde oynamisti sonra duymadim. Bu seferki daha farkli birseydi. Bagimlilik değil onun ki hırsa kapılmış
Keşke gitse bu hırsın kaynağını bulup ona göre davranır. Ülke çok sıkıntılı oldu ve erkeklerde bu hırs çok arttı . Bı taraftan onlari da alıyorum . Rahat bir yaşam istiyorlar ve kısa yoldan para maalesef o paralar herkese denk gelmiyor . Belki ona her tülü mutlu olduğunuzu bu hırsın daha mutsuz ettiğini anlatabilirsin. Eğer konuşma şeklinde zor oluyorsa , hissettiklerini yazıp ver.

Ben her seferinde anlatiyorum. Öyle çok şey isteyen biriside degilim ama yok o kendi hirsini doldurmuş iyice. Cevresinden etkileniyor farkındayım ama ikna olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…